In deze workshop ontvang je de inwijdingen en alles wat je nodig hebt om ze je leven te laten transformeren. Je volgt online video’s en live Zoom sessies en wordt onderdeel van onze community. Een unieke kijk op de Munay-Ki aangevuld met onze ruim 10 jaar ervaring met sjamanisme.

De krachtige geheimen die deze workshop aan je onthult:

De oorsprong van de munay-ki rites

In de Andes kent men voorspellingen over een periode van grote verandering, die ze Pachakutiy noemen. Ze voorspellen de komst van een nieuw soort mens op de aarde. Een wijs mens dat geen angst kent en volledig gebruik maakt van het potentieel dat we diep in ons dragen. Deze mens wordt “homo luminous” genoemd. De Munay-Ki bevat de codes voor deze transformatie.

Overgangsriten en inwijdingen zijn al millennia gemeengoed overal op aarde. De Munay-Ki inwijdingen of rites zijn gebaseerd op de traditionele inwijdingen van de sjamanen uit de Andes en de jungle van Peru. Ze werden in deze vorm naar het westen gebracht door Alberto Villoldo.

Het opwaarderen van ons energielichaam is cruciaal in de tijd waarin we leven.  De Munay-Ki zijn de energetische transmissies die ons ertoe zetten om onze wonden uit het verleden te helen, inclusief karmische en genetische programma’s en de overtuigingen die we erven. Hierdoor kunnen we de taak op ons nemen om bewust een gezondere wereld te creëren voor zij die na ons komen.

“Dit is jouw kans een sprong in bewustzijn te maken waardoor je in contact komt met onvermoede vermogens en persoonlijke kracht.”

 
 

Inschrijven voor Munay-Ki online

Voor deze workshop zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht en ons privacy beleid.

Sprong in bewustzijn Munay-Ki

Wie begeleiden je in je proces?

Martