Cursus 1: Munay-Ki ontvangen

Over deze groepscursus

Munay-Ki ontvangen

Het is mogelijk om de Munay-Ki inwijdingen via een cursus in groepsverband te ontvangen. Daarbij is de grootte van de groep maximaal 5 personen. Door deze grootte ontvang je voldoende persoonlijke aandacht. Per dagdeel worden er dan twee inwijdingen per persoon gegeven.

In totaal bestaat deze Munay-Ki cursus uit vier dagdelen. Tijdens deze dagdelen worden alle Munay-Ki inwijdingen doorgegeven. Verder wordt er een uitleg gegeven over hoe men de inwijdingen kan onderhouden. Deze cursus kan als losstaande cursus worden gevolg, of kan als voorbereiding dienen op het vervolg “Munay-Ki zelf leren doorgeven

peru shamaanWat is Munay-Ki?

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze specifieke vorm van de inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Viloldo van de FourWinds Society in samenwerking met een sjamaan van de Q’ero gemeenschap uit Peru. Alberto heeft deze inwijdingsweg gebaseerd op de eeuwenoude inwijdingen van de Q’ero. Hij heeft echter de vorm zo aangepast dat het beter past bij onze westerse beleving. Munay-Ki is daardoor een uitgelezen manier om bekend te raken met de kosmologie van de volkeren die leven in de Andes in Zuid-Amerika en het Inca sjamanisme.

Munay is een woord dat komt uit het Qechua. Dit is de taal die de Q’ero spreken. Munay is te vertalen als liefde, Munay-Ki betekent liefdesenergie. De energie van het hart.

Wat doet Munay-Ki?

De Munay-Ki inwijdingen zorgen voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Het energielichaam bevat een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken om nieuwe instructies te ontvangen. Deze instructies worden ontvangen in ons energielichaam en zullen ons uiteindelijke op alle niveaus veranderen.

Je kunt dit zien als een update van de software waar je als mens op draait. De energie in het lichtenergieveld is dan de software en je DNA is de hardware. Doordat de instructies die je DNA aansturen veranderen, zal je DNA ook veranderen en daarmee je hele fysieke lichaam.

Munay-Ki werkt zowel op op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Het is daardoor een totale verandering van ons wezen gericht op een nieuwe wereld.

Waarom zou je dit willen?

Het is inmiddels na 21-12-2012 en de nieuwe wereld is een feit. Tenminste, in potentie. We zullen nu gebruik moeten leren maken van de mogelijkheden die worden geboden om deze nieuwe wereld vorm te geven. Munay-Ki maakt het afstemmen en meestromen op deze energie eenvoudiger. Je kunt daardoor jezelf beter staande houden in een hectische wereld met steeds minder zekerheden. Uiteindelijk is Munay-Ki erop gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde. Een samenleving die haar plicht als hoeders van de aarde weer op zich wil nemen.

Wat geeft het jou persoonlijk?

growthMunay-Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Dit is een hele mond vol, maar mensen die dit pad serieus durven te bewandelen zullen dit beamen. Zij ervaren na een cursus of persoonlijke sessie dat er een kracht in hun leven komt die zo subtiel maar sterk is, dat alles zal veranderen. Er ontstaat een leven waarin meer verbondenheid en vreugde wordt ervaren. Je eist je geboorterecht als mens weer op.

 

Dagdeel 1

– Uitleg over Munay-Ki in het algemeen.
– Leren om een gewijde ruimte op te zetten.
– De vuurceremonie als voeding voor de inwijdingen.
– Uitleg over inwijding 1 en 2.
– Inwijding 1 en 2 ontvangen.

Dagdeel 2

– Bespreken van de ervaringen van de afgelopen inwijdingen.
– Oefenen met de gewijde ruimte.
– Oefenen met het openen van de Viracocha.
– Uitleg over inwijding 3 en 4.
– Inwijding 3 en 4 ontvangen.

Dagdeel 3

– Bespreken van de ervaringen van de afgelopen inwijdingen.
– Oefenen met de gewijde ruimte.
– Healing
– Uitleg over inwijding 5 en 6.
– Inwijding 5 en 6 ontvangen.

Dagdeel 4

– Bespreken van de ervaringen van de afgelopen inwijdingen.
– Oefenen met de vuurceremonie.
– Uitleg over inwijding 7, 8 en 9.
– Inwijding 7, 8 en 9 ontvangen.

Praktisch

– Inbegrepen: schriftelijk materiaal, pi-stone (bij derde deel), DVD van Alberto met uitleg, koffie/thee en lekkers.
– Locatie: bij mij aan huis in Brummen.

Deze cursus wordt niet meer gegeven vanwege het starten van de opleiding sjamanisme die alle inwijdingen in zich heeft.
Wil je toch de Munay-Ki ontvangen en wil je niet aan de opleiding meedoen? Dan zijn er persoonlijke sessies Munay-Ki.

Interesse?