Profiel

Agnetha Stevens

Medium en mesa drager
bij Blue Kachina Academy

Ontwikkeling

Contactgegevens

Blue Kachina
Adres: Vosstraat 16
Plaats: Hall
Land: Nederland

Telefoon: +31(0)6-46180087

Website 1 www.bluekachina.nl

Achtergronden

Na jarenlang in tandartspraktijken te hebben gewerkt vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Tijdens de jaren die ik als tandarts en preventie-assistente heb gewerkt ging mijn hart vooral uit naar persoonlijk contact met mensen. Helaas blijkt dat er in de praktijken van vandaag steeds minder tijd en ruimte is om echt contact te maken met patiënten. Dat moedigde mij aan hier wat mee te gaan doen.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen en dieren weer dichter bij zichzelf en de natuur te brengen. Ze weer volop in het leven te zetten vanuit liefde en vertrouwen.

Praktijk:

Allereerst heb ik mijn praktijk waarin ik persoonlijke sessies geef. Naast het geven van inwijdingen en healingen aan volwassenen vind ik het enorm fijn om juist de kinderen van deze tijd op weg te helpen.
Dit zijn behandelingen in onder andere het volgende:

  • Sjamanisme (inwijdingen, healingen, sluiten van de navel.
  • Reiki
  • Trancehealing

Met een enkele of meerdere persoonlijke sessies kan ik je helpen als je:

  • meer rust in je dagelijks leven wilt brengen.
  • last hebt van angsten en/of depressies.
  • jouw kracht en levensenergie terug wilt krijgen.
  • het verleden los wilt laten.
  • meer vanuit je eigen kracht en hart wilt gaan leven.

Opleiding Sjamanistisch healer:

Samen met mijn man Martijn hou ik mij bezig met onze driejarige opleiding Sjamanistisch healer waarbij hij les geeft en ik in een aantal groepen assisteer en coach. Daarnaast verzorg ik naast de soep/koffie en thee ook alle praktische zaken. Dat houdt in dat je voor het maken van afspraken en/of sessies bij een van ons beiden dit het beste via mij kunt doen. Ook zorg ik voor de financiële zaken.

Dierencommunicatie:

Ook zou je mij kunnen vragen in contact te treden met je dier door middel van dierencommunicatie. Omdat ik ontzettend gek op dieren ben, heb ik al vanaf jongs af aan een goed contact met dieren. Door diverse cursussen is mij geleerd snel in verbinding te treden met alle dieren om mij heen. Zo kan ik ook aan de hand van een foto proberen in contact te treden met uw dier.
Hierbij krijg ik woorden, zinnen, plaatjes en filmpjes door die ik vertaal naar een verslag. Desgewenst kunt u ook een aantal vragen aan mij doorgeven welke je wilt stellen aan jouw dier. Fijn in te zetten als eventueel hulpmiddel wanneer je dier ziek is, vermist is of juist is overleden om je zo een beetje gerust te kunnen stellen of erachter te komen waar het dier mee zit.

Dierencommunicatie

Webwinkels:

Daarnaast run ik onze webwinkels :