Inca Sjamanisme – de geschiedenis

….Deze pagina is nog in bewerking….

De wortels van het Inca Sjamanisme gaan volgens sommigen wel 35.000 tot 40.000 jaar terug in de tijd. Dit was toen de mensen de grote oversteek waagden van het Aziatische continent naar uiteindelijk het huidige Zuid-Amerika.  Tijdens deze oversteek waren er medicijnmannen en vrouwen die ontdekten dat wij tot buitengewone dingen in staat zijn.

Inca Sjamanisme – terugkeer in deze tijd

….Deze pagina is nog in bewerking….

De Q’ero paqo’s

De Q’ero paqo’s zijn leden van een volk uit Peru dat tijdens de Spaanse onderdrukking de bergen in is gevlucht. Zij hebben daar honderden jaren geleefd en hebben hun Inca achtergrond en cultuur grotendeels weten te behouden. Ongeveer 50 jaar geleden zijn ze voor het eerst van hun berg naar beneden gekomen. Dat hebben ze gedaan omdat de gletsjers toen begonnen te smelten. Dit was ze in een voorspelling ook verteld. Als deze gletsjers gingen smelten was het tijd om hun kennis en wijsheid met de rest van de mensheid te gaan delen.

Deze paqo’s zijn ware grootmeesters op het gebied van de energetische geneeskunst. Zij staan in directe verbinding met hun voorouders, de kosmische krachten en Pachamama (Moeder Aarde). Doordat ze hun kennis puur hebben weten te houden en deze energetische verbindingen hebben behouden, kunnen ze ons leren om zelf weer in contact te komen met deze krachten.

Sinds een paar jaar reizen ze de hele wereld rond op zoek naar zielen die rijp genoeg zijn om hun leringen te ondergaan. Zij zoeken naar harten die geopend willen worden.

De afgelopen jaren ben ik intensief door hen getraind met als doel om hun wijsheid met mijn broeders en zusters in Europa te gaan delen.