Wil je kennismaken met Energy Medicine door een persoonlijke de sessie te ontvangen? Dat is mogelijk. Je kunt een sessie bij ons boeken en zo ontdekken wat de kracht is van deze manier van leven en helen.

Waarom een persoonlijke sjamanistische healing sessie?

Naast de cursussen en opleiding sjamanistisch healer die we geven wordt er ook een persoonlijke sjamanistische healing sessie aangeboden. Het doel van deze sessies is dat we jou helpen bij het opnieuw activeren van het zelf herstellend vermogen van je lichaam en geest. Hierdoor kun je sneller van ziekte herstellen en je algemene weerstand te verhogen.

Met een enkele of meerdere persoonlijke sessies kunnen we je helpen als je:

 • het verleden los wilt laten
 • op zoekt bent naar een pad dat beter bij je past
 • angsten hebt die je tegenhouden
 • jouw kracht en levensenergie terug wilt krijgen
 • meer in je kracht wilt komen te staan
 • meer vanuit je hart wilt leren leven
 • gewoon wat hulp nodig hebt

Tijdens deze persoonlijke sessies wordt er van verschillende methoden gebruikgemaakt traditionele Peruaanse behandelmethoden die afkomstig zijn uit het Inca sjamanisme.

Sjamanistische Healing Sessie - Ratel

Wij zijn wij?

Een sjamanistisch healer en pampamesayoq (priester / healer in de Andes traditie) heeft een verbinding met een andere werkelijkheid. Dat betekent dat hij of zij een medium is dat werkt tussen het fysieke niveau en het niveau van de geest. Wij hebben beiden deze verbinding geactiveerd door het ontvangen van inwijdingen en het doorleven van de beproevingen die daarbij horen.

Hierdoor kunnen we tijdens de sjamanistische sessie diepgewortelde blokkades in je losmaken en zo de weg vrijmaken voor healing op allerlei vlakken. Traditionele Peruaanse behandelmethoden worden bijvoorbeeld ingezet als een cliënt is vastgelopen in zijn of haar leven (burn-out) of op zoek is naar nieuwe mogelijkheden (nieuw baan). Wij maken gebruik van technieken zoals bijvoorbeeld: hucha rumiilluminatie, extractie, soul retrieval en/of inwijdingen. Hierdoor worden verloren zielendelen, energie en talenten van mensen worden herontdekt en hersteld. Ook kunnen diepgewortelde trauma’s tot op de kern worden getransformeerd.

Verschillende sessies

Door opgedane ervaringen werken we voornamelijk nog met sessies van anderhalf uur voor healingen. Vaak zijn er drie of meer sessies nodig om tot een goed resultaat te komen. De reden daarvoor is dat je moet wennen aan de energie waar we mee werken en dat er vertrouwen nodig is om zware stukken aan te kunnen pakken.

Q’ero healingsessie of inwijding

Dit is een healing of inwijding op basis van Inca-sjamanisme en aanvullende technieken uit diverse stromingen. De basis is echter altijd het sjamanisme en de duur is anderhalf uur. Voorbeelden zijn:

 • Een intake waarbij een korte healing wordt gegeven
 • Een zeer diepgaande sjamanistische sessie waarbij de hucha rumi en een illuminatie worden uitgevoerd.
 • Een vervolgsessie waarbij het wordt gewerkt aan het herstel van vertrouwen en blijdschap
Een sessie of inwijding op afstand

Wij geven ook sessies op afstand. Daarbij vragen we een foto waar je volledig op te zien bent. We spreken een tijd en datum af. We stemmen ons op dat moment af en doen wat nodig is. Na de tijd ontvang je een verslagje per e-mail.

Het is ook mogelijk om een inwijding op afstand te ontvangen. Op dit moment zijn de inwijding van Orion, Sirius en de Pleiaden op afstand te ontvangen. Door de Corona maatregelen zijn we creatief geworden in de mogelijkheden.

De inwijdingen zijn volledige sessies van 1,5 uur via Skype of Zoom met Martijn.

 99,00

Skype sessies
Inwijding om zelf een pad als healer te gaan volgen

Deze inwijdingen worden alleen gegeven als iemand voldoende voorwerk heeft gedaan. Dat betekent dat er een stabiele basis moet zijn die bestaat uit rust en ruimte. 

Per persoon wordt gekeken of het juiste moment voor de inwijding is aangebroken. De spirits waar wij meer werken en de ziel van de persoon bepalen of dat moment is aangebroken. 

Het ontvangen van deze inwijdingen geeft aan dat je serieus met jezelf aan de slag wilt. Je treedt in harmonie met de kosmos en leert hoe je eerst jezelf en vervolgens ook anderen kunt helen.

