Cursus 2: Munay-Ki oefendagen

Munay-Ki inwijdingen doorgevenAls je de Munay-Ki inwijdingen hebt ontvangen en er een tijdje mee hebt gewerkt, dan kan het zijn dat je ze ook door wilt gaan geven. Het is verstandig om dat pas te gaan doen, als je het gevoel hebt dat het effect van de ontvangen inwijdingen wat tot rust is gekomen.

Als je zover bent kun je deze cursus volgen. Tijdens de Munay-Ki oefendagen wordt uitgelegd hoe je de Munay-Ki inwijdingen zelf weer kunt gaan doorgeven. Deze uitleg wordt in groepsverband gegeven. De maximale grootte van de groep is 10 personen. Je krijgt een duidelijke uitleg over de achtergronden en het doorgeven. Tijdens deze drie hele dagen oefen je op verschillende cursisten het doorgeven van de inwijdingen. Deze cursus wordt in het voorjaar en het najaar gegeven en op speciale aanvraag.

Het is een cursus die ook gevolgd kan worden door mensen die zelf de Munay-Ki inwijdingen al een tijdje doorgeven. Het geeft een flinke verfrissing en aanscherping aan je eigen ontwikkeling. Het wordt als erg prettig ervaren om te kunnen oefenen op meerdere cursisten onder deskundige begeleiding.

Deze cursus wordt op het moment niet meer gegeven vanwege het starten van de opleiding sjamanisme die alle inwijdingen in zich heeft.
Als je toch de Munay-Ki wilt leren doorgeven verwijzen we je naar de opleiding.

Interesse?