Wij delen onze energie via onze diensten en producten. Wij werken zelf als sjamanen met Vogel Kristallen en weten hoe je ze kunt opladen en ontladen.” De kristallen die wij versturen zijn door ons ontladen en opnieuw opgeladen.

Phi Vogel Kristal

Wilt u een Vogel Extractie Kristallen kopen? Wij krijgen regelmatig vragen over de 100% zuivere Vogel Extractie Kristallen die we verkopen via onze webwinkel 2be-Aware.

Phi Vogel Kristal zijn kristallen met exacte vormen en facetten die zo zijn geslepen dat ze beantwoorden aan de heilige geometrie. Ze bieden net als kristallen schedels bijzondere kansen om de innerlijke werelden te verkennen, waarbij ze verbonden zijn aan multi-dimensionaliteit en onze ware essentie. Ze worden ook wel Phi Kristal of Phi Vogel Kristallen genoemd en het ruwe kristal wordt gevonden op een elohim krachtplaats.

Phi Vogel Kristal

Waar worden ze voor gebruikt

Deze Phi Kristallen kunnen de pijnappelklier openen en zo toegang geven tot de geheimen van het hogere zelf. Ze zijn daarnaast bij uitstek geschikt om iemand snel te centeren en om energetische operaties uit te voeren. Verder worden ze gebruikt door sjamanen van de FourWinds Society (Alberto Villoldo) om extracties mee uit te voeren van zware energie.

De Vogel Extractie Kristallen zijn zeer krachtige instrumenten, met de nadruk op instrumenten. Deze kristallen zijn bij uitstek verbonden met liefde, het hartchakra en met het verkrijgen van een innerlijke balans. Door hun vorm kunnen ze deze frequenties, maar ook gedachten bundelen, versterken en versturen. Als je een dergelijk kristal in je handen neemt , dan zul je ook ogenblikkelijk voelen dat ze je raken, vaak in je hart. Ze hebben daardoor de neiging om zelf hun eigenaar uit te kiezen.

Phi Vogel Kristal geschiedenis

Atlantis en Lemurie

Er wordt wel gezegd dat deze kristallen een duidelijke link met Atlantis en Lemurie hebben. Deze zeldzame kristallen werden daar gebruikt omdat deze door hun bijzondere vorm licht konden versterken. Kristallen werden gebruikt om energie op te wekken, maar deze energieën waren zo krachtig dat niet iedereen deze verantwoordelijkheid nog kon hanteren. Doordat men na het vergaan van Atlantis niet meer respectvol met deze energieën om kon gaan zijn ze verdwenen. Ze zijn pas aan het eind van de vorige eeuw weer tevoorschijn gekomen vanwege de nieuwe gouden tijds op aarde.

De herontdekker: Marcel Vogel

Deze vorm en facettering van deze kristallen werd opnieuw ontdekt door Marcel Vogel (1917-1991). Hij was werkzaam als kristalonderzoeker bij IBM. Hij ontdekte tijdens zijn onderzoeken dat planten, mensen en ook water dragers zijn van gedachten en dat deze dus ook met gedachten gestuurd konden worden. Dat gold ook voor kristal dat eigenlijk gestold licht is. Kristal maakt de transformatie van licht naar een fysieke manifestatie mogelijk. Gedachten kunnen worden gefocust en dat kan ook door licht op een speciale manier te geleiden.

Slijpen

Dat geleiden gebeurt onder andere bij het slijpen van een diamant. Een diamant wordt zo geslepen dat er volledig gebruik wordt gemaakt van de specifieke brekingsindex. Zo wordt het licht optimaal maar buiten geleid zodat het een mooie schittering krijgt. Marcel Vogel paste de facetteertechnieken van het diamantslijpen toe op kristalpunten om een nieuw soort kristal te ontwikkelen genaamd het “Vogel Kristal”. Het slijpen in facetten kan er voor zorgen dat het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gerichte vorm van laserlicht. Dat kan met de juiste intentie gedachten versterken en wordt ook toegepast om licht op speciale manier focussen en het (licht)lichaam te helen.

