Hucha Rumi is een methode die wordt gebruikt om zware energie te verwijderen uit het energielichaam. We verzamelen dagelijks fragmenten van energie van andere mensen. Door ze te verwijderen kan het lichaam zich ontladen en wordt cellulair geheugen gedeprogrammeerd.

De reinigende kracht van de hucha rumi

De hucha rumi is in staat om imprints te verwijderen. De kunnen in dit leven of zelfs een vorig leven zijn ontstaan. Ook kunnen we hiermee worden ontdaan van een ballast die we hebben geërfd van onze ouders en voorouders. Deze healingtechniek is als een douche voor ons energetische lichaam. Ook wordt het gezien als voorbereiding op een illuminatie of het het verwijderen van entiteiten.

Er zijn diverse vormen van deze healingmethode. Een voorbeeld is een sessie waarbij niet alleen de stenen worden gebruikt om het energielichaam te reinigen. Ook wordt je  verbonden met de vier windrichtingen (slang, puma, kolibrie, condor). Daarnaast worden de containers van hucha, emoties en nectar geschoond en geactiveerd. Dit is een zeer krachtige healing voor mensen die vastzitten in hun leven.

Deze reiniging kan oude pijnen uit jouw leven aan het licht brengen. Doordat je vanuit jouw innerlijk wordt geholpen kun je dit eenvoudig loslaten. Zo wordt voorkomen dat projecties van anderen en trauma’s zich kunnen ontwikkelen tot ziektes in het fysieke lichaam. Zo kom je weer terug bij jouw energie.

Hucha rumi

Wanneer een reinigende sessie?

  • Heb je het gevoel dat je snel energetisch snel volloopt?
  • Dat je een zware last draagt?
  • Dat je niet voldoende uitrust door gewoon te slapen?
  • Of ben je uitgeput?
  • Heb je een burn-out?
  • Voel je je beperkt (zoals angst)?

Dit zijn allemaal redenen om een hucha rumi te overwegen.

Onderhoudende reiniging

90 minuten

 129,00

Een onderhoudende healingsessie.

Een hucha rumi is een sessie van 90 minuten. De sessie bestaat uit een intake van 15 minuten waarbij het doel is dat de client zich op het gemak gaat voelen. Daarna volgt er een sessie van 60 minuten op de behandeltafel. Er wordt afgesloten met een nabespreking van ongeveer 15 minuten.

Meer over een sjamanistische sessie Hucha rumi Sessie boeken

Reiniging met Q’osqo Healing

90 minuten

 129,00

Het inmiddels beroemde “sluiten van de navel” voor volwassenen en kinderen die snel “energetisch vol lopen”. Dit is een veelgevraagde sessie die je ook kan helpen als je van een geboortetrauma af wilt.

De sessie bestaat uit 15 minuten vooraf, 60 minuten op de behandeltafel en 15 minuten terugkoppeling. Het resultaat is vaak verbluffend.

Meer over een sjamanistische sessie Hucha Rumi (q'osqo healing) boeken

Sessie voor kinderen tot 3 jaar

60 minuten

 75,00

Een onderhoudende healingsessie of een “navel sluiting”.

Dit is een sessie voor kinderen tot 3 jaar van 60 minuten. De sessie bestaat uit een intake van 15 minuten. Dan volgt er een sessie van 30 minuten op de behandeltafel. Er wordt afgesloten met een nabespreking van ongeveer 15 minuten.

Meer over een sjamanistische sessie Hucha rumi Sessie voor jong kind boeken

Onderhoudende reiniging

De oorsprong van de Hucha Rumi is te vinden bij de Andes volkeren. Zij gebruiken diverse hulpmiddelen om zware energie te verwijderen. Zo kan er ook een ei worden gebruikt in plaats van stenen. Het ei neemt dan de energie, of beter gezegd, de frequentie van de verstoring over. In extreme gevallen worden zelfs cavia’s of kippen gebruikt om een reiniging uit te voeren. Deze dieren nemen volledige ziektes over en sterven vaak binnen een paar dagen na een behandeling.

Gelukkig houden wij het bij stenen. Zwarte stenen die in een rivier hebben gelegen worden gebruikt om de reiniging uit te voeren. Daarbij dienen de stenen als magneten die zwaarte opnemen. Dit is gevangen geraakte energie verbonden met trauma’s. Maar ook fragmenten van energie van anders mensen en dieren komen we tegen. Deze verstikken je energieveld en kunnen grote schade aanrichten. Om die reden voeren Andes sjamanen ook minstens eens per maand een Hucha Rumi bij zichzich uit. Dit doen wij zelf ook.

Q’osqo healing

Onze navel is volgens de Q’ero sjamanen ook onze mond. Wij voelen onze omgeving via de navel. De navel wordt ook wel als oog gezien. Een oog dat je bewust kunt openen (vergroten) en sluiten (verkleinen). Dit oog heeft als naam “Q’osqo”, of Cusco. Veel mensen lopen rond met een volledig geopende navel met alle gevolgen van dien.

Een volledig geopende navel kan ervoor zorgen dat je energertisch volloopt. Je zuigt dan als het ware alle zwaarte om je heen naar binnen. Dit zorgt ervoor dat je een volle buik krijgt, dat je organen minder goed funtioneren en dat je zwaar uitgeblust kunt raken. Deze “afwijking” is relatief eenvoudig te corrigeren. Zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Reinigingssessie bij kinderen

Kinderen hebben het zwaar te voortduren in onze snelle westerse wereld. Als ze dan ook nog eens gevoelig zijn dan hebben ze helemaal een uitdaging. Veel van deze kinderen lopen vast in het schoolsysteem. Ze nemen via hun navel alle zwaarte uit hun omgeving in zich op. Het gevolg is buikpijn en uiteindelijk  hoofdpijn tot migraine aan toe.

Met name Agnetha heeft ervaring met sessies voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Vooral de reinigingsessies voeren we regelmatig uit. Ook leren we ouders wat ze zelf kunnen doen. Alles is energie. Kinderen die gevoelig zijn hebben geen baat bij een huis of een school waar veel Wi-Fi of andere straling aanwezig is. Dit is ook een vorm van energie die via de navel binnen kan komen. Om die reden sluiten we dan ook de navel en ontladen we wat er aanwezig is.

Het reinigen van een kind kan grote gevolgen hebben.

Elke keer horen we weer reactie als:
“Ik herken mijn eigen kind niet meer terug. Zoveel is hij/zij in positieve zin veranderd.”