De hucha rumi is een techniek die wordt gebruikt om zware energie te verwijderen uit het energielichaam. Deze techniek zie je in verschillende vormen terug in alle healingpraktijken. De meest bekende vorm is het smudgen met een veer. Hier wordt zware energie getransformeerd door rook. Tijdens de hucha rumi is dit slechts een onderdeel van het proces. Het hoofdgedeelte bestaat uit het activeren van twee stenen die als magneten werken om zware energie te verwijderen.

De reinigende kracht van de hucha rumi

Hucha rumi

De hucha rumi is in staat om imprints die in dit leven of een vorig leven zijn ontstaan te verwijderen. Ook kunnen we hiermee worden ontdaan van een ballast die we hebben geërfd van onze ouders en voorouders. Deze healingtechniek is als een douche voor ons energetische lichaam en als voorbereiding op een illuminatie of het het verwijderen van entiteiten.

Tijdens mijn opleiding heb ik vele vormen van deze healing geleerd. Mijn favoriete vorm is er eentje waarbij niet alleen de stenen worden gebruikt om het energielichaam te reinigen, maar waarbij je ook verbonden wordt met de 4 windrichtingen (slang, puma, kolibrie, condor) en waarbij de containers van hucha, emoties en nectar worden geschoond en geactiveerd. Dit is een zeer krachtige healing voor mensen die vastzitten in hun leven.

De hucha rumi voorkomt ook dat projecties van anderen en trauma’s zich kunnen ontwikkelen tot ziektes in het fysieke lichaam.