Wij werken zelf in onze praktijk en tijdens de workshops al jaren met Florida Water. Daarom weten we er ook alles van. Hieronder kun je onze tips en tricks lezen en het direct bestellen.

Florida Water gebruik

Steeds meer mensen vragen ons wat dit Florida Water eigenlijk voor een product is. Hieronder volgt een omschrijving van deze en onze andere spirituele colognes.

Florida Water is een middel, gemaakt in Peru op basis van alcohol, dat bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero paqo’s uit Peru. Deze sjamanen gebruiken het om het energetisch lichaam mee te reinigen, soms nog in combinatie met palo santo. Dat doen ze vaak voordat ze met een sessie of een workshop beginnen. Ook wordt het gebruikt bij initiaties van de Zuid Amerikaanse Munay Ki. Het is eigenlijk een soort van “Eau de Cologne”, maar dan op basis van alcohol met een krachtigere en frissere geur en een hogere trilling. Dit water heeft een rijke traditie en kent in spirituele en sjamanistische kringen vele aanhangers door het gebruik bij sjamanisme en andere occulte toepassingen. Het wordt veel gebruikt bij schoonmaak rituelen sjamanisme.

Spuwen

Zelf gebruik ik dit krachtige middel om er ruimtes mee te reinigen en om er energie mee te harmoniseren. Daarbij is mij geleerd dat je het in je mond kunt doen en het uit kunt spuwen als een vuurspuwer. Hiermee verdeel je de vloeistof in kleine druppeltjes en kun je er een groot gebied mee bereiken. Ook wordt het zo door mij gebruikt om het op een plek te spuwen die je hebt geopend en gereinigd van zware energie. Bij inwendig gebruik: pas op: het smaakt vies en het prikt!. Let op voorzichtig met de huid en ogen, vooral de huid in de nek kan rood worden bij contact met alcohol.

Florida Water Spray?

Als je dit water uit Peru spiritueel gebruikt om het te vernevelen dan kun je het beste spuwen en niet sprayenDe reden is dat je het Florida Water van te voren gaat laden met je intenties door in het flesje te blazen. Daarna gebruik je de adem (die de drager van het bewustzijn is) om die intenties samen met de cologne in het energetisch lichaam van je cliënt te verspreiden. Zo werkt een sjamaan ermee voor het energetisch reinigen van het lichaam. Het sprayen van water in een verstuiver is een westerse uitvinding die voortkomt uit gemak.

Florida Water Peru (Agua de Florida) 270 ml 3 stuks
Aqua de Florida Peru bestellen (270ml)

Altijd ruim op voorraad in onze winkel. Korting bij aanschaf van meerdere flessen tot 20%. Snel geleverd.

Verdelen

Een tweede toepassing is om het op de handen te doen en het te verdelen over de handen. Vervolgens ga je met je handen over je lichaam. Je wrijft als het ware over je armen, gezicht, hoofd, benen enzovoorts. Je kunt dit ook doen zonder je lichaam aan te raken. Hiermee schoon je het energielichaam en verfris en verkwik je jezelf. De frisse geur wordt namelijk als erg aangenaam ervaren.

Er zijn nog meer toepassingen voor Florida Water, maar deze moet je meer in de letterlijke vorm van het schoonmaken en de geur zoeken. Je kunt het als parfum dragen en je kunt er je huis mee schoonmaken door er een dopje van in een emmer met water te doen. Het is dus een zeer breed inzetbaar middel.

Via onze winkel 2be-Aware kun je bij ons Florida Water kopen uit Peru (Aqua de Florida) voor een lage prijs en snel en veilig geleverd.

Florida Water Khuyas

Spuw wat Florida Water over je khuya’s (medicijnstenen) om ze zo te reinigen.

Florida Water Sop

Doe een scheutje van een cologne door het schoonmaakwater. Zo verspreidt je deze energie ook door je huis.

Edelstenen niet met Florida Water 2

Gebruik het vooral niet om edelstenen mee te reinigen. Die kunnen door de alcohol beschadigd raken.

Agua de Florida Peru of Agua Sacral?

Naast Florida Water bestaat er ook Aqua de Sacral. Dit wordt op de markt gezet met een prachtig verhaal over een legende en heeft een behoorlijke prijs. Dit Aqua de Sacral op basis van eau de parfum zou een extra krachtige opvolger van Florida Water moeten zijn. Helaas ben ik van mening dat de poging niet is geslaagd. Het ruikt muf en ben totaal niet onder de indruk van de geur en de kwaliteiten. Voor mij dus een duidelijke afknapper. Dit hoeft niet te betekenen dat je dezelfde mening moet hebben, want er zijn veel mensen die het een prachtig middel vinden. Voor mij gaat dat dus niet op.

