De laatste weken melden zich weer steeds meer mensen bij me met de melding dat er bij ze zelf of hun partner kanker is geconstateerd. Dit vind ik enorm vervelend om te horen en ik wens de mensen dan ook altijd veel sterkte en steun toe. Waar ik kan geef ik dan ook een healing en verder krijgen de mensen een ander advies van me mee. Een advies dat slechts enkele ter harte nemen.

Zorg, dat je je huis ontstoord, want alleen dan heb je 100% kans in de strijd tegen de kanker.

Eigen ervaring

elektrosmogOver straling kan ik uren vertellen en schrijven. Helaas heb ik er zelf minder goede ervaringen mee opgedaan. Dat is ook de reden dat ik erg beducht ben op de effecten die ik de laatste tijd steeds meer zie bij iedereen die ik ken. Wij zij massaal bezig om ons eigen graf te graven door ons te overladen met draadloze speeltjes in onze huizen. Deze speeltjes creëren een binnenmilieu waarin een organisme steeds verder verstoken raakt van de bron van het leven. Het gevolg is dat we sneller en langer ziek zijn en eerder ernstige ziekten krijgen.

Voor mensen die mij niet geloven. Kijk eens naar je huisdieren, zij zijn de beste graadmeter. Worden je huisdieren oud, of zijn ze vaak ziek?
Tegenwoordig is het normaal dat huisdieren vaker kanker krijgen.

Als je weet dat een huisdier sneller ouder wordt dan jij, dan weet je hoe het met jou gesteld is als je zijn leeftijd hebt bereikt. Laat het voor ons allemaal een waarschuwing zijn. Want onze eigen gezondheid en die van onze kinderen interesseert ons meestal niets tenzij we echt ziek worden.

Compensatievermogen

Mensen hebben van nature een enorm compensatievermogen. Wij passen ons feilloos aan onze omgeving aan en zijn dan ook perfecte mutanten. Maar hoe snel kunnen wij muteren? Dat is een vraag die zeer actueel is in de tijd waarin we momenteel leven. Hoe snel kunnen wij ons aanpassen aan de veranderde omgeving met alle 2g, 3g, 4g, 5g, Wi-Fi, DECT en andere straling om ons heen? Want al deze frequenties worden door de lucht gestuurd met het menselijk lichaam dat voor het grootste gedeelte bestaat uit water er tussenin.

Mijn antwoord op deze vraag is: “Niet”.

Wij kunnen ons niet aanpassen, omdat al deze straling werkt als een informatiedrager van ruis die onze cellen grote schade toebrengt.

Water

Water is een informatiedrager en kan frequenties oppikken. Een waterstroom onder je huis kan dus frequenties bevatten en uitstralen waar je ziek van wordt. Als deze frequenties namelijk corresponderen met de frequentie van onze organen kunnen deze van slag raken. Daar hebben mensen jarenlange studies voor verricht. Dit is wat men wateraders noemt. Dat zijn onderaardse stromen van water. Het slapen op zo”n ader kan ook problemen veroorzaken. Dit is afhankelijk van de frequenties (ruis) die deze waterader met zich meeneemt. Jarenlang slapen op zo”n ader kan de weerstand van het lichaam zo verzwakken dat het voor kanker kan zorgen.

stoorsporen

Straling = water

Wat niet veel mensen weten is dat zenders van 2g/3g/4g ook lijnen door ons landschap trekken, zij het door de lucht. Deze lijnen zijn op dezelfde manier te meten als wateraders. Zij gedragen zich dus als wateraders in de lucht en kunnen dus ook ruis oppikken. Deze ruis kan net als de ruis in een waterader dezelfde schade doen aan een orgaan of cel die op dezelfde frequentie werkt. Ik heb het hier niet over Hz, mHz, gHz, maar over TerraHerz frequenties. Over deze frequenties is weinig bekend en ze kunnen tot nu toe alleen gemeten worden Lecherantenne of wichelroede. Dit maakt het verhaal lastig objectief meetbaar.

