Met de Hatun Karpay geeft een Pampamesayoq zijn of haar energie en verbinding door met behulp van de mesa. Het zijn de drie stappen op weg naar een andere mens, een andere samenleving. Eentje vanuit liefde.

Wat is de Hatun Karpay?

Deze prachtige Hatun Karpay inwijdingen transformeren iemand in een periode van twee jaar volledig. Ze zijn heftig en uitdagend, maar zeker de moeite waard als je het lef hebt om de uitdaging met liefde aan te gaan. Ze worden ook niet voor niets de “grote inwijdingen van de Inca’s” genoemd.

We zeggen altijd de “Hatun Karpay”, maar de Hatun Karpay bestaat eigenlijk uit drie inwijdingen en niet uit eentje. Deze drie inwijdingen vormen samen een slim systeem dat gebruik maakt van de werking van ons bewustzijn. Het is zo opgebouwd dat wordt voorkomen dat iemand gaat zweven en zich verliest in hogere energieën, of gaat handelen zonder eigenlijk te weten waarom.

wanneer een hatun karpay inwijding?

als je als healer wilt gaan werken of al werkt
als je onze opleiding Sjamanistisch Healer volgt
of gewoon nieuwsgierig bent naar deze inwijdingen

ons aanbod van hatun karpay inwijdingen

hatun karpay munay karpay02

1. Munay Karpay

120 minuten

 239,00

Een kennismaking met de Hatun Karpay gericht op het hart en op de verbinding met de aarde.

Munay Karpay sessie boeken

Let op! Niet voor studenten. Studenten volgen deze link: naar online leeromgeving.

hatun karpay yachay karpay02

2. Yachay Karpay

120 minuten

 239,00

Een verdieping in de Hatun Karpay gericht op het derde oog en het verkrijgen van de visie van een condor.

Yachay Karpay sessie boeken

Let op! Niet voor studenten. Studenten volgen deze link: naar online leeromgeving.

hatun karpay llankay karpay02

3. Llankay Karpay

120 minuten

 239,00

De afronding van de Hatun Karpay gericht op de juiste actie van de poema verbonden met je visie en je hart.

Llankay Karpay sessie boeken

Let op! Niet voor studenten. Studenten volgen deze link: naar online leeromgeving.

mosoq karpay01

4. Mosoq Karpay

120 minuten

 239,00

De opvolging en tevens opfrissing van de Hatun Karpay. Eens per één tot twee jaar.

Meer over de mosoq karpaq

Let op! Niet voor studenten. Studenten volgen deze link: naar online leeromgeving.

Je kunt het hele jaar bij ons terecht om deze inwijdingen te ontvangen.

Meer over een sjamanistische sessie

De Munay Karpay

De eerste inwijding van de Hatun Karpay is de zogenaamde Munay Karpay. Munay staat voor onvoorwaardelijke liefde en Karpay staat voor inwijding. Het is dus de inwijding van de liefde. Deze inwijding opent het hart en ankert de ontvanger diep in de aarde. Doordat deze inwijding als eerste inwijding wordt gegeven wordt de energie van de liefde als eerste diep geworteld. Hiermee wordt de basisvoorwaarde gelegd om met deze energie te mogen werken. Wij werken vanuit liefde.

Over de werking van deze eerste inwijding kan ik een boek schrijven, maar de beste vergelijking vind ik het terugvinden van de wereld van de mystiek. De wereld waar je als onbevangen kind toegang tot had zonder dat je daar enige moeite voor hoefde te doen. De wereld die je bent verloren toen je volwassen werd. Je krijgt door deze inwijding opnieuw toegang tot die wereld. Een wereld van de wonderen en van de magie. Eentje die zich afspeelt buiten onze dagelijks bewustzijn, maar die niet minder echt is. de Magie die zich pas opent als je gaat “leven vanuit het hart”.

Mijn eigen ervaring is dat ook mensen die door de ervaringen van het leven beschadigd zijn door deze inwijding worden getransformeerd. De transformatie duurt dan vaak wel langer dan 6 maanden (tot anderhalf jaar heb ik meegemaakt) en is een stuk zwaarder. De reden is dat de 9 tempels van het hart allemaal doorgewerkt moeten worden.

Als de “Hatun Karpay”-energie wordt tegengewerkt door het ego worden de lessen zwaarder totdat het ego voldoende gelouterd is en de les wordt begrepen. De paqo’s zelf vergelijken deze inwijding met de activatie van de kundalini. Er wordt iets in je wakker gemaakt dat elke hoek van je bewustzijn zal aanraken en zuiveren. Sumaq (Quechua voor prachtig)!

De Yachay Karpay

De tweede inwijding van de Hatun Karpay is de Yachay Karpay. Yachay staat voor visie of helder zien. Het is dus een inwijding van wijsheid. Deze inwijding opent het derde oog en zorgt voor een goddelijke begeleiding van de ontvanger. Tevens werkt deze inwijding als een versterking van de eerste inwijding. Met deze tweede Hatun Karpay inwijding ben je niet alleen in staat om vanuit je hart te leven, je krijgt ook aanwijzingen hoe je dat het beste kunt doen in harmonie met het geheel.

Deze inwijding zorgt voor het terugkrijgen van je innerlijk kompas. Dat wat je als kind al had, maar dat wat je door conditionering hebt afgeleerd. Deze inwijding daagt je uit om te gaan luisteren naar je gidsen en begeleiding. Na deze inwijding heb je een heldere visie ontvangen, je weet alleen nog niet hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Je zit vol met ideeën zonder dat je ze echt kunt toepassen.

