De belangstelling voor het Inca-sjamanisme is in kracht aan het toenemen en hoe. Deze maand staat er een zeer groot artikel in Frontier Magazine over de Q’ero en hun missie. Daarbij wordt uitgelegd wat zij doen en waarom zij een school hebben gesticht in Europa. Blue Kachina is verbonden met het International Center for Inca-Shamanism Serena in Kerkdriel. Dit is de school waar de Q’ero direct leiding en les aan geven. Hun leringen worden zo op ons overdragen. De mannen (paqo’s) die op de voorpagina staan van Frontier Magazine zijn Don Claudio en Don Mariano twee sjamanen die verbonden zijn aan de school.Zuid-Amerika en met name Peru is het nieuwe spiritueel centrum van de wereld aan het worden. Vanuit deze landen komt er een “nieuwe” vrouwelijke energie naar ons toe. Deze grote verandering heeft als doel om ons hart te openen en ons wakker te schudden.

In het boek The Serpent of Light legt Drunvalo Melchizedek dit uit.
Volgens hem is de kundalini energie van de Pachamama, die 13000 jaar in Tibet en India heeft gehuisd verplaatst naar het nieuwe spirituele centrum van deze wereld. Dit centrum is Zuid Amerika en om precies te zijn de Andes in Peru. Een hernieuwde spirituele energie zal er vanuit die gebieden over de aarde worden uitgestrooid. Een spirituele energie die het vrouwelijke aspect in ere zal herstellen. Dit is de dragende kracht achter de toename van spirituele informatie en stromingen uit die regio.

Als er interesse is ontstaan na het lezen van het artikel in Frontier Magazine, dan bent u welkom om eens contact met mij op te nemen. Blue Kachina werkt met de healing technieken van de Q’ero sjamanen. U kunt mij terecht voor het ontvangen van Munay-Ki en Nusta-Karpay inwijdingen en voor persoonlijke healingsessies.

Het boek waarnaar wordt verwezen is ook bij mij aan huis in Brummen of via de webwinkel te verkrijgen.

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.