Biologische effecten

Als je woont en slaapt in een huis dat is belast door straling kun je daar ziek van worden. Dat ligt aan de combinatie van de frequenties van je eigen lichaam, je bagage (wat je hebt meegemaakt), de frequenties die er binnenkomen en je weerstand. Het is dus een complex verhaal dat niet bij iedereen hetzelfde uitpakt. Wat wel bij iedereen hetzelfde uitpakt is dat mensen last krijgen van biologische effecten:

 • Hoofdpijn
 • Misselijk
 • Duizelig
 • Slecht slapen, niet uitgerust wakker worden
 • Opgejaagd gevoel
 • Hartkloppingen
 • Concentratiestoornissen
 • Zeer kort lontje tegenover de omgeving
 • Enzovoorts
Compensatie

Het lichaam compenseert dit meestal en je wordt kort ziek en daarna trek je een soort van winterjas aan. Deze winterjas is een bescherming en kost je energie. Deze energie kan dus niet meer worden gebruikt voor je immuunsysteem en het effect is dat je minder levensenergie overhoud. Als je dit effect meerdere keren herhaald wordt je dus steeds zwakker en zwakker en uiteindelijk ben je zo zwak dat je bijna niet meer uit de situatie kunt komen.

Energetisch reinigen van de woning

Het is ook mogelijk om je woning energetisch te reinigen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Zelf heb ik veel contacten met Henk Janssen. Hij en zijn partner zijn hierin gespecialiseerd. Zij schonen huizen en werken met de bewoners. Wat ze doen is blokkades in het energetisch lichaam van de bewoners opsporen en deprogrammeren. Hierdoor komt er weer energie vrij die voorheen niet beschikbaar was.

Dit is een bruikbare methode, maar, ik zie het als een methode en niet de enige, zeker niet als je echt fysiek ziek bent.

De Oplossing

harmony ritesDoor het energielichaam te versterken en de stroom van de energie in dit lichaam weer op gang te brengen kun je alle wonden helen. Dat kun je bereiken door diverse rituelen, healings en andere praktijken waarbij er op energetisch niveau wordt gewerkt, direct met de geest. Daar kan ik je ook verder mee helpen, dat is mijn specialiteit.

Maar helaas, zo werkt het in de praktijk niet. Dat is tenminste mijn ervaring.
Als het fysieke lichaam een behoorlijke klap heeft gehad, dat is het ontzettend lastig om juist dat fysieke lichaam weer op te peppen. Want als dat lichaam ermee stopt gaan we gewoon dood. Het is dus noodzakelijk om onze inspanning op meerdere niveaus te verdelen. Ook het fysieke lichaam dient ontzien en versterkt te worden, want je kunt enkel iets echt genezen als je de bron hebt weggehaald.

Biosaneren

Wij hebben een tijd geleden ons huis laten biosaneren. Daarbij worden alle stoorsporen van zenders die er van buiten het huis naar binnenkomen weggehaald. Het effect is dat je lichaam ineens alle energie die het heeft verbruikt voor de winterjas terugkrijgt. Hierdoor lig je letterlijk nachten wakker omdat je ineens al die energie die je niet meer had terugkrijgt. Meestal zorgt dit ook weer voor een proces van ziek worden omdat nu in omgekeerde volgorde je lichaam zich weer ontdoet van de extra beschermingsmechanismen die het zich had aangeleerd, de zogenaamde compensatie.

Door dit biosaneren kun je het huis waarin je leeft weer gezond maken.

Meer informatie hierover kun je hier vinden:

Nu ben jij aan de beurt

Als je de maatregelen hebt genomen om je huis je ontstoren dan kun je met jezelf aan de slag.

 • Stop met het dragen/gebruiken van een mobiele telefoon, doe je Wi-Fi de deur uit (als je dat nog niet had gedaan) en schaf een ECO-dect aan.
 • Eerst het 30 puntenplan van Charles Claesens doorlopen.
 • Dan een Claesmog aanschaffen

Voor kanker zijn er enorm veel alternatieve en aanvullende therapieën beschikbaar. Zelf ben ik geen arts en kan alleen mijn ervaringen delen. Je krijgt van mij dus ook geen medisch advies en ik raad je aan om altijd een arts te waarschuwen.

 • Abrikozenpitten
 • Hennepolie
 • MMS / CDS
 • Roomboter i.p.v. margarine

Mocht je advies of hulp nodig hebben? Ik help alleen mensen die echt geholpen willen worden. Voor meer info: https://www.wirelessinfo.nl
Bovenstaande is een sterk vereenvoudigde versie van de werkelijkheid, maar alleen bedoeld om mensen wakker te schudden en hulp aan te bieden.

Update 1

 • Een zeer sterke onderbouwing:De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 30 reviews.