Dit zijn onze bedrijfsgegevens. Zowel het adres van de opleidingslocatie als de praktijk voor Inca-sjamanisme. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt.

Adres voor de opleiding

Dorpsweg 65a
Spankeren (Gld)
Nederland

Gegevens en adres voor de sessies

Vosstraat 16
6964BA
Hall (gem. Brummen)
Nederland
E-mail: info@bluekachina.nl
Telefoon: 0575-561171

Bankgegevens:

Naam: Blue Kachina
KvK-nummer: 60127007
Btw-identificatienummer: NL853775813B01
IBAN: NL20KNAB0255021275BIC: KNABNL2H

Blue Kachina Bakkershoeve Hall005

Klachten en geschillen sessies

Aangesloten bij

  • Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

CATvirtueelschildConform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is elke zorgaanbieder verplicht zijn cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van CAT is werkzaam bij GATgeschillen. GATgeschillen is een expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector.

 

 

Klachtenregeling

GATVirtueelschildBij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij GATgeschillen.

Als de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop uw onvrede of klacht is afgehandeld voor u onbevredigend is, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie Zorggeschil.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging CAT.
https://www.gatgeschillen.nl/ik-heb-een-klacht-wat-nu/

Wie begeleiding krijgt binnen de praktijk, kan verzekerd zijn van strikte geheimhouding. Alle gegevens worden met uiterste zorg behandeld en niet beschikbaar gesteld aan derden. Mocht overleg met derden noodzakelijk blijken, dan worden hierover vooraf afspraken gemaakt met de cliënt. 

De energetische behandeling mag nooit worden gezien als een vervanging van de reguliere behandelingsmethoden maar kan wel prima gecombineerd worden. Voorop gesteld moet worden dat men met zijn klachten eerst naar de huisarts is geweest. Het veranderen of afbouwen van medicijnen moet altijd met de behandelende arts worden overlegd.

Vergoeding zorgverzekeraars:

Wij werken niet samen met zorgverzekeraars omdat we niet gevangen willen worden in de beperkingen die zij de sector opleggen. Door recente wetgeving moeten we echter wel voldoen aan een deel van de voorwaarden zoals: cliëntendossier, behandelplan en cliëntenovereenkomst.