De Maori Healers komen van 14 t/m 19 september 2017 naar Doorn om hun traditionele healings te geven. Dit jaar komt Atarangi. Met haar gave en de kennis en wijsheid die van generatie op generatie wordt doorgegeven, wil ze wereldwijd zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom komt ze ook al meer dan 20 jaar naar Nederland.

Het adres waar ze deze keer behandelen is:

Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2-E
3941ZP Doorn

Dit is een initiatief dat niet door Blue Kachina wordt georganiseerd, maar dat door de massale belangstelling wel door Blue Kachina op de website wordt geplaatst.

Workshop Maori healing 2017

Er is dit jaar ook een tweedaagse workshop. Atarangi wil graag een tweedaagse workshop geven omdat ze dan uitgebreider en dieper kunnen gaan dan dat ze in een dag kunnen. Er is plaats voor 20 personen. Dus wacht niet te lang met reserveren als je echt graag mee wilt doen.

De workshop kost €260 incl.koffie,thee en lunch.

 • zaterdag 16 september 2017
 • zondag 17 september 2017

Onderwerpen:

 • Raakaauu
 • Diep lichaamswerk (Romiromi)
 • Bewegende wateren (Tiwawe)
 • Lichaamscellen stukmaken (Takahia)
 • Gebed en chanting (Karakia / Tukutaku)
 • Spiritueel reinigen van het lichaam (Waiata)
 • En meer….

Dit is geen standaard workshop. De structuur van de workshop ligt niet vast en wordt aangepast aan de energie van de deelnemers.

Afspraak maken voor de healing of de workshop

Om een afspraak te maken voor een behandeling of voor meer informatie kun je vanaf nu bellen naar tel.nr. 0316-342551.

Spreekt langzaam en duidelijk je naam en het telefoonnummer in. Je wordt vervolgens teruggebeld.

De Maori’s behandelen op alle niveaus, geestelijk, lichamelijk, psychisch en spiritueel. B.v. trauma’s, oude pijnen, verlies maar ook een pijnlijke nek, schouder, rug enz. Ook mensen die moeite hebben om zwanger te worden zijn al vaak met succes geholpen. Een behandeling ter voorkoming van klachten is natuurlijk ook heel waardevol.

Behandeldagen Maori healing 2017

De dagen waarop u een traditionele Maori healing kunt ontvangen zijn:

 • Donderdag 14 september 2017
 • Vrijdag 15 september 2017
 • Maandag 18 september 2017
 • Dinsdag 19 september 2017

Je bent een half uur van te voren aanwezig en na de behandeling blijf je nog even nazitten met een kopje koffie of thee.
Behandelingen

maori healingAls u voor een behandeling komt, vragen we u om een kwartier van te voren aanwezig te zijn en twee grote badlakens mee te nemen. Bij binnenkomst vragen we u om een formulier in te vullen met uw gegevens en de klachten waar u aan behandeld wilt worden. Vervolgens rekent u af met de gastvrouw en daarna kunt u in de wachtruimte nog even genieten van een lekker kopje koffie of thee. Ook na de behandeling kunt hier rustig de tijd nemen om even bij te komen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Omdat de meeste behandelingen vrij intensief zijn is het verstandig om de rest van de dag voldoende rust en ruimte te vinden, zodat u alles goed op u kunt laten inwerken. Een behandeling duurt ongeveer een uur en in dit uur kunt u ook alle vragen stellen die u heeft omtrent uw behandeling. We hopen dat er ook deze keer weer veel mensen bevrijd mogen worden van blokkades,oude pijnen,trauma’s enz. enz. zodat er weer ruimte is voor heelheid en harmonie.

De kosten voor een behandeling zijn 125 euro contant (graag gepast). Wij verheugen ons erop om u binnenkort weer te mogen ontmoeten.

