Hoeders van de Aarde

We leven in een meer dan interessante tijd, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Natuurlijk kunnen we hier een verhaal plaatsen over voorspellingen en over rampspoed, maar dat doen we niet. Wij vertellen je dat dit het moment in de menselijke geschiedenis is om te gaan staan. Om uit te komen voor wie je bent en wat je hier op deze prachtige blauwgroene planeet komt doen.

Daar zijn ontelbare manieren voor, maar wij zijn en werken samen met de Hoeders van de Aarde. Een zielsgroep die als doel heeft de ontwikkeling en evolutie van de aarde en de mensheid te stimuleren. Daarmee zijn wij verbonden met iedereen die ditzelfde doel nastreeft. Concreet maken we daarbij gebruik van het Inca Medicine. Een medicijn dat bestaat uit bewustzijn en energie en dat ervoor zorgt dat je volledig in je kracht komt.

Want dat kunnen we je beloven als je dit pad gaat lopen. Het is niet eenvoudig om je bewust te worden van wie je werkelijk bent. Wij mensen zijn veel meer dan ons wordt voorgehouden. De Hoeders van de Aarde helpen daarbij. Zij geven ons een ander perspectief dat veel ruimer en breder is en antwoorden geeft op vragen waar de mensheid al millennia mee worstelt.

Wat kunnen we je meegeven

Getriggerd en geïnspireerd door de voorspellingen van de Maya kalender over kwamen jaren geleden in aanraking met de Q’ero paqo’s uit Peru. Bijzonder krachtige sjamanen die ze niet voor niets de “meesters van de levende energie” noemen. Zij vertelden ons over de echte voorspellingen voor deze tijd en over de geheimen die zijn van hun voorouders ontvingen om hier soepel doorheen te kunnen gaan.

Wij ontvingen mystieke rituelen en technieken en die passen we al jaren met veel succes toe. Ons leven is daardoor radicaal veranderd omdat we hebben geleerd om onze energie niet uit andere mensen, maar uit kosmische krachten te halen. We zijn daarmee in een wereld van magie gestapt. Hierdoor hebben we dingen gemanifesteerd die voor onszelf en anderen onmogelijk leken. Deze wonderen hebben we inzichtelijk en toepasbaar voor ander gemaakt. Het resultaat daarvan is deze prachtige opleiding.

Deze opleiding sjamanisme online wordt door mij (Martijn Stevens) gegeven. Daarbij word ik geassisteerd door mijn vrouw Agnetha en studenten die graag hun inzichten en ervaringen met je willen delen.

Martijn Stevens

Martijn Stevens

Oprichter Blue Kachina
Agnetha-Stevens klein

Agnetha Stevens-ten Broek

Medeoprichter Blue Kachina

In de online modules, verdeeld over drie niveaus, ontvang je vanuit onze ervaring de vertaling van de kennis en vaardigheden die we hebben mogen leren van de Q’ero paqo’s, andere Inca sjamanen en door directe overdracht.

Daarom is deze opleiding zeer geschikt voor mensen die dit in het Nederlands willen leren. Wij bieden een moderne Online Leeromgeving aan waarin je alle opleidingsstof kunt terugvinden. Ook heb je contact met andere studenten via de sociale groep waarin je wordt ingedeeld.

Je krijgt helder waar jouw uitdagingen zitten. Je krijgt van ons hulpmiddelen om deze te transformeren. Je leert hoe je de harmonie in jezelf en je omgeving kunt herstellen. Daarnaast ga je samenwerken met de Hoeders van de Aarde en word je onderdeel van het netwerk van licht. Zo voel je in iedere vezel weer waarom je op aarde kwam en ontdek je dat alles liefde is.

We helpen je weer herinneren wie je werkelijk bent. We staan je bij op de momenten dat je het moeilijk hebt. We weten hoe het is om gevangen te zitten in emoties. We weten hoe het is om pijn te voelen, om af gescheidenheid te voelen en we zijn er nu hier voor je. We bezielen ons werk, want ons werk is wie we zijn. We nodigen je uit.

Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor deze opleiding. Direct na inschrijving kun je aan de slag. Je wordt ingedeeld in een groep en kunt daar gebruik van maken. Ook wordt je uitgenodigd voor de Zoom ondersteuning. Dit hoeft echter niet. Het is ook prima mogelijk om het met zelfstudie te doen.

 • De modules voor niveau 1 zijn direct beschikbaar.
 • De modules voor niveau 2 komen na het afronden van niveau 1 beschikbaar.
 • De modules voor niveau 3 komen na het afronden van niveau 2 beschikbaar.