Deze inwijding wordt vaak als een opluchting ervaren na de louterende energie van de Munay Karpay. Deze tweede inwijding zorgt ervoor dat je jezelf gaat zien zoals je bent en anderen gaat zien zoals zij zijn. Je innerlijk weten wordt bijzonder versterkt via het 3e oog. Dat kan prettig zijn, maar ook minder prettig. Je betaalt de prijs voor bewustzijn en dat is dat je jezelf niet meer kunt verschuilen.

De Llankay Karpay

De derde inwijding van de Hatun Karpay is de Llankay Karpay. Llankay staat voor actie, maar niet gewoon actie: “De juiste actie.” Dat is een actie verbonden met je hart en de juiste visie. Dit vergt van je dat je zowel met een open hart als met een visie kunt leven. Dat je dus ook echt luistert naar dat wat je wordt ingegeven en dat je hebt geleerd om hierop te vertrouwen. Je wordt in deze periode sterk getest door de kosmos in je doen en laten om te zien of je trouw blijft aan je intenties en je intuïtie.

Deze Hatun Karpay inwijding zorgt ervoor dat je dat wat je voelt en weet ook met de wereld kunt delen. Het is hier dat de Pampamesayoq geboren wordt. Dit is het moment waar naartoe is gewerkt. Hier is alle energie voor nodig geweest. 6 maanden na deze inwijding is er heelheid bereikt. De drie delen van de mens die eerst hun eigen weg gingen zijn dan in dienst van de kosmos. Ze werken in volledige harmonie met de kosmos.

Praktische informatie over de sessie

Voor een Hatun Karpay inwijding duurt in totaal ongeveer twee uur. Voordat de inwijding start is er even tijd (10 minuten) om je even op je gemak te gaan voelen en kun je vragen stellen. Ook kun je jouw intentie waarom je de inwijding wilt ontvangen duidelijk maken. Dan volgt de inwijding die ongeveer 1,5 uur duurt. Na de inwijding is er tijd (10 minuten) om helemaal terug te komen.

Tijdens de inwijding wordt er gebruikgemaakt van de mesa en wordt er eventueel gewerkt op onverwerkte issues. Dit gebeurt allemaal terwijl de cliënt ligt op een zeer comfortabele behandeltafel die speciaal voor dit doel (lang kunnen liggen) is aangeschaft. De inwijdingen worden gegeven met een tussenperiode van ten minste 6 maanden.

earthlite mediSport blue

Het ontvangen van prachtige inwijdingen was tot voor kort voorbehouden aan mensen die echt het pad als Pampamesayoq willen gaan bewandelen. Door de veranderde tijden en de noodzaak om de westerse samenleving te transformeren zijn de inwijdingen echter opengesteld voor iedereen die ze wil ontvangen.

In mei 2015 heeft Martijn vanuit de Q’ero gemeenschap de goedkeuring gekregen om deze Hatun Karpay inwijdingen zelf door te gaan geven. Inmiddels heeft hij deze Hatun Karpay meer dan honderd keer mogen doorgeven. Telkens met een verrassend resultaat.

In december 2019 heeft ook Agnetha toestemming gekregen van dezelfde paqo’s om deze inwijdingen door te mogen geven. Zij heeft inmiddels ook flinke ervaring opgedaan met het doorgeven van deze prachtige inwijdingen.

Kosten

Deze inwijdingen hebben alle drie een hogere prijs dan andere inwijdingen. De reden is dat ze alleen door mensen worden doorgegeven die de opleiding tot pampamesayoq hebben afgerond. De prijs is verder een drempel om te voorkomen dat er te licht over deze inwijdingen wordt gedacht. Begin hier alleen aan als je echt bereidt bent om door het proces te gaan dat zal volgen. Ze zijn bedoeld om je wakker te maken.

Meenemen naar de sessie

Het is belangrijk dat je door hebt dat je voor de sessie al effecten kunt gaan bemerken. Hier is een lijstje te vinden waar je aan moet denken als je voor een sessie komt omdat het allemaal best eng kan aanvoelen.

Het is handig als je het volgende meeneemt naar de Hatun Karpay sessie:

  • Je mesa (medicijnbundel) als je die hebt
  • Een extra paar sokken
  • Papier en pen (om na de sessie wat op te schrijven)
  • Je intentie op papier of in je hoofd. (dit vormt het doel waar we naartoe zullen werken)
  • Wat te eten voor na de tijd.

Zet je mobiele telefoon vooraf alvast uit. Daar doe je ons een plezier mee.

Dit is alles wat je nodig hebt. Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor een Hatun Karpay inwijding.

Nazorg bij de Hatun Karpay inwijdingen

Omdat deze Hatun Karpay inwijdingen zo heftig zijn, is het verstandig om de dag van en de dag na de inwijding geen plannen te maken. Als je terugkomt uit de inwijding ben je vaak erg warrig en heb je moeite met weer helemaal terug in je lichaam te komen. Er staat dan een glas water of thee voor je klaar en je krijgt de tijd om even bij te komen. Ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Daarnaast zal ik aan je vertellen wat ik te weten ben gekomen tijdens de inwijding.

De weken en maanden na de Hatun Karpay inwijding zul je door een ontgiftingsproces heen gaan. Je wordt als het ware gezuiverd van alles wat niet bij dit nieuwe niveau van bewustzijn past. Het kan daarom ook gebeuren dat je ziek wordt. Zelf heb ik meerdere periode van flinke reiniging meegemaakt door deze inwijdingen. Het is het echter allemaal meer dan waard.

Mocht je echter dingen tegenkomen waar je geen antwoord op hebt, dan kun je altijd een beroep op ons doen.