Voel jij je geroepen om de mensheid te helpen? Door serieus met jezelf aan het werk te gaan kun je anderen het voorbeeld geven om hetzelfde te doen. 

Blue Kachina kan jou helpen om dat doel te bereiken. We gebruiken millennia oude sjamanistische technieken en leren je hoe je ze kunt gebruiken in deze moderne westerse wereld.

Je kunt van overal ter wereld onze online modules volgen. Of je kunt je inschrijven voor onze traditionele opleiding. We hebben verschillende mogelijkheden om ons te kunnen ontmoeten of sessies te boeken voor een healing of inwijding.

Hatun Karpay inwijdingen

Kennismakingsworkshop “sjamanisme”

6 mei 2023 (beschikbaar)

 
 
Opleiding Sjamanistisch Healer 2

Opleiding: Sjamanistisch Healer

september 2023 (beschikbaar)

 
 
Opleiding Chumpi Paqo 3

Opleiding: Chumpi Paqo

september 2023 (beschikbaar)

 
 
Vogel kristal workshop

Online workshop: Phi Vogel Kristallen

Nu beschikbaar

Ontdek je volledige potentieel

Werk met alle lagen van je wezen, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch. Leer hoe je angst kunt loslaten en meer energie kunt krijgen om zo een gezonder en blijer persoon te worden.

Bekijk onze opleiding

Transformeer jezelf en de wereld

Ervaar krachtige rituelen, zoals inwijdingen en healing. Verbind je met een lijn van meesters van de levende energie uit de Andes. Het Energie Medicijn voor de moderne wereld.

Start met een inwijding

Sluit je aan bij een bewustzijnsrevolutie

Sla de handen ineen met hoeders van de wijsheid en hoeders van de aarde. Werk met ze samen in hun missie om de mensheid te laten ontwaken uit deze diepe slaap. Wordt wakker en help anderen om dat ook te doen.

Ontmoet andere sjamanen