Het activeren van Vogel Extractie Kristallen

Raak de Vogel Extractie Kristallen met je vingers aan en verhoog je vibratie door 8 seconden in te ademen via je neus en 8 seconden uit via je neus. Ga daar een minuut of 5 mee door. Na 5 minuten maak je een Ohm geluid en open door visualisatie elk chakra. Start met de kruin, waarna je in aflopende volgorde alle chakra’s langsloopt toe je bij je eerste chakra aankomtAls laatste ga je weer met je aandacht naar je hart.

Het is belangrijk dat je verbonden bent met je hogere bewustzijn als je met een Extractie Kristal werkt. 

Stuur nu liefde vanuit het hartchakra naar de kristal die je in je hand hebt. Visualiseer hoe het kristal word gevuld met een smaragdgroene kleur. Vraag dan de kristal om een bevestiging dat je ermee kunt werken. Deze reactie kan bestaan uit een stroom van energie, of een tinteling in de arm, je hand of op je borst. Alles wat verbonden is met energie, is een signaal dat het kristal klaar is om mee te werken.

Oefen dit tenminste gedurende een periode van 3 weken, maar niet meer van 20 minuten per dag totdat je de signalen van het kristal kunt voelen en ermee kunt werken. Visualiseer en bouw een groen veld van energie die je aura omhult tijdens je werk met het kristal.

Werken met Vogel Kristallen

Tips om te werken met kristallen

  • Om de Vogel Extractie Kristallen te activeren, zul je er liefde, tijd en moeite in moeten stoppen.
  • Kijk uit met de punten, deze zijn scherp en zeer breekbaar. Kwarts is sowieso breekbaar, dus deze instrumenten moeten met een zo grootst mogelijke aandacht worden behandeld.
  • Maak de kristal niet schoon met water. Water heeft een andere temperatuur dan de kristal en kan voor barstjes in het kristal zorgen.
  • Gebruik al zeker geen Florida Water (Agua de Florida) om het kristal te reinigen.
  • Gebruik ook nooit zout om het kristal te reinigen.
  • Het gebruik van klankschalen in de buurt van het kristal kan het kristal beschadigen door de hoogte van de tonen.
  • De kristallen kun je het beste schoonmaken met je adem. Dat kun je doen door het kristal goed vast te houden, het goed te schudden en er dan drie keer overheen te blazen met de intentie het schoon te maken. Je kunt ook je mesa hiervoor gebruiken als je die hebt.
  • Je kunt het kristal wel smudgen met salie of wierook.
  • Het dient de aanbeveling om het kristal niet uit te lenen omdat het een persoonlijk instrument is.

Aantal facetten en zuiverheid

Het aantal facetten is van invloed op de werking van het kristal. Tegenwoordig is 13 facetten een standaard type geworden en zijn 15, 18 en 21 facetten sterk in opkomt. Hoe meer facetten een kristal heeft, hoe dieper de werking ervan is.

De zuiverheid schijnt een belangrijke factor te zijn. Wij bieden vrijwel alleen Vogel Extractie Kristallen aan die met de hand zijn geslepen uit AAA-klasse kristal. Dat betekent dat er in de kristal geen imperfecties zitten. Aan de buitenkant kan dit niet worden gegarandeerd. Dit komt omdat kristallen krasgevoelig zijn en voor je het weet heb je er een krasje op. Dit is echter niet van invloed op de werking van het kristal. Als de binnenkant maar zuiver is, dan kan de energie perfect worden geleid. Voor de echt grotere maten is 100% zuiver niet haalbaar. Zulke grote stukken 100% zuiver bergkristal zijn er gewoon niet. Deze zullen dus wel met insluitingen worden aangeboden.

Vogel-extractie-kristal-24-facetten-lang003

De aanschaf van Vogel extractie kristallen

Als je interesse hebt in een dergelijk kristal dan is het goed om jezelf af te vragen of je het echt zult gaan gebruiken. Als je op zoek bent naar gewoon een pronkstuk voor op je kast, dan raad ik je aan om deze kristallen niet in huis te halen. Ze zijn krachtig, erg krachtig en vragen erom om gebruikt te worden. Als je toch besluit om er eentje aan te schaffen dan ben je welkom in onze webwinkel of bij ons aan huis op afspraak.

We hebben verschillende maten (van 40 gram tot ruim 320 gram) en als we ze niet op voorraad hebben duurt het ongeveer 3 tot 6 weken van bestelling tot levering.

Daarnaast geven we regelmatig vogel kristal workshops .