Voor meer informatie en videobeelden van behandelingen: klik hier
Voor het weblog van de healers: klik hier

Hoe kan een Maori behandeling mij helpen

Omdat we ons niet altijd bewust zijn van de obstakels die ons ervan weerhouden te leven en te zijn wie/ wat we eigenlijk willen zijn of willen doen, kunnen we die obstakels ook niet altijd op eigen kracht opruimen. We kunnen van geblokkeerde energie (obstakel) op den duur klachten krijgen en er ziek van worden. Die klachten uiten zich dan fysiek, emotioneel, psychisch en mentaal of spiritueel. Omdat een mens nu eenmaal al deze aspecten in zich heeft werken de Maori dan ook in al deze dimensies, zowel met bodywork als wel als met het geven van energie. De meeste lichamelijke klachten komen omdat het lichaam uit balans is geraakt met zichzelf. Het leeft in een staat van “dis-ease”. De Maori genezers voelen intuïtief aan waar die blokkades zich bevinden en halen die, met behulp van druk uitoefenen op het lichaamsdeel wat geblokkeerd is, eruit. Die druk kan heel licht zijn maar is meestal diep om ervoor te zorgen dat de geblokkeerde energie los komt en blijft stromen. Hiervoor gebruiken ze meestal hun handen, ellebogen of voeten maar het kan ook zijn dat ze gebruik maken van bepaalde stenen, (Kohatu) waarvan de groene steen, de “Pounamu” de bekendste is.

Om de natuur terug te brengen in de genezing, wat voor sommige mensen heel belangrijk is wat hun behandeling betreft, werken de Maori met houten takken, (Rakau) of met natuurlijke medicijnen die gemaakt zijn van planten, wortels of boomschors, (Rongoa).

Te Oomai Reia

Is de traditionele Maori kunst van genezen die door de generaties heen alleen aan geselecteerde familieleden geleerd is. Het gaat vaak om een hele diepe vorm van massage of accupressuur op zenuwcentra, pezen, spierweefsel of het bot. Op deze manier worden er gifstoffen, spanningen, pijn, moeheid en oud cellulair geheugen verwijderd en komt er positieve energie en vitaliteit voor in de plaats. Het reprogrammeren van het cellulaire geheugen en het weer terug brengen tot de natuurlijke staat van gezondheid helpt bij het genezingsproces van ieder individueel.

Voor de meeste mensen kan een Maori behandeling emotioneel of pijnlijk zijn. Het gaat er hier vooral om, dat wanneer de blokkades weggenomen zijn, de emoties geen plaats meer hebben om zich te kunnen verstoppen maar juist naar de oppervlakte komen.

De pijn, die vaak niet meer dan een kort moment duurt, heeft meestal te maken met de hoeveelheid aan pijn die men dagelijks ervaart en de bewuste of onbewuste bereidheid om ‘het’ makkelijk los te laten. De druk die de Maori uitoefenen heeft het meeste te maken met de hoeveelheid weerstand die we bieden. Vaak komt die weerstand vanuit ons hoofd (mind), en de angst voor het onbekende naar boven en niet vanuit ons lichaam, want dat wil nu juist zo graag verlost worden… De Maori ‘luisteren’ dan ook naar welke boodschappen ze van het lichaam ontvangen en niet naar ons ‘verstand’. Maori genezing word hierdoor ook niet in stilte gedaan, het tegenovergestelde zelfs. We raden juist aan om uw emoties niet in te houden maar het er eens lekker uit te gooien. Op welke manier dan ook, schreeuwen, huilen, vloeken of lachen. Het er alsmaar in houden van emoties is juist datgene wat uw lichaam uit balans gebracht heeft!
De Maori zelf lachen en zingen veel tijdens de behandelingen of bidden met zijn allen als dat noodzakelijk is. Wat voor de meeste mensen een gevoel van samen-zijn geeft en vreugde brengt.

Wat een individuele sessie betreft kan het zijn dat er een of meerdere Maori tegelijkertijd op u werken. Hun vorm van genezen gebeurd altijd in groepsverband en er wordt dan ook op diverse mensen in een zelfde ruimte gewerkt.

