Het licht van de Plejaden verbindt ons met thuis. Deze inwijdingen zijn zeer geschikt voor mensen die zich weer willen verbinden met onze galactische familie. Dit licht zal je doen ontwaken in een grotere werkelijkheid.

Qotokuna (de Plejaden)

De Qotokuna Karpay inwijdingen (kuna is meervoud in het Q’uechua) zijn verbonden met het licht van de sterren van de Plejaden. De sterren van de Plejaden worden in de Inca kosmologie ook wel de zeven zusters genoemd. Deze zeven (eigenlijk 8 sterren: Asterope 1 en 2) bevatten frequenties die in de mens diep verborgen herinneringen wakker maken.

De Plejaden zijn aan de sterrenhemel te vinden in het sterrenbeeld Stier. Pleione en Atlas waren in de Griekse mythologie de ouders van zeven zusjes: Alcyone, Asterope, Electra, Maia, Merope, Taygeta en Celaeno. De helderste sterren in het Zevengesternte zijn naar de zeven zusjes genoemd.

De Qoto Kuna Karpay (Het licht van de Plejaden)

De Qoto Kuna Karpay inwijdingen zijn in een tijdsbestek van ongeveer 2 jaar aan mij doorgegeven door Don Mariano, Don Claudio en Don Dante, allemaal uitmuntende Q’ero paqo’s. De inwijdingen verbinden je met de Hanaq Pacha (bovenwereld) en hebben veel tijd nodig om te integreren. Door het volledig afronden van mijn opleiding bij de paqo’s heb ik toestemming gekregen om deze bijzondere inwijdingen zelf ook door te gaan geven.

De Qotokuna Karpay inwijdingen zelf ontvangen of leren doorgeven?

De zeven inwijdingen van de Qotokuna Karpay

Ieder mens is vanaf zijn geboorte verbonden met minstens een van de sterren van de Plejaden. Deze ster of deze sterren bepalen voor een deel de essentie van de ziel waarmee de mens op aarde rondloopt. Dat is ook de reden dat deze sterren zo’n aantrekkingskracht op ons uitoefenen. De mens is min of meer altijd al een Plejadisch wezen geweest.

Door je ook met de andere sterren van de Plejaden te verbinden, kun je ook de essentie van deze sterren in jezelf integreren.
Deze inwijdingen zorgen ervoor dat je op wordt genomen in de familie van de Plejaden. Dit wordt door veel mensen als thuiskomen ervaren.

Inwijding 1: Puriq Qoto

Puriq-Qoto

De eerste inwijding van deze prachtige rites is de inwijding van Puriq Qoto. Deze inwijding is verbonden met de sterren Asterope of Sterope 1 en 2. Dit zijn de twee knipperende sterren van de Plejaden.

Deze sterren zijn als twee benen, of twee voeten. Ze zijn erop gericht om je in actie te zetten.

Inwijding 2: Tarpuq Qoto

Tarpuq-Qoto

De tweede inwijding van is de inwijding in het licht van Tarpuq Qoto. Deze inwijding is verbonden met Taygeta.

Deze ster is verbonden met creativiteit.

Inwijding 3: Nawi Qoto

Nawi-Qoto

De derde inwijding van is de inwijding in het licht van de Nawi Qoto. Deze inwijding is verbonden met de ster Maya.

Deze ster is verbonden met onze afkomst als mensen, maar ook met ons DNA.

Inwijding 4: Munay Qoto

Munay-Qoto

De vierde inwijding van is de inwijding in het licht van Munay Qoto. Deze inwijding is verbonden met de grote ster Celeano.

Deze ster is verbonden met pure compassie en met het hartchakra.

Inwijding 5: LLankay Qoto

Llankay-Qoto

De vijfde inwijding van is de inwijding in het licht van Llankay Qoto. Deze inwijding is verbonden met de ster Electra.

Deze ster staat voor het leggen en onderhouden van verbindingen.

Inwijding 6: Yllary Qoto

Yllary-Qoto

De zesde inwijding van is de inwijding in het licht van Yllary Qoto. Deze inwijding is verbonden met de ster Meropa. Deze ster staat voor visie.

Dieren die bij deze ster horen zijn condors, uilen en adelaars.

Inwijding 7: Kanchay Qoto

Kanchay Qoto

De zevende inwijding van is de inwijding in het licht van Kanchay Qoto. Deze inwijding is verbonden met de ster Alcyone

Deze ster is verbonden met de Sami energie die ver voorbij de Plejaden gevonden kan worden.

Blessing 1: Mama Qoto

De westerse naam van Mama Qoto is Pleione. Deze ster staat voor bescherming.

Blessing 2: Kuraq Qoto

De westerse naam van Kuraq Qoto is Atlas. Deze ster is verbonden met zuiverheid en transparantie.

Praktische informatie

Deze inwijdingen van de grote centrale zon worden door mij met name doorgegeven in een persoonlijke sessie of gedurende de opleiding sjamanisme.

Om deze inwijdingen ook zelf door te gaan geven, zul je moeten weten wat jouw drie sterren zijn. Tijdens de sessies zal ik, indien de tijd er rijp voor is, 1 van de sterren aan je openbaren. De andere twee zul je in de toekomst ontvangen als de tijd daar rijp voor is. Deze inwijdingen mogen alleen worden doorgegeven door mensen die de volledige opleiding bij tot Pampamesayoq  hebben voltooid en de inwijdingen volledig hebben laten integreren (6 maanden na het afronden van de opleiding).

Ook als je nog niets met Inca Sjamanisme hebt gedaan, of als je geen inwijdingen hebt ontvangen kun je hieraan meedoen. Sommige mensen voelen zich sterk aangetrokken tot alles wat met de Plejaden of de grote voorspellingen van 2012 te maken heeft. Als dat bij jou ook zo is, dan ben je ook van harte welkom.

Interesse?