* Dit is een voorjaarsaanbieding die beperkt geldig is.

 

* Voor deze opleiding zijn onze volgende algemene voorwaarden van kracht. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Opbouw online opleiding tot sjamanistisch healer

Duur van de opleiding

De opleiding duurt anderhalf tot twee jaar om volledig te doorlopen en te integreren. Je kunt er ook langer of korter over doen als je wilt.

Opdeling in niveaus

We hebben de opleiding in verschillende niveaus opgedeeld.

Niveau 1

Vertrouwen

Je leert hoe je contact kunt maken met de ongeziene wereld en krijgt gereedschappen om de balans in jezelf en je omgeving te herstellen.

Online opleiding sjamanisme niveau 2

Niveau 2

Overgave

Het tweede niveau is gericht op het verder ontwikkelen van de ontdekte eigen kracht.Je leert een sterkere focus en aandacht te ontwikkelen.

Niveau 3

Vervolmaken

Je eist je plek op aarde op door je te herinneren wie je bent en waarvoor je hier bent. Juist in deze tijd, op deze plek.

Waar word je voor opgeleid?

Je ontvangt de basisopleiding tot “Sjamanistisch Healer” (sjamaan van moeder aarde, of Hoeder van de Aarde). Dit is iemand die heeft geleerd hoe je het verleden los kunt laten, angsten kunt transformeren en de verbinding met de bron kunt herstellen.

Wat kun je nadat je de opleiding hebt afgerond?

Als Sjamanistisch Healer kun je een eigen praktijk starten. Om zo alle opgedane kennis op een professionele manier in te zetten voor anderen. 

Je krijgt een nieuwe blauwdruk voor je leven in handen. Als je dit geïntegreerd hebt kun je dit in alle aspecten van je leven toepassen. Het maakt dan niet meer uit of je met cliënten werkt of dat je een heel ander beroep uitoefent. Op ieder moment van je leven ben je verbonden met de Hoeders van de Aarde en deel je dit bewustzijn.

Na het afronden van deze opleiding heb je zelf een goed inzicht in het Peruaanse sjamanisme en kun je jezelf verder verdiepen in dit pad. Wij bieden hiervoor workshops en masterclasses aan.

Onderwerpen per opleidingsniveau

Klik op de pijltjes hieronder om de onderwerpen per niveau te bekijken.

Accent en onderwerpen

Het eerste niveau: hierbij wordt er vooral veel aandacht besteed aan het helen van jezelf. Ook zet je de eerste stappen op het pad van je medicijnbundel. Het accent ligt op “vertrouwen krijgen in jezelf en de wereld van de spirits.

 • Het opzetten van de gewijde ruimte (aanroepen van de windrichtingen)
 • Diverse healingtechnieken voor jezelf en voor het werken met anderen
 • De verbinding maken met de eerste vier stenen van de mesa (medicijnbundel)
 • Het leren werken met deze eerste vier stenen
 • Leren hoe je zware energie (hucha) kunt herkennen en verwijderen
 • Leren hoe je lichte energie (sami) kunt uitnodigen en verspreiden
 • Energie van je voorouders ontladen
 • Een globaal overzicht van de ‘regenbooglagen van pachamama’ (kaart van het onderbewuste)
 • Diverse trancereizen waarbij trommel en ratel worden gebruikt
 • Een inwijding in de energie van de Gordel van Orion
 • De sleutel om een verbinding te kunnen krijgen met de Plejaden
 • Verlichtingstechniek (illuminatie) volgens Alberto Villoldo
 • Diverse despacho’s

Accent en onderwerp

Het tweede niveau: bestaat uit een versnelling en verdieping. Je krijgt gereedschappen in handen om met angsten te werken en zet weer nieuwe stappen met je medicijnbundel. Het accent ligt op “transformeren van je angsten.

 • Je leert om contact te maken met de volgende vier stenen van de mesa
 • We gaan de stenen van de mesa inzetten om een traditionele illuminatie te geven.
 • Het verdiepen van het contact met je stenen (khuya’s) door meditatie
 • Een inwijding in de energie van Sirius om je echt op je pad te zetten
 • Talloze reizen naar alle ‘regenbooglagen van pachamama’
 • Specifieke healingtechnieken verbonden met de ‘regenbooglagen van pachamama’
 • Werken met de tempels van het hart
 • De drie schijven en meditaties die daarbij horen
 • Leren werken met kristallen
 • Techniek om inzicht te krijgen in onze bestemming (destiny retrieval)
 • Je krijgt stevige ademtechnieken en meditaties waarbij overgave het sleutelwoord is

Accent en onderwerp

Het derde niveau: het afsluitende niveau voor de basisopleiding bestaat uit bewust contact met de kosmos en diepgaande technieken met de medicijnbundel. Het accent ligt op “inzetten van al je opgedane kennis en kunde op een respectvolle manier.