Geen elke behandeling is het zelfde, iedereen is op zijn of haar manier uniek en heeft een andere vorm van healing nodig. Iedereen ontvangt wat hij of zij nodig heeft en bereid & in staat is ‘los te laten’. Vaak is de genezing op het moment dat u behandeld word, maar het kan ook zijn dat uw geest of uw verstand tijd nodig heeft om aan de oorspronkelijke blauwdruk van gezond zijn te wennen dat het resultaat pas een paar uur, dagen of weken later komt.

Het feit dat u om hulp vraagt en voor een behandeling komt heeft het genezingspatroon al op gang gebracht. De Maori zien zichzelf dan ook als niet meer dan een instrument, waardoor de genezing komt vanuit een Hogere Kracht.

Voorbereiding en nazorg

We raden aan om comfortabele kleding te dragen en een minuut of tien voor uw afspraak te arriveren. U krijgt een formulier waarop u in kunt vullen waarvoor U behandeld wilt worden. Zowel voor, tijdens, als na de behandeling kunt u aan de Maori genezer die met u werkt vragen om uitleg. Voor diegenen voor wie het communiceren in de Engelse taal niet makkelijk is, is er iemand aanwezig om u daarbij te helpen.
Omdat een behandeling nog wel eens wat emoties teweeg kan brengen raden wij u ook aan om het daarna rustig aan te doen en uzelf de tijd gunnen die emoties te voelen en verwerken. Er kan, na een behandeling, een korte of lange periode ontstaan die meteen verlichting geeft of juist een leegte creëert en soms wat verwarring brengt. Dit is altijd een heel persoonlijke aangelegenheid en als u de tijd en de rust neemt om goed te doorvoelen wat u voelt is dat als het ware een kruispunt vanwaar u met een bewuster of beter oogpunt uw leven weer oppakt of er verandering in aan brengt.

Vruchtbaarheid (Ira Tangata)

Vruchtbaarheid is een gecompliceerd onderwerp en heeft in de meeste gevallen zowel een lichamelijke, geestelijke, emotionele als wel als een spirituele aanpak nodig. Veel echtparen worden de laatste tijd helaas geconfronteerd met het ongewenst uitblijven van een zwangerschap. In Amerika gaat het volgens de laatste statistieken, om een van de vijf echtparen voor wie zwanger worden niet lukt. Voor sommige echtparen is het zwanger worden geen probleem maar juist om zwanger te blijven en raken de baby een of meerdere keren in een te vroeg stadium kwijt. Vaak is er geen lichamelijke oorzaak aan te tonen en wordt men al heel vlug het advies gegeven om van reproducerende technologie of IVF (in vitro fertilization) gebruik te maken.

Waar deze tak van specialisten geen rekening mee houdt, of niet weet hoe ze hiermee om moeten gaan is, dat er veel redenen kunnen zijn waardoor een zwangerschap uitblijft, die niet vanuit een lichamelijke oorsprong komen. Deze redenen kunnen te maken hebben met een van de volgende oorzaken; Onopgeloste oorzaken die nog van onze voorouders stammen en spirituele blokkades creëerden. Het kan ook te maken hebben met ons eigen (niet verwerkte) geboorte trauma, voor zowel de vrouw als man.

Zelf een erg negatieve draagtijd ervaren hebben en/of gedurende de zwangerschap en geboorte niet gewenst te zijn, (adoptie).
Al eerder een heel moeilijke geboorte ondergaan hebben dit kan zowel lichamelijk, spiritueel of emotioneel geweest zijn. (We zien nog al eens moeders die na een keizersnee moeilijkheden hebben met opnieuw zwanger worden). En het langdurige effect wat een miskraam of abortus nog kan hebben (en in energetische vorm nog aanwezig kan zijn!) in het lichaam. Al deze ervaringen liggen vast diep in ons cellulair geheugen, vormen blokkades en kunnen wel eens de oorzaak zijn voor het uitblijven van een zwangerschap.

