De samin chackuy is bedoeld als een geavanceerde schoning van het energielichaam met behulp van de frequenties van de kosmos. Deze healing is verbonden met de 4 zonnen uit de Inca kosmologie.

De sami healing of samin chackuy is de belangrijkste techniek van een pampamesayoq. Deze techniek wordt ook als een van de eerste dingen geleerd aan een leerling student. Het is erg belangrijk dat je je eigen energieveld en dat van anderen schoon kunt houden.

De sami healing lijkt erg veel op het schonen van de chakra’s door ze openen en schoon te spoelen, maar is veel krachtiger. Deze healing doen we zelf dagelijks en wordt door ons toegepast op zowel mensen als dieren. Deze korte healing van zo’n 15 minuten kan een mens of dier van totaal uitgeblust veranderen in levendig en vrolijk. Het is een zeer goed voorbeeld van hoe krachtig en simpel de Traditionele Peruaanse Behandelmethoden zijn.

samin chackuy

De sprankelende energie van een sami healing

Een sami healing sessie bestaat uit 5 stappen. Bij de eerste stap wordt zware energie (hucha) uit het energielichaam getrokken en naar de aarde afgevoerd. Vervolgens wordt een verbinding met de zon gelegd. De frequentie die hiervoor wordt gebruikt opent de ziel en zorgt voor een regen van sami die van boven het energie lichaam in stroomt. Vervolgens wordt er en verbinding gelegd met Venus. Deze frequentie werkt op de botten en beenderen in het fysieke lichaam. Deze worden van energie voorzien. Daarna wordt er een verbinding gelegd met Orion. Via de frequentie van Orion wordt het bloed van zuurstof voorzien en worden entiteiten en zware energieën verzocht om het lichaam te verlaten. Als laatste wordt Mercurius aangeroepen en wordt de sami die van boven komt direct geïntegreerd via de 3 hoofdcentra (llankay, munay, yachay). Het effect is dat heel het energielichaam van sami wordt voorzien en gaat stralen.

Sami Healing ontvangen

60 minuten

 75,00

Een samin chakuy is een sessie van 90 minuten. De sessie bestaat uit een intake van 15 minuten waarbij het doel is dat de client zich op het gemak gaat voelen. Daarna volgt er een sessie van 60 minuten op de behandeltafel. Er wordt afgesloten met een nabespreking van ongeveer 15 minuten.

Meer over een sjamanistische sessie sami healing boeken

Sami Healing online leren

Workshop van Blue Kachina Academy

_

Dit is een online workshop waarin je de basis van de Sami Healing leert. Je krijgt uitleg met behulp van audio en video. Deze workshop geeft een beeld van wat wij doen in onze Inca-sjamanistische sessies. Geschikt voor beginners en ook voor gevorderden als naslag.

Meer over een sjamanistische sessie sami healing online leren

Sami Healing leren

De volledige opleiding

_

Wij geven een meerjarige opleiding waarin we je alles over de Sami Healing en anders healing-technieken vertellen. Je ondergaat dezelfde diepgaande training die wij hebben ontvangen. Het enige verschil is dat je hulpmiddelen ontvangt zoals audio en video in een online leeromgeving.

Meer over een sjamanistische sessie meer informatie over de opleiding