Intensieve Q’ero healingsessie

Dit is een healing op basis van Inca-sjamanisme en aanvullende technieken uit diverse stromingen. De basis is echter altijd het sjamanisme en de duur is twee en half uur. Het zijn altijd vervolgsessies. Voorbeelden zijn:

 • Een vervolgsessie waarbij een extractie/soul retrieval worden uitgevoerd om een trauma, dat bijvoorbeeld verbonden is met (seksueel) misbruik, te behandelen.
 • Een zeer uitgebreide illuminatie van ruim twee uur waarbij je totaal gereset wordt met behulp van de stenen uit de medicijnbundel van de sjamaan

Inwijdingen

De inwijdingen uit de Munay-Ki, Nusta Karpay, Hatun Karpay en Qotokuna Karpay zijn ook in persoonlijke sessies te ontvangen. Daarbij krijg je dezelfde informatie en inwijdingen als in een groep, maar met meer persoonlijke aandacht. Het komt ook voor dat cliënten in plaats van een healing een inwijding ontvangen. Dit kan je ook helpen om weer terug te komen op het pad dat bij je past.

Lees hier wat het verschil is tussen een healing en een inwijding.

Verschillende trajecten

Naast de standaard healingen bieden we ook traject aan. Deze trajecten bestaan uit een serie van healingen die kunnen helpen bij bepaalde ongemakken.

* Natuurlijk kunnen we ook een traject op maat voor je samenstellen. Daarbij kunnen we ook andere middelen inzetten die we tot onze beschikking hebben zoals HeartMath en AuraCloud 3D. Op die manier gaan we samen aan de slag om het beste resultaat te behalen.

De praktijkruimte

De sjamanistische sessie wordt uitgevoerd door één van ons (Agnetha of Martijn) en vindt deels plaats in onze mooie behandelruimte. Omdat sommige sessies en inwijdingen lang kunnen duren hebben we een fijne behandeltafel uitgezocht. Deze tafel heeft een dikke bekleding en is speciaal uitgezocht zodat jij zonder problemen lange tijd op de tafel kunt liggen.

Behandeltafel

Praktisch informatie voor mensen die voor healing komen

Een afspraak maken kan door te bellen met 0575-561171 of te e-mailen. Agnetha beheert de agenda en helpt je verder.

 • Probeer op tijd te zijn voor een sjamanistische sessie. Kom liever 10 minuten te vroeg, dan te laat. Wanneer we later beginnen gaat dat van de tijd af die we voor je hebben ingepland en dat is jammer.
 • Draag het liefst wat wijder zittende kleding tijdens een sessie en neem sokken mee. Waarschijnlijk lig je lange tijd op de behandeltafel en dat kun je het beste zo prettig mogelijk voor jezelf maken.
 • Als je wilt mag je 1 op 1 inwijdingswegen per sessie betalen als dat beter uitkomt. Daarmee kun je de kosten spreiden.
 • Kijk even goed naar de adresgegevens. Die zijn gewijzigd vanaf 3 mei 2019.

Als je interesse hebt in producten uit de webwinkel (2be-Aware) zoals Florida Water of Palo Santo, dan kun je die bestellen via de webwinkel en eventueel meenemen naar huis na afloop van een sessie. Wij hebben zeer veel bijzondere (Peruaanse) producten op voorraad en bijna alles wat we zelf gebruiken tijdens de sessies is ook te koop. We willen echter niet teveel de nadruk leggen op de verkoop van producten tijdens een sessie om het zo puur mogelijk te houden. Maar mocht je wat speciaals zoeken, bestel het dan van te voren via de webwinkel of meld het even als je bij ons bent.

Alle tarieven en voorwaarden op een rij.

Meer informatie over mij kun je hier vinden.

Klachten en geschillen

Aangesloten bij

 • Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

CATvirtueelschildConform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is elke zorgaanbieder verplicht zijn cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van CAT is werkzaam bij GATgeschillen. GATgeschillen is een expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector.

 

 

Klachtenregeling

GATVirtueelschildBij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij GATgeschillen.

Als de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop uw onvrede of klacht is afgehandeld voor u onbevredigend is, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie Zorggeschil.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging CAT.
https://www.gatgeschillen.nl/ik-heb-een-klacht-wat-nu/

Wie begeleiding krijgt binnen de praktijk, kan verzekerd zijn van strikte geheimhouding. Alle gegevens worden met uiterste zorg behandeld en niet beschikbaar gesteld aan derden. Mocht overleg met derden noodzakelijk blijken, dan worden hierover vooraf afspraken gemaakt met de cliënt. 

De energetische behandeling mag nooit worden gezien als een vervanging van de reguliere behandelingsmethoden maar kan wel prima gecombineerd worden. Voorop gesteld moet worden dat men met zijn klachten eerst naar de huisarts is geweest. Het veranderen of afbouwen van medicijnen moet altijd met de behandelende arts worden overlegd.

Vergoeding zorgverzekeraars:

Wij werken niet samen met zorgverzekeraars omdat we niet gevangen willen worden in de beperkingen die zij de sector opleggen. Door recente wetgeving moeten we echter wel voldoen aan een deel van de voorwaarden zoals: cliëntendossier, behandelplan en cliëntenovereenkomst.