Een veelgestelde vraag aan ons is waarom ons bedrijf Blue Kachina heet. Wij werken immers vooral met de sjamanistische traditie uit Zuid-Amerika en niet die uit Noord-Amerika.

Waar komt de Kachina vandaan?

Een Kachina is afkomstig uit de Hopi traditie. De Hopi is een indianenstam uit Noord-Amerika die erg bekend is vanwege diverse voorspellingen. Deze voorspellingen zijn gedaan door Hopi oudsten en gaan over een mogelijke toekomst van onze wereld. In deze voorspellingen speelt de Kachina een rol.

Een Kachina is een spirituele helper die vaak uitgebeeld wordt door een pop van hout. Deze helper beschikt over speciale gaven waarmee hij mensen kan bijstaan en onderwijzen. De Hopi beweren een sterk contact te hebben met wezens van buiten deze aarde en realiteit. Deze wezens geven de Hopi hun informatie en inzicht over de geschiedenis van de mens en over de mogelijke toekomst. Waar deze wezens vandaan komen is een raadsel, maar het is wel een feit dat de ligging van de Hopi dorpen van bovenaf gezien op een landkaart, een perfect beeld van Orion en de Plejaden de sterrenbeelden laat zien.

De stap naar de Zuid-Amerikaanse traditie is dan ook snel gemaakt, want ook in het Inca sjamanisme is er een sterkte verbinding met zowel Orion als de Plejaden. Het is dan ook onze intentie om de verschillende tradities in elkaar te verwezen. Dat doen we ook door symbolen en namen door elkaar te gebruiken. Uiteindelijk is namelijk alles terug te leiden tot dezelfde bron.

hopi-orion-plejaden

Wat is de Blue Kachina?

De Blue Star Kachina is een voorspelling die de Hopi hebben gedaan over de tijd die nog gaat komen. De voorspelling gaat over een soort van eindtijd waarin de mensheid gezuiverd gaat worden. De zuivering zal worden aangekondigd door een blauwe ster die aan de hemel verschijnt. Op dat moment stoppen alle ceremoniën van de Hopi. De blauwe ster zal gevolgd worden door een rode ster, de zogenaamde Red Kachina. Deze rode ster zal de zuivering op aarde veroorzaken. Mensen zullen geen plek meer hebben om te schuilen en het licht der waarheid zal van binnenuit gaan branden. Het wordt ook wel de grote dageraad genoemd. Het moment waarop de bron, of God, direct op aarde zichtbaar en voelbaar zal zijn.

Deze gebeurtenis zal een nieuwe tijdperk brengen. Eentje waarin de mens in harmonie is met de schepping.

Waarom de naam Blue Kachina voor een bedrijf?

Wij werken met ons bedrijf aan de bewustwording van de mensheid. Dat doen we zowel met diensten als producten. Alles wat we aan anderen aanbieden is gevoed met onze bewustzijnsenergie. Het bewustzijn dat we allemaal één zijn en dat wij als mensen veel krachtiger zijn dan is wordt voorgehouden. Ons doel is dan ook om mensen onafhankelijk en krachtig te maken door ze te laten herinneren wie ze echt zijn.

Om dat herinneren te vereenvoudigen gebruiken we inwijdingen en bepaalde producten. Daarnaast trainen we mensen om dezelfde kracht te leren voelen en uitstralen.

Zo kunnen we je helpen om samen me ons een andere toekomst voor de aarde tot werkelijkheid te laten verworden. Eentje waarin harmonie en liefde de boventoon voeren.

Hopi-Kachina-Pop