We worden dagelijks beïnvloed door wat we eten en door onze leefomgeving. Maar ook onze gedachten en onze afkomst bepalen wie we zijn. Door in te zien dat we belast zijn met de fysieke, emotionele, mentale en energetische patronen van onze ouders kunnen we hier iets aan doen.

Al duizenden jaren weten de sjamanen wat we in het westen lange tijd genegeerd hebben. Ware heling ontstaat alleen als een mens zich kan verbinden met onze reeds geheelde natuurlijke oorsprong.

Dit is de situatie in Nederland volgens de laatste cijfers

Chronisch ziek
8,8 miljoen

Bron: CBS januari 2016

Antidepressiva
1 miljoen

Bron: SFK 2017

Slaapproblemen
20%

Bron: CBS 2017

Kosten per jaar
97,5 miljard

Bron: Zorgwijzer 2019

Verdiep je mede daarom eens in onze opleidingen en sluit je aan je bij de vele sjamanistische healers die al gebruikmaken van Energy Medicine. Ook jij kunt kiezen voor een met vreugde gevuld leven en een succesvolle praktijk.

De wereld is nu klaar om de goedbewaarde geheimen van de sjamanen te kunnen ontvangen. Wij hebben deze kennis en inzichten gebundeld in concrete workshops en opleidingen. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe ook jij ermee kunt leren werken. Zo kun je leren om een leven te leven waar je nu alleen nog maar van kunt dromen.

Word een sjamanistisch healer gespecialiseerd in Energy Medicine vanuit je eigen huis, vanaf de bank met een laptop of tablet.

bekijk onze online modules

Volg jouw opleiding als een sjamanistisch healer gespecialiseerd in Energy Medicine op locatie bij ons opleidingscentrum.

bekijk onze opleiding

Boeken die jouw kijk op de wereld kunnen veranderen

Hoeders van de aarde
Alberto Villoldo


Healing volgens de sjamanen
Alberto Villoldo


Het verlichte brein
Alberto Villoldo


Sjamanistische weg van verlichting
Alberto Villoldo