Als je een goed middel zoekt om een ruimte of je energielichaam te reinigen, dan raad ik het echte Florida Water op alcohol basis aan.

Gegarandeerd de echte Florida Water cologne

Florida Water (Agua de Florida) is verkrijgbaar in 270 ml, 70ml en 22ml. De 270 ml variant gebruik ik voor healingen. De 70ml variant is een mooie cadeauversie om weg te geven. De 22ml variant is vooral erg geschikt voor in de mesa. Hiernaast wordt er tegenwoordig ook Florida Water in spuitflesjes verkocht. Dit zijn geen officiële producten. Je weet dus ook niet of je zuivere of met water of met chemicaliën verdunde colognes koopt. Daarnaast is het verboden om verpakkingen van fabrikanten na te maken.

Als je zeker wilt zijn van kwaliteit ga je voor de echte verzegelde flessen Florida Water (Agua de Florida) van 270, 70 of 22 ml.

Het originele Florida Water recept

De geur van de echte Florida Water bestaat uit citrus en kruidige tonen. Daarnaast zijn er kruidige en bloemige ondertonen gebruikt. Dat zijn onder andere Bergamot, Neroli, citroen, kruidnagel, kaneel, lavendel, roos en oranje bloem.

Florida Water historie

Florida Water, ook wel Aqua de Florida genoemd, werd in 1808 geïntroduceerd op de Amerikaanse markt en is sindsdien niet meer weg te denken. Het dankt zijn succes aan heerlijke geur maar zeker ook aan de verschillende toepassingen. Lanman en Kemp ook wel Murray Lanman produceert Florida Water nog steeds volgens het oude recept in 1808.

Overigens is het Florida Water label ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Du Maurier. Hij koos ervoor om de bloem, het potpourri, de vogels, de troubadours en de fontein van de jeugd af te beelden vanwege de aangename geur en ook vanuit de wetenschap dat de Spanjaard, Juan Ponce de Leon, Florida in 1512 ontdekte tijdens het zoeken naar de Fontein van de eeuwige Jeugd.

Andere colognes naar Florida Water van Lanman en Kemp

Naast Agua de Florida heeft de maker van deze cologne ook andere geuren. Deze geuren zijn allemaal erg populair in Zuid-Amerika. Door onze goede contacten kunnen we ook deze colognes aan u aanbieden. Hieronder kunt u een greep vinden uit ons assortiment.

Assorti 2Andere populaire colognes van Lanman en kemp, de makers van Florida Water (Agua de Florida)

Ruda Water (Colonia de Ruda)

Tegenwoordig gebruik ik naast Florida Water ook Ruda Water. Dit is een goedje waar je eerst even gewend aan moet raken. Het ruikt een beetje als een vreemd, maar schijn bedriegt. Mijn ervaringen met dit Ruda Water zijn erg goed. Je kunt het goed gebruiken in tijden van intense kritiek en grote uitdagingen. In Peru wordt deze cologne gebruikt als bescherming tegen afgunst en vijandigheid en tegen andere negatieve energieën. Het wordt gebruikt om innerlijke stabiliteit te verkrijgen en minder mentale spanning. Daarnaast wordt het gebruikt om financiële voorspoed te verkrijgen.

Een prachtig middel dat ik tegenwoordig met succes inzet tijdens mijn sessies.

Kananga Water (Agua de Kananga)

Een ander middel dat niet mag ontbreken in mijn verzameling van colognes is Kananga Water. Dit wordt ook wel gebruikt bij extracties. Kananga Water ruikt sterk naar Ylang Ylang wat een sterke sensuele geur is. Zelf gebruik ik het om een zachtere atmosfeer te scheppen.

Rozen Water (Agua de Rosas)

Het rozen water is niet echt mijn ding. Sommige mensen zweren erbij, maar ik heb er nog niet echt een nuttige toepassing voor gevonden anders dan in het water om het huis schoon te maken.

Lotus en Viooltjes Cologne (Colonia de Lotto y Violetas)

Een lekkere zoete geur die bij ons vooral gebruikt wordt om het huis mee te reinigen.

Patchouli Cologne (Colonia de Pacholi)

Deze cologne gebruik ik regelmatig. Het schept inderdaad een dromerige sfeer en omdat ik gek ben op houterige en kruidige geuren is het een van mijn favorieten.

Sandelhout Cologne (Colonia de Sándalo)

Deze laatste cologne uit ons aanbod gebruik ik ook regelmatig, maar meer als ik wil gaan mediteren.

