Is uw kind ook vaak in de weer met stenen, veren en takken? Heeft uw kind veel belangstelling voor de natuur? Met een sjamanistische sessie voor kinderen laat u uw kind stap voor stap de wereld van het Peruaanse sjamanisme ontdekken.

Voor wie zou dit geschikt kunnen zijn?

Dit is voor ieder kind in de leeftijd van 8 jaar tot en met 17 jaar.

In deze nieuwe wereld waarin steeds meer mensen zich spiritueel ontwikkelen zien wij ook bij onze kinderen steeds meer de behoefte ontstaan aan zelfontwikkeling. Om kinderen ook een kijkje te laten nemen in de wereld van het sjamanisme bieden wij sjamanistische sessies voor kinderen aan.

Wat houdt een Sjamanistische sessie voor kinderen in

Deze sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Eerst zullen we rustig wat samen drinken en kennismaken met elkaar om zo af te kunnen stemmen op de behoeftes van uw kind.
Daarna vraag ik uw kind mee te gaan naar de behandelkamer waar ik alles verder op een kalme en duidelijke manier zal uitleggen. Ook zal ik het een en ander laten zien zoals mijn mesa met mesastenen, Palo santo (heilig hout) en Florida water.

De sessie zelf duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de situatie en/of klachten. Tijdens de sessie is het enige dat uw kind hoeft te doen zich proberen te ontspannen en stil te liggen op de behandeltafel.

Ik maak gedurende de sessie gebruik van verschillende Sjamanistische healingtechnieken. Uiteenlopend van een Sami healing of langdurende reiniging met Florida water en Palo Santo tot aan een Hucha Rumi om zo zware energie op te ruimen. Daarnaast gebruik ik ook Trancehealing om dieperliggende oorzaken op te sporen en Reiki om de energie goed door te laten stromen.

Na de sessie kan hij/zij ervoor kiezen nog even rustig te blijven liggen onder een warm kleedje om zo weer rustig wakker te worden. Nadien zullen we met een kopje thee of limonade nog even samen de sessie bespreken. Daarbij vind ik het erg belangrijk te horen hoe uw kind het heeft ervaren.

Indien gewenst kan er vaker een sessie gepland worden, variërend van eens per 2 weken tot eens per 2/3 maanden.