 • Je gaat op reis in de overige regenbooglagen van pachamama
 • De Hanaq Pacha (bovenwereld) komt aan bod met alle lagen
 • Deze lagen worden in detail uitgewerkt met specifieke trancereizen
 • Er volgen meditaties en ademhalingsoefeningen om nog meer afgestemd te raken
 • We gaan werken met extractie met een Vogel Kristal
 • Daarbij oefenen we ook Soul Retrieval
 • De technieken om te reizen in de aarde voor het doen van een healing
 • Je leert hoe je een verlichting (illuminatie) doet met de Chumpi Khuya’s

Aan het einde van het derde niveau krijg je de keuze om een examen te doen door middel van het inleveren van opdrachten. Bij een positief resultaat rond je de opleiding succesvol af en mag je jezelf de eigenaar van een certificaat “Sjamanistisch Healer” noemen. Denk niet dat je er dan bent, want het is als een rijexamen. Je hebt het papiertje, maar nu mag je jouw talenten gaan inzetten. Vanaf dan begint het echte werk want het duurt jaren voor je jezelf (en voorouderlijnen) helemaal hebt geschoond.

Gedetailleerde studiegegevens

 • Niveau:
Beginners tot gevorderden.
 • Doelstelling:
De benodigde en spirituele groei doormaken zodat men als sjamanistisch healer aan de slag kan.
 • Doelgroep:
Mensen met een praktijk, mensen zonder een praktijk, mensen die een praktijk willen beginnen.
 • Aanvangsniveau:
Meerdere jaren ervaring met het volgen van spirituele workshop voor persoonlijke en spirituele groei.
 • Studiebelasting:
Het langzaam integreren van de technieken in je leven kost je van enkele minuten tot aan meerdere uren per dag. Maar dat is aan jou hoe je dat invult. Studiebelasting voor de opdrachten: 4-6 uur per week.
 • Studiemateriaal:
De producten die je bij het eerste niveau gebruikt zijn: een ratel, Agua de Florida en Palo Santo. De kosten voor de basisset zijn ongeveer 60 a 70 euro. Aanvullend een doek voor je medicijnbundel. De kosten daarvoor kun je zo gek maken als je wilt. Na je aanmelding krijg je van ons een overzicht wat je nodig hebt en waar je dat vandaan kunt halen.

Onze online leeromgeving

Hieronder is een voorbeeld te zien van de leeromgeving. De omgeving geeft toegang tot de modules waar je voor bent ingeschreven, tot events en de community. Je kunt er je ervaringen met de andere leden delen.

Veelgestelde vragen over de opleiding

Iedereen kan meedoen aan de opleiding mits je openstaat voor het onbekende. Sommigen voelen een roep van spirit, anderen voelen dat ze de aarde moeten helpen als earthkeeper of wisdomkeeper. Weer anderen willen gewoon op liefdevolle manier leren helen, of willen zich verdiepen in het sjamanisme. Wat jouw reden ook is, als je het met een open hart doet ben je welkom.

Ja, dat kan zeker. Na het aanmelden en betalen word je toegelaten tot de online leeromgeving. Daar krijg je als eerste toegang tot een welkomstmodule. In die module wordt uitgelegd wat je kunt doen om je voor te bereiden.

Het is mogelijk om contact op te nemen met andere deelnemers. Je krijgt toegang tot een sociale groep voor de opleiding in onze leeromgeving. Hier kunnen onze studenten met elkaar communiceren.

Elk niveau is opgedeeld in 18 “weken”. Dit zou je ook als stappen kunnen zien. Per week, of stap, worden er inhoudelijke modules aangeboden. Per niveau zijn dat ongeveer 18 inhoudelijke modules. Je bepaalt zelf je tempo. Een week kan ook twee weken, of drie duren. Dat is aan jou.

De opleiding bestaat uit 3 niveaus.

Wij raden je aan om er 3 jaar over te doen. Je kunt dit echter zelf bepalen. Het is aan jou hoe snel je de 3 niveaus wilt doorlopen.

Er zijn per niveau zowel eenvoudige als lastige modules. We adviseren zo’n 4 uur per week aan studiebelasting. Soms is het meer en soms is het minder. Het ligt aan het onderwerp en het niveau.

