De intentie van de huisreiniging

Recent zijn we verhuisd naar een woonboerderij. Een plek waar we ons werk voort kunnen zetten. We waren door alle groei letterlijk in een te krappe jas terechtgekomen. Het was tijd voor de volgende stap. Het mag duidelijk zijn dat Henk en Antoinette intensief betrokken waren bij de voorbereiding en ze konden dan ook niet wachten tot ze langs konden komen. Afgelopen zondag, op eerste Pinksterdag, was het zover. Op het programma stond de activatie van een verstoorde krachtplek en de reiniging van ons huis en het hele terrein.

Een stukje voorgeschiedenis

Ergens in de 2011 hebben Henk Janssen en ik (Martijn) elkaar ontmoet. Henk woonde toen in Loenen en in ruil voor een huisreiniging zou ik een nieuwe website voor hem gaan bouwen. Uiteindelijk bleek er ook onderhoud voor de website nodig en was het voor mij tijd om een eigen bedrijf te beginnen. Met knikkende knieën heb ik me toen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Henk vond het vooral prachtig om mij uit mijn comfortzone te halen. Want dat is iets dat hij graag doet.

In de jaren die volgenden hebben we contact gehouden en heb ik besloten om minder tijd in de websites te willen steken en meer in de opbouw van een eigen praktijk. De reden was dat ik in het dagelijks leven software engineer was en in mijn vrije tijd me wilde richten op mijn roeping. Die intentie was de inzet voor een prachtige reis.

henk janssen

Hoe het verder ging

Uiteindelijk ben ik gestopt met het bouwen en onderhouden van de websites van derden. In de plaats daarvan ben ik me gaan richten op het uitbouwen van onze eigen bedrijf. In 2013 opende we diverse webwinkels, waarvan 2be-Aware de belangrijkste is, met producten die interessant konden zijn voor mensen die voor sessies bij ons kwamen. Op dit moment hebben we een opleidingscentrum, meerdere webwinkels, een bloeiende praktijk en wonen we in ons droomhuis. Dat allemaal als resultaat van zuiver werken met energie.

Hulp op de achtergrond

Al die jaren hebben we zo nu en dan contact gehouden met Henk en Judith en later ook met Antoinette. Mede door hun hulp en hun werkwijze kregen we inzicht in wat energiewerk is. We hebben harde lessen gekregen, maar het is als leren lopen, op een gegeven moment heb je het onder de knie. Dan weet je dat je in staat bent om je eigen droom te dromen door de juiste intenties.

Vooral de afgelopen twee jaar heeft de hulp en samenwerking een grote vlucht genomen. Dat begon toen Antoinette in beeld kwam. Waar Henk vooral met de pendel werkt is Antoinette een enorme hulp om heldere antwoorden te krijgen van een groter bewustzijnsveld. Deze hulp heeft ons inzicht gegeven en de juiste acties laten ondernemen. Zo konden we ons te midden van grote uitdagingen focussen en onze energie de juiste kant op laten stromen.

Antoinette Dettingmeijer

De reiniging van de krachtplaatsen

Na even wat gedronken te hebben was het tijd voor het zware werk. Want de enige manier hoe je iets kunt reinigen is met bewustzijn. Een mens wordt zich bewust door te voelen. Onze opdracht was dus ook om te voelen wat de energie van bepaalde plaatsen was. Dat hoefden we natuurlijk niet alleen te doen we we werkten allemaal samen aan dit “project” samen met de lichtwezens die ons al lange tijd begeleiden.

We begonnen in de voortuin op de “krachtplek”. Een voor een namen Agnetha en ikzelf plaats op die plek en verbonden we ons met een scheppingsstraal. Op dat moment begon het werk. We konden voelen hoe de energie van die plek veranderde en hoe pijn, verdriet en oud zeer door ons heen kwamen. Langzaam ontstond er rust en een trekkende energie van diep uit de aarde. Al snel kwam Antoinette tot de conclusie dat dit een krachtplek was die verbonden was met het diepst van de aarde.

