Het is april 2013 en we leven in een nieuwe werkelijkheid ten opzichte van 2012. Schijnbaar is er niets veranderd aan wereld om ons heen en toch voelen we ons anders. Er is door de meeste mensen veel bagage meegenomen uit ons verleden. Het is hoog tijd om deze bagage nu los te laten. We leven in een nieuwe wereld met nieuwe kansen en mogelijkheden. Het doet ons en de samenleving geen goed om een rugzak met ons mee te blijven slepen. Het is erg belangrijk om ons goed te ankeren in deze nieuwe tijd.

Om dit ankeren mogelijk te maken hebben de Q’ero ons een techniek geleerd. Deze techniek, de Ňan Kichariy,  mogen wij toepassen op iedereen die ervoor openstaat. Je hoeft niet ingewijd te zijn om deze ankerende healing te kunnen ondergaan. Ook  kinderen zijn meer dan welkom. Zij ervaren sjamanistische technieken vaak als erg bekend en als een gevoel van thuiskomen. Daarom doe ik ook een oproep aan ouders met kinderen die wel wat extra steun kunnen gebruiken.

De concrete techniek bestaat uit het bewustworden van de onbalans in het heden. Vervolgens zal ik de daarmee verbonden draden uit het lichtenergieveld verwijderen, waarna je ik je opnieuw zal ankeren in je goddelijke bewustzijn. De sessie duurt ongeveer een uur.

Meenemen: een tak van ongeveer 1 meter lang en 0,4 cm dik (goed breekbaar)
Prijs: vrijwillige eigen bijdrage

Deze healing kan ook op de Pinkstermarkt in Brummen worden ontvangen op 20 mei 2013.

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.