Je hebt na aanmelding 36 maanden toegang tot de online leeromgeving. Als je die toegang daarna wilt verlengen kun je een abonnement afsluiten voor 149 euro per jaar. Dan houd je weer een jaar langer toegang tot de volledige online leeromgeving en alle updates die daarop worden gedaan in de vorm van audio, video en de community.

Bij iedere module in de opleiding zit gedetailleerd videomateriaal waarop zorgvuldig wordt uitgelegd hoe een techniek uitgevoerd dient te worden. Daarnaast kunnen er online vragen worden gesteld in jouw sociale groep. Ook is het mogelijk om hulp te krijgen van onze sjamanistische coaches. Zij kunnen in een optionele één op één sessie dieper ingaan op details en je helpen om je voortgang te optimaliseren. Tevens bevat een aantal modules toetsmomenten om je kennis te testen.

Ja. We bieden gevorderde certificeringstrajecten aan voor studenten die verder willen na deze online basisopleiding. Daarnaast kun je aanvullende masterclasses volgen over verschillende onderwerpen.

 • Naar verluid is de kracht achter de ontwaking van de mensheid ergens in de buurt van 2012 verhuist van de Himalaya naar de Andes. Drunvalo Melchizedek heeft hierover geschreven. Peru en landen eromheen zijn daarom een spirituele hotspot geworden. Daar komt een aantrekkingskracht vandaan die veel mensen voelen.
 • Deze traditie is sterk verbonden met de geheime vrouwelijke kracht van de aarde. De balans tussen het mannelijke en vrouwelijke is de sleutel tot succes in deze tijd. Door ons te verbinden ontvangen we dat wat we zijn kwijtgeraakt door de mannelijke overheersing het afgelopen tijdperk.
 • Velen zijn nu op aarde om vorige levens in Zuid-Amerika te helen. Door opnieuw te worden ingewijd worden deze levens weer actief en kunnen bevroren delen van onze ziel worden ontdooid. Wij hebben de kennis en de ervaring om je daarbij te helpen.

Deze online opleiding maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier in aanraking te komen met kennis die je anders nooit zou tegenkomen. Er is ons expliciet door de Hoeder van de Aarde gevraagd om dit zo te doen. Het publiek voor een online opleiding is vaak een ander publiek dan die voor de opleiding op locatie die wij ook geven. Als dat beter bij je past kun je beter daarvoor kiezen.

https://www.bluekachina.nl/sjamanistisch-healer-opleiding-meerjarig/

Inclusief:

In het programma van de opleiding zitten een aantal inwijdingen:
Orion (1), Sirius (1) en de Pleiaden (7)

Deze worden als transmissies tijdens de Zoom sessies doorgeven.

Extra:

Buiten het programma vallen de drie Hatun Karpay inwijdingen. Dit zijn bijzondere inwijdingen die één op één worden doorgegeven. Je kunt kiezen om deze op locatie of op afstand te ontvangen. Deze inwijdingen noemen wij de brandstof voor het pad dat je gaat bewandelen. Ze zorgen voor een krachtige verbinding en een commitment van je ziel aan de kosmos.

De Hatun Karpay inwijdingen zijn als extra module voor de opleiding te boeken. De kosten hiervan bedragen 200 euro per stuk.

Als je bent ingeschreven ontvang je een overzichtje van welke materialen je zou kunnen aanschaffen. Deze materialen zijn allemaal optioneel. Als je los wilt gaan en een hele outfit aan wilt schaffen dan kan dat. Als je het heel bescheiden wilt houden dan kan dat ook. Wij bieden de mogelijkheden voor beide opties. Het is aan jou. 

Er zijn 9 Zoom sessies voor vragen en verdieping per niveau. Deze starten in september en zijn toegankelijk voor alle studenten voor dat niveau en hoger. Ze zijn op woensdagavond en duren ongeveer van 20:00 t/m 21:30 uur.

Voorbeeld:

Als je in niveau 3 zit, dan kun je Zoom sessies van alle drie niveaus bijwonen. Dat zouden 27 sessies per jaar kunnen zijn. Voor niveau 1 is dat 9 sessies en voor niveau 2 is dat 18 sessies. Als je enkel de sessies van je eigen niveau wilt volgen, dan zijn het er altijd 9.

Jazeker. Doordat we zijn geregistreerd bij het CRKBO worden we gezien als kortdurend beroepsonderwijs. Vooral de overheid (Ministerie van Defensie, Ministerie van Financiën etc.) kent soepele regelgeving omtrent het volgen van cursussen en opleidingen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vraag je leidinggevende dus om de mogelijkheden.

 • Je kunt bij het afrekenen kiezen voor de optie IN3. Daarmee kun je betaling in 3 termijnen binnen 60 dagen voldoen zonder extra kosten.

