Sjamanistische healing sessie

Sjamanistische healing sessie2019-01-29T11:31:47+00:00

Naast de cursussen en opleiding sjamanistisch healer die we geven wordt er ook een persoonlijke sjamanistische healing sessie aangeboden.

ratelWaarom een persoonlijke sjamanistische healing sessie?

Het doel van deze sessies is dat we jou helpen bij het opnieuw activeren van het zelf herstellend vermogen van je lichaam en geest. Hierdoor kun je sneller van ziekte herstellen en je algemene weerstand te verhogen. Met een enkele of meerdere persoonlijke sessies kunnen we je helpen als je:

 • het verleden los wilt laten
 • op zoekt bent naar een pad dat beter bij je past
 • angsten hebt die je tegenhouden
 • jouw kracht en levensenergie terug wilt krijgen
 • meer in je kracht wilt komen te staan
 • meer vanuit je hart wilt leren leven
 • gewoon wat hulp nodig hebt

Tijdens deze persoonlijke sessies wordt er van verschillende methoden gebruikgemaakt traditionele Peruaanse behandelmethoden die afkomstig zijn uit het Inca sjamanisme.

Wij zijn wij?

sjamanistische sessie met martijn stevens

Martijn Stevens

Pampamesayoq (sjamaan van moeder aarde)

Gespecialiseerd in:
Soul Retrieval en diepgaande healingen
Hatun Karpay inwijdingen
Sjamanistische trainingen

sjamanistische sessie met agnetha stevens

Agnetha Stevens

Gespecialiseerd in:
Sjamanistische healing
Trancehealing
Contact met dieren en kinderen

Een pampamesayoq (priester / genezer in de Andes traditie) heeft een verbinding met een andere werkelijkheid. Dat betekent dat hij of zij een medium is dat werkt tussen het fysieke niveau en het niveau van de geest. Wij hebben beiden deze verbinding geactiveerd door het ontvangen van inwijdingen en het doorleven van de beproevingen die daarbij horen.

Hierdoor kunnen we tijdens de sjamanistische sessie diepgewortelde blokkades in je losmaken en zo de weg vrijmaken voor healing op allerlei vlakken. Traditionele Peruaanse behandelmethoden worden bijvoorbeeld ingezet als een cliënt is vastgelopen in zijn of haar leven (burn-out) of op zoek is naar nieuwe mogelijkheden (nieuw baan). Wij maken gebruik van technieken zoals bijvoorbeeld: hucha rumiilluminatie, extractie, soul retrieval en/of inwijdingen. Hierdoor worden verloren zielendelen, energie en talenten van mensen worden herontdekt en hersteld. Ook kunnen diepgewortelde trauma’s tot op de kern worden getransformeerd.

Verschillende sessies

Door opgedane ervaringen werken we voornamelijk nog met sessies van anderhalf uur voor healingen. Vaak zijn er twee of meer sessies nodig om tot een goed resultaat te komen bij soul retrievals.

Voorbeeld van een Q’ero healingsessie

 • Een zeer diepgaande sjamanistische sessie waarbij de hucha rumi en een illuminatie worden uitgevoerd.
 • Een sessie waarbij iemand die burn out is geraakt volledig resetten en op een nieuw pad plaatsen.
 • Een vervolgsessie waarbij een extractie/soul retrieval worden uitgevoerd om een trauma, dat bijvoorbeeld verbonden is met (seksueel) misbruik, te behandelen.
 • Een (vervolg)sessie die onderdeel is van een serie van inwijdingen.

Opbouw: 15 minuten intake, 1 uur behandeling/inwijdingen, 15 minuten nabespreken.

 99,00

Contact opnemen voor een Q’ero healing

Voorbeeld van een intensieve halfjaarlijkse reinigingssessie

Dit is een healing die door de Q’ero paqo’s zelf ook wordt gedaan als je daar een sessie boekt. Het enige verschil is dat we er anderhalf uur in plaats van een uur voor uittrekken. Deze sessie is zeer geschikt om ieder halfjaar te herhalen en zo de flow in je leven te behouden.

Per persoon zal de opbouw en de invulling van de sessie verschillen. Wel kun je jouw voorkeuren aangeven, maar laat je vooral verrassen door de mogelijkheden. Traditionele Peruaanse behandelmethoden zijn erg krachtig en er zijn al vele bijzondere resultaten mee behaald.

 125,00

Contact opnemen voor een intensieve reinigingssessie

Inwijdingen

De inwijdingen uit de Munay-Ki, Nusta Karpay, Hatun Karpay en Qotokuna Karpay zijn ook in persoonlijke sessies te ontvangen. Daarbij krijg je dezelfde informatie en inwijdingen als in een groep, maar met meer persoonlijke aandacht. Het komt ook voor dat cliënten in plaats van een healing een inwijding ontvangen. Dit kan je ook helpen om weer terug te komen op het pad dat bij je past.

Lees hier wat het verschil is tussen een healing en een inwijding.

De praktijkruimte

De sjamnistische sessie wordt uitgevoerd door één van ons (Agnetha of Martijn) en vindt plaats in een huiskamer. Het doel hiervan is om een ontspannen sfeer te bieden waarbinnen jij je op je gemak voelt en er al snel vertrouwen ontstaat.

Omdat sommige sessies en inwijdingen lang kunnen duren hebben we een fijne behandeltafel uitgezocht. Deze tafel heeft een dikke bekleding en is speciaal uitgezocht zodat jij zonder problemen lange tijd op de tafel kunt liggen.

Behandeltafel

Praktisch informatie voor mensen die voor healing komen

Een afspraak maken kan door te bellen met 0575-561171 of te e-mailen. Agnetha beheert de agenda en helpt je verder.

 • Probeer op tijd te zijn voor een sjamanistische sessie. Kom liever 10 minuten te vroeg, dan te laat. Wanneer we later beginnen gaat dat van de tijd af die we voor je hebben ingepland en dat is jammer.
 • Draag het liefst wat wijder zittende kleding tijdens een sessie en neem sokken mee. Waarschijnlijk lig je lange tijd op de behandeltafel en dat kun je het beste zo prettig mogelijk voor jezelf maken.
 • Als je wilt mag je 1 op 1 inwijdingswegen per sessie betalen als dat beter uitkomt. Daarmee kun je de kosten spreiden.

Als je interesse hebt in producten uit de webwinkel (2be-Aware) zoals Florida Water of Palo Santo, dan kun je die bestellen via de webwinkel en eventueel meenemen naar huis na afloop van een sessie. Wij hebben zeer veel bijzondere (Peruaanse) producten op voorraad en bijna alles wat we zelf gebruiken tijdens de sessies is ook te koop. We willen echter niet teveel de nadruk leggen op de verkoop van producten tijdens een sessie om het zo puur mogelijk te houden. Maar mocht je wat speciaals zoeken, bestel het dan van te voren via de webwinkel of meld het even als je bij ons bent.

Alle tarieven en voorwaarden op een rij.

Meer informatie over mij kun je hier vinden.

De healings die wij geven zijn enkel ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde. Raadpleeg bij twijfel daarom ook altijd een arts.

Ervaringen met de persoonlijke sessie

Nieuwsbrief

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2 reviews.