Henk en Antoinette

Zeven plaatsen van kracht

Na ons werk te hebben gedaan in de voortuin liepen we verder naar de volgende verstoorde plek in de tuin. Op dat moment greep Antoinette in. Zij wees ons erop dat we een plek oversloegen. Het was een plek in de tuin waar de appelbomen zwaar aangetast zijn door insecten.

We gingen ook op die plek in het gras staan en konden voelen dat ook hier werk te doen viel. Alleen deze keer ging het om energie die ergens anders mee verbonden was. Deze keer kwam het gebied onder de navel aan bod en werd ik misselijk van de dingen die door me heen gingen. Ook deze plek werd gereinigd.

Op dat moment wisten we dat we bezig waren de chakra’s na te lopen. Er bevinden zich dan ook zeven van deze plaatsen in onze tuin. Allemaal verbonden met een ander chakra en een andere energie. Degene in de voortuin is de meest krachtige hebben we al gemerkt. Deze ligt op nog geen tien meter afstand van de kamer waar onze sessies plaatsvinden.

chakras

Zwaar werk en hulp

We konden zonder veel moeite de zeven plaatsen terugvinden. Bij iedere krachtplaats die we schoonden verhoogde de energie op het terrein zich. Dat was duidelijk voelbaar en merkbaar. Het was alsof de hele natuur met ons verbonden was en alsof iedereen opgelucht was dat dit werk werd gedaan. Niet te min bleef het zwaar om zo te doorvoelen, want dit zorgt er ook voor dat je eigen schaduwen zichtbaar worden.

We werden hierbij begeleid door onze “nieuwe poes”. Het is één van de drie dieren die is achtergebleven op de boerderij toen we er kwamen wonen. Deze poes is zeer nieuwsgierig en ze begeleide ons vanaf het tweede chakra tot en met het laatste chakra. Alsof ze al die tijd poortwachter is geweest en ze blij was dat iemand het van haar overnam. Heel bijzonder om het zo mee te maken. Dieren zijn

Poes die uitrust

Nusta Karpay en de Plejaden

Na de reiniging van het terrein besefte ik me dat deze krachtplaatsen een perfecte weerspiegeling zijn van de energie waar we mee werken. Zowel de Nusta Karpay inwijdingen als de inwijdingen van de Plejaden hebben nu hun eigen huaca in onze tuin gekregen die is verbonden met hun energie.

De gebouwen en het huis

Na het reinigen en activeren van de tuin en weiden waren de bijgebouwen aan de beurt: de stal, de schuren en uiteindelijk ook het huis. Ook daar is veel oude energie opgeruimd en zijn de intenties gezet voor bewustzijnswerk in de toekomst.

Vooral de ruimte waar we de opleidingen willen gaan geven bleek belast te zijn. Daar was de Yang energie nog maar 10%. Dat betekent dat er letterlijk niks meer van de grond komt. Grappig detail is dat deze ruimte nog geen echte vloer heeft. Ideaal gezien heeft een huis een verhouding van 40% Yin en 60% Yang. Dat zorgt voor flow en dynamiek. Deze balans is hersteld door lichaamswerk waarbij we contact hebben gemaakt met de emoties die daar hingen. Resultaat is een open energie en een perfecte voedingsbodem om de meditatieruimte te gaan vestigen.

Afsluiting

Na vier uur hard werken hebben we de dag afgesloten en bleek uit de eindmeting dat we de energie van de plek enorm hadden verhoogd. Het blijft natuurlijk hard werken en bewust blijven om dit intact te houden. Maar voor nu is alles wat er was en wat herinnerde aan oorlog, dood, verdriet, verlies en angst opgeruimd.

Antoinette bedankt voor je leidende rol,
Henk bedankt voor je kwaliteiten als medium met de pendel,
Poes bedankt voor je bescherming en je heldere communicatie over te nemen acties,

Spirits bedankt voor de meer dan heldere boodschap dat jullie in Peru op me wachten.

Urpichay Sonqoy

Geef een reactie

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 30 reviews.