Omdat de Maori Healers de mens in zijn geheel ziet, en alle facetten van ons bestaan behandelen, zien we dat er veel echtparen na een behandeling toch op natuurlijke wijze zwanger kunnen worden. Clienten die een afspraak voor een fertiliteit behandeling willen maken raden wij aan om samen te komen, zodat een of beide partners behandelt kunnen worden, indien dit noodzakelijk is, en elkaar te kunnen ondersteunen tijdens de behandeling. De Maori Healers doen gedurende dit soort behandelingen vaak bodywork om de blokkades op te heffen maar het kan ook zijn dat er alleen maar gebeden wordt, (waarbij er om de steun en pure neutrale energie van alle aanwezigen gevraagd wordt), of om het ‘oproepen’ en het ‘binnen onze dimensie’ leiden van de ziel van een kind gaan. Daarvoor zijn beide ouders even belangrijk!

Extra informatie over kanker

De afgelopen drie jaar is er een toename te zien van de ziekte kanker onder de mensen die ik behandeld heb. Na zelf onderzoek te hebben gedaan door veel te lezen over het onderwerp, te luisteren naar doctoren die thuis zijn in de ziekte en de patiënten ben ik mezelf af gaan vragen waarom dezelfde manier van behandelen niet voor iedereen helpt.

Graag zou ik toch een simpele richtlijn met jullie willen delen die telkens weer van belang lijkt te zijn. Hiermee hoop ik wat ondersteuning te kunnen bieden aan zij en hun families die zijn getroffen door deze ziekte. Vergeet niet dat er uiteindelijk niemand is die je lichaam beter kent dan jijzelf. Je weet zelf wat het aankan en luister ernaar. Volgt je innerlijke stem en weten.

 1. Als het immuunsysteem van een persoon sterk is, kunnen kankercellen zich niet vermeerderen en tumoren vormen.
 2. Wanneer een persoon kanker heeft, dan kan dat zijn vanwege bepaalde voedingstekorten. Deze worden veroorzaakt door genetische aanleg, omgevingsfactoren, dieet en levensstijl. Door de factoren die de groei van deze ziekte bevorderen aan te pakken kan een grote stap voorwaarts gezet worden.
 3. Een positieve levenshouding helpt. Het zorgt voor een gevoel van welzijn vanuit het lichaam zelf.
 4. Hoe je de ziekte ook aan wilt pakken, zorg dat je goed geïnformeerd bent over de opties.
 5. Suiker is een bekende favoriet van kanker. Stop volledig met het eten van suiker. Zelfs alle kunstmatige zoetstoffen dienen vermeden te worden omdat deze ook schadelijk zijn. Alternatieven zijn Manuka honing of melasse in kleine hoeveelheden.
 6. Aan tafelzout wordt een chemisch bestanddeel toegevoegd om het witter te maken. Alternatieven zijn zeezout kristallen, geen zout wanneer je voor jezelf kookt of Bragg’s Aminos.
 7. Vermijd voedsel en dus ook drinken met veel cafeïne. Groene thee is een goed alternatief en heeft tevens eigenschappen die kanker tegengaat.
 8. Drink veel water. Het zorgt voor een lichaam dat vochtig blijft. Gefilterd of gezuiverd water zijn de beste keuze.
 9. Eet minder vlees, omdat het erg veel van ons verteringsstelsel eist.
 10. Kanker kan niet groeien in een zuurstofrijke omgeving. Sport dagelijks, adem diep en zorg ervoor dat je cellen vol energie blijven zodat ze je lichaam kunnen blijven ondersteunen in de reis naar een betere gezondheid.

Dit zijn grote wijsheden en ze zijn betrekkelijk eenvoudig in de praktijk te brengen.

Een goede reis geweest,

Anohanui Atarangi.

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.