Dit boek van Alberto Villoldo is een must voor mensen die de Munay-Ki gedaan hebben of nog gaan doen.

Zelf vond ik dit een hele erg nuttig boek. Het draagt bij aan het begrijpen van de Munay-Ki en het zorgt ervoor dat de Munay-Ki een goede onderbouwing krijgt. Door het lezen van dit boek begrijp je dat de Munay-Ki geen onzin verhaaltje is, maar een zeer goed systeem is dat mensen door diepe processen heen kan helpen. Het heeft de potentie om jaren van therapie overbodig te maken.

De hoeders van de aarde, de medicijnmannen en –vrouwen van Amerika, beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde, zoals mensen, walvissen en zelfs sterren, uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. De hoeders van de aarde gebruikten deze inzichten onder andere om ziekten te helen en emotionele problemen op te lossen.

In dit boek worden ze gepresenteerd als de vier inzichten. Het eerste inzicht leert je hoe je in één keer de trauma’s uit het verleden van je af kunt schudden. Het tweede inzicht laat je zien hoe je van je angst en boosheid af kunt komen en in genade kunt leven. In het derde inzicht krijg je te zien hoe je je eigen lot kunt helen. In het vierde inzicht kom je erachter hoe al je ervaringen een projectie zijn van je innerlijke landschap of dromen. Als we ontwaken uit de culturele trance, creëren we vreugde, overvloed en betekenis in ons leven. We kunnen lichtwezens worden door gebruik te maken van oude inzichten.

Te koop bij Bol.com

Geef een antwoord

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.