Wij spelen veel met de verschillende geuren. Te vaak dezelfde geur gaat vervelen. Door verschillende geuren te gebruiken blijven ze lekker.

Andere colognes die op Florida Water lijken

Naast Agua de Florida hebben we ook nog andere colognes in de aanbieding. Dit zijn colognes van C’est si Bon. Ze komen van dezelfde leverancier en genieten een even goede reputatie.

Cest si bonC’est si Bon colognes zijn andere colognes uit Peru van de maker van Florida Water.
Deze colognes zijn gemaakt van de extracten van kruiden en hars.

Citrica Cologne (Agua de Citrica)

Deze cologne staat net als Florida Water (Agua de Florida) bekend om haar frisse en heldere geur.

Citrica Cologne bevordert het zelfvertrouwen en geeft kracht en vitaliteit waardoor het concentratie vermogen toeneemt. Het versterkt de geestelijke balans. Zo activeert het de geest, het ontspant en geeft lichtheid en vitaliteit. Het helpt je met het nemen van besluiten, reinigt en brengt duidelijkheid in niet voltooide processen uit het verleden.

In Peru wordt het gebruikt om te beschermen tegen zwarte magie en geesten.

Claveles Cologne (Agua de Claveles)

Anders dan Florida Water (Agua de Florida) staat deze cologne bekend om haar zoete, warme en kruidige geur.

Claveles Cologne is een geur die onze hersenactiviteit stimuleert en een balancerend effect heeft. Het zorgt voor aangename dromen en zorgt ervoor dat wij ons deze de volgende dag beter kunnen herinneren. De geur van kruidnagel zorgt tevens voor ontspanning en helpt on het oude los te laten. Hierdoor zorgt het voor innerlijke vreugde en vrede.

Jazmin Cologne (Agua de Jazmin)

Deze cologne staat bekend om haar zoete, sterke, exotische en bloemige geur.

Jazmin Cologne 221ml Agua de Jazmin helpt bij emotionele problemen die zijn oorsprong vinden in relaties en op seksueel gebied. Het ondersteunt ons vermogen om te kunnen geven en opent onze zintuigen voor schoonheid. Het geeft ons zelfvertrouwen en fungeert als een natuurlijk antidepressivum. Ook wordt economisch succes bevorderd.

Violeta Cologne (Agua de Violeta)

Deze cologne staat bekend om haar zoete en raadselachtige geur. Violeta Cologne helpt om een echt gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Het helpt de ervaringen uit het verleden te vergeven om weer het gevoel van liefde terug te krijgen.

Pusanga Cologne (Agua de Pusanga)

Deze cologne staat bekend om haar droge, verfrissende, sensuele en motiverende geur. Pusanga Cologne 221ml Agua de Pusanga is de geur van passie en verlangen. Het is een combinatie van bladeren, bloemen, stengels en wortels uit de diepten van de Amazone.

Pusanga Cologne wordt in Peru gebruikt voor erotische liefdesrituelen en bevorderd de verleiding van het andere geslacht.
Buiten Peru staat het bekend als een afrodisiacum.

Lavanda Cologne (Agua de Lavanda)

Deze cologne staat bekend om haar heldere, sensuele en rustgevende geur. Het bevorderd ontspanning, werkt kalmerend en helpt bij slapeloosheid. Lavanda Cologne wordt in Peru gebruikt om gedachten te transformeren.

Canela Cologne (Agua de Canela)

Deze cologne staat bekend om haar warme en kruidige en sensuele geur.

Kaneel Water is ideaal om het huis in perfecte staat achter te laten. Het stimuleert onze creativiteit en heeft een kalmerende werking.
Het lost spanningen op, verminderd angsten en het gevoel van eenzaamheid en versterkt onze aura.

Amaryn Cologne (Agua de Amaryn)

Deze cologne staat bekend om haar zoete, aantrekkelijke en vrouwelijke geur. Geïnspireerd door de verleidelijke vrouw die altijd krijgt wat ze wil. Ze trekt de aandacht van mannen en domineert de verleiding.

Abut Cologne (Agua de Abut)

Deze cologne staat bekend om zijn kruidige, frisse en mannelijke geur. Omhult de man met een mysterieuze charme, wekt de passie in hem en geeft moed. Het heeft een opwindend effect op de andere sexe.

Alle C'est si bon colognes bekijken in de webwinkel

Voor iedereen is er een geschikte cologne te vinden. Hoe je het ook gebruikt, ritueel of voor andere doeleinden.