  Als je dit wilt kun je hier afrekenen.

 • Daarnaast bieden we een betaling in 36 termijnen aan. Hiermee worden de kosten van de opleiding verdeeld over de termijnen. De kosten hiervoor zijn  hoger dan bij betaling ineens. De eerste termijn wordt via iDEAL betaald en daarna wordt er maandelijks via automatische incasso geïncasseerd.

  Als je dit wilt kun je hier afrekenen.

 

ervaringen

Thomas Boots

Toen ik bij Blue Kachina begin wist ik niets van het sjamanisme en had me blind ingeschreven omdat iets me sterk aantrok. Nu bijna twee jaar verder is mijn leven behoorlijk veranderd. De wereld van de energie heeft zich aan mij geopenbaard en ik ben veel meer “in tune” met mijn omgeving. Tijdens dit pad val ik van de ene verbazing in de andere. Sjamanisme brengt je in contact met het magische aspect van het leven. Ik kan mijn leven niet meer voorstellen zonder en kijk uit naar alle mooie dingen die ik nog mag gaan ontdekken.

https://www.mijntempel.nl

Thomas Boots / Personal coach bij Mijn Tempel (huidige student)
Rosa Balrak

De opleiding bij Blue Kachina heeft veel voor mij betekend. Hier leerde ik mezelf met mijn gave beter begrijpen. De behandelingen en inwijdingen zette dan ook alles in beweging. Het Inca sjamanisme maakte de spirituele wereld duidelijk en tastbaar voor mij. Het is veel omvattend en niet religie gebonden waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen met interesse in spiritualiteit. Ik heb deze drie jaar ervaren als een warm bad omgeven door gelijkgestemden. Een plek waar ik mijn vragen kon stellen en kon leren en oefenen met eeuwen oude kunde. Ik ben zeer dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Het heeft gemaakt dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet en in mijn kracht ben gaan staan.

www.incahealing.nl 

Rosa Balrak / Sjamanistisch Healer bij Inca Healing (opleiding afgerond)
Joyce Berenschot

De kennismakingsworkshop van Blue Kachina heb ik van iemand cadeau gekregen. Aangezien het sjamanisme me altijd heel erg heeft getrokken wist ik meteen dat dat niet voor niets was 🙂  Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde ik dat dit het pad was wat ik mocht gaan bewandelen. Echt een gevoel van thuiskomen. Inmiddels zit ik in het 2e jaar van de opleiding en ik ben heel dankbaar voor alle veranderingen die er in mijn leven hebben plaatsgevonden. Het loslaten van oude pijnstukken en oude patronen hebben voor zoveel verlichting gezorgd. Ik ga met zoveel meer plezier door het leven en elke keer sta ik versteld wat het met mensen doet in mijn praktijk. Het werken met energie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mezelf ben gaan waarderen om wie ik ben. Mijn hooggevoeligheid waar ik jarenlang heel veel last van had en niet wist hoe ik ermee om moest gaan heeft plaatsgemaakt voor kracht. De kracht om mensen te begeleiden in hun pad naar bewustwording en heling. 

De opleiding is voor mij een prachtig cadeautje aan mezelf en dat gun ik iedereen.

www.with-joy.nl

Joyce Berenschot / Praktijk voor massage, healing & holistische therapie

Direct beschikbaar

ja, ik wil me aanmelden

Wij delen onze voorspoed met anderen

Heart Walk Foundation

Een deel van de opbrengsten van deze online Earthkeepers opleiding gaat naar de Heart Walk Foundation om de inheemse Peruaanse bevolking te helpen in hun basisbehoeften. Concreet betekent het dat Q’ero kinderen naar school kunnen gaan en dat er middelen worden verstrekt om voedsel te verbouwen, zoals kassen.

Wij sponsoren deze onafhankelijke stichting onder andere door hun producten te kopen. De Heart Walk Foundation beveelt niet specifiek deze opleiding sjamanisme van Blue Kachina of een ander opleidingsprogramma in de Andes spiritualiteit aan.
www.heartwalkfoundation.org
opleiding sjamanisme - HeartWalkFoundation

Wil je zelf aan deze stichting geven? Dat kan door deel te nemen aan de opleiding, maar ook via deze link:
Geven aan Heart Walk Foundation

We garanderen je tevredenheid

Online opleiding Sjamanistisch Healer - garantie
We garanderen dat je tevreden bent met deze online opleiding. Als dat niet zo is kun je contact met ons opnemen. Binnen 14 dagen na aankoop retourneren we 100% van je aankoopbedrag.