Zoals in mijn profiel te lezen is volg ik een opleiding tot Pampamesayoq bij de Serena School for Inca Shamanism in Kerdriel. Deze opleiding vormt voor mij de directe verbinding met de mystieke wereld van de Andes. Doordat ik twee keer per jaar in Nederland les heb van de paqo’s uit Peru blijft mijn kennis en kunde op het door mij gewenste niveau.

Op eerste en tweede paasdag heb ik de laatste twee opleidingsdagen mogen genieten. Het waren zoals altijd weer zeer liefdevolle en uitdagende bijeenkomsten. De paqo’s hebben deze keer bijzonder veel kennis en inzichten met ons gedeeld en we hebben weer een hoop huiswerk meegekregen. Dit betekent dat we de nieuwe technieken de zij aan ons hebben doorgegeven op onze “cliënten” mogen gaan oefenen.

  • Anchanchus: het schoonmaken van de toekomstige paden.
  • Hucha Rumi: zware energie (hucha) uit het lichtlichaam verwijderen.
  • Ňan Kichariy: jezelf ankeren in deze nieuwe tijd.

Al deze technieken lijken zo simpel, maar zijn stuk voor stuk bijzonder krachtig. Het is voor mij een zeer groot voorrecht om met deze technieken te mogen werken. Ze zijn gericht op de nieuwe tijd waarin we leven omdat ze gericht zijn op de toekomst en niet op het blijven hangen in het verleden. Ze zorgen voor een nieuwe afstemming en een nieuwe bestemming. Uiteraard hebben we deze technieken onder deskundige begeleiding geoefend. Omdat dit nieuwe technieken en we hier een soort van verslag van moeten maken, zal ik een gehalveerd tarief (30 euro) rekenen voor de eerste vijf proefkonijnen die dit willen ontvangen. Als dit je aanspreekt, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Naast nieuwe technieken heb ik ook gesproken over producten van de Q’ero. Zij brengen hun producten mee naar Nederland voor de verkoop. Omdat wij ook een webwinkel hebben, heb ik wat producten ingekocht om te bekijken of er vraag naar is. Als die vraag er is zal ik in de toekomst meer producten over laten komen uit Peru. Het was in ieder geval een leuke bezigheid om wat te handelen met de onder andere “papa” Dante. Want naast priesters/genezers zijn het ook formidabele onderhandelaars.

Op alle vlakken was het dus een zeer geslaagde opleiding en ik sta open om het door te geven…

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.