Cursus 5: Nusta Karpay en Blossoming oefendagen

Nusta Mesa FullAls je de Nusta Karpay inwijdingen hebt ontvangen en bij voorkeur ook de Blossoming (Nusta T‘ikariy) en er een tijdje mee hebt gewerkt, dan kan het zijn dat je de Nusta Karpay ook door wilt gaan geven. Het is verstandig om dat pas te gaan doen, als je het gevoel hebt dat het effect van de ontvangen inwijdingen wat tot rust is gekomen.

Als je zover bent kun je deze cursus volgen. Tijdens de Nusta Karpay oefendagen wordt uitgelegd hoe je de Nusta Karpay inwijdingen en de Blossoming (Nusta T ‘ikariy) zelf weer kunt gaan doorgeven. Deze uitleg wordt in groepsverband gegeven. De maximale grootte van de groep is 10 personen. Je krijgt een duidelijke uitleg over de achtergronden en het doorgeven. Tijdens deze drie hele dagen oefen je op verschillende cursisten het doorgeven van de inwijdingen. Deze cursus wordt in het voorjaar en het najaar gegeven en op speciale aanvraag.

Het is een cursus die ook gevolgd kan worden door mensen die zelf de Nusta Karpay inwijdingen al een tijdje doorgeven. Het geeft een flinke verfrissing en aanscherping aan je eigen ontwikkeling. Het wordt als erg prettig ervaren om te kunnen oefenen op meerdere cursisten onder deskundige begeleiding.

Praktische informatie voor de Nusta Karpay oefendagen:

– Dagen: 3 (9:00 – 17:00 uur)
– Inbegrepen: schriftelijk materiaal, koffie/thee en een simpele lunch.

Interesse?