Healing sessies en sommige inwijdingen zijn op afstand te ontvangen
Ontvang een healing op sjamanistische wijze door een foto te delen of via een Skype sessie

Verschillende sessies

Door opgedane ervaringen werken we voornamelijk nog met sessies van anderhalf uur voor healingen. Vaak zijn er drie of meer sessies nodig om tot een goed resultaat te komen. De reden daarvoor is dat je moet wennen aan de energie waar we mee werken en dat er vertrouwen nodig is om zware stukken aan te kunnen pakken vanwege de energetische verbinding.

Healingsessie op afstand

Dit is een healing sessie op basis van Inca-sjamanisme en aanvullende technieken uit diverse stromingen. De basis is echter altijd het sjamanisme en de duur is anderhalf uur.

Daarbij vragen we je vooraf een foto waar je volledig en alleen op te zien bent. We spreken een tijd en datum af. We stemmen ons op dat moment af en doen wat nodig is. Na de tijd ontvang je een verslagje per e-mail. Of we hebben contact via Skype.

 99,00

Skype sessies
Een inwijding op afstand

Het is ook mogelijk om een inwijding op afstand te ontvangen. Op dit moment zijn de inwijding van Orion, Sirius en de Pleiaden op afstand te ontvangen. Door de Corona maatregelen zijn we creatief geworden in de mogelijkheden.

De inwijdingen zijn volledige sessies van 1,5 uur via Skype of Zoom met Martijn waarin je een trancereis maakt. Het doel is verbinden met en ankeren van het licht van bepaalde sterren. Hierdoor worden latente vermogens geactiveerd.

Skype sessies