We leven in een tijd dat onze emoties steeds nadrukkelijker aan de oppervlakte komen. Het is alsof we in een snelkookpan leven, niet in de laatste plaats door onze te drukke maatschappij. Hierdoor ontstaat er een roep van binnenuit en veel mensen weten niet wat ze hiermee aan moeten.

Ze hebben dit immers nooit van hun ouders en voorouders geleerd. Deze ouders en voorouders hebben in de oorlog en de jaren erna een offer gebracht wat betreft hun innerlijke leven. Het opbouwen van het land was hoofdzaak, hoe zij zich daarbij voelden was geen issue. Het gevolg van dit accent in aandacht krijgen we vandaag de dag gepresenteerd. Want hoe kunnen we met onze emoties omgaan als we dat nooit hebben geleerd?

“Het is bovenal ons onverwerkte verleden dat ons parten speelt en de veroorzaker is van vele westerse ziekten.“

Deze Peruaanse vorm van behandelen werkt op 4 verschillende niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Door deze aanpak kunnen problemen en ziekten bij de wortel worden aangepakt. Je kunt een probleem namelijk niet oplossen op het niveau waarop het is ontstaan. Dat wist Einstein ons al te vertellen. Je kunt een probleem slechts overstijgen waardoor het bewustzijn ruimer wordt en je het van een andere kant kunt bekijken.

In tegenstelling tot veel andere manieren van genezing doen traditionele Peruaanse behandelmethoden een sterk beroep op de eigen verantwoording en kracht. Hierdoor ontstaat er geen afhankelijkheid en wordt een mens krachtiger.

Daarom geef ik naast behandelingen ook inwijdingen. Deze inwijdingen zorgen voor inzicht. Een inwijding verruimt je werkelijkheid waardoor problemen vanuit een ander oogpunt kunnen worden gezien.

Onze westerse geneeskunde is mijn inziens op een dwaalspoor beland. Gedreven door de belangen van grote verzekeringsmaatschappijen. Gesteund door een bevolking die een makkelijke oplossing voor elk probleem wil. Helaas is een makkelijke oplossing maar heel zelden een blijvende oplossing.

Alles moet tegenwoordig “evidence based” zijn. Dat is het toverwoord. Helaas speelt dit bewijs zich vooral af op het mentale niveau. Dat is de reden dat een groot deel van de werking van traditionele Peruaanse behandelmethoden niet in deze categorie kan vallen. Traditionele Peruaanse behandelmethoden maken gebruik van een niveau van onze werkelijkheid waar de wetenschap niets van snapt omdat het niet logisch is. Het niveau waar Einstein en Tesla, twee absolute genieën, al over spraken. Zij wisten heel goed dat ons ratio erg beperkt is in vergelijking met onze geest.

Deze geest is het domein van traditionele Peruaanse behandelmethoden. Op dit niveau wordt het onverwerkte verleden betreden en losgemaakt. Op dit niveau is er heling mogelijk voor alle wonden die via onze ouders en voorouders aan ons zijn doorgegeven. Op dit niveau betreden we een wereld waarin we onszelf terugvinden in alle pracht en glorie.

Mensen worden vaak naar mij geleid door hun dromen, door ingevingen, door toeval. Ze zoeken dan een sjamaan. Die benaming is niet helemaal correct, maar wat ik doe komt ongeveer op hetzelfde neer.

Deze traditionele Peruaanse behandelmethoden worden met succes ingezet bij: burn-out (stress gerelateerde klachten), gevolgen van (seksueel) misbruik, depressie, angst en dwang. Maar ook bij andere klachten kunnen traditionele Peruaanse behandelmethoden snel verlichting geven.

Vooral kinderen blijken bijzonder goed te reageren op behandelingen en inwijdingen. Kinderen zijn vaak nog veel minder geconditioneerd dan volwassenen waardoor ze dichter bij hun gevoel staan. Ze herkennen de puurheid van de energie die deze methode met zich meebrengt. Helaas hebben ze regelmatig zwaar te lijden onder de overprikkeling die ze te voortduren krijgen.

Daarnaast kunnen ook dieren veel baat hebben bij een behandeling. Vooral dieren die getraumatiseerd zijn geraakt.

Als je meer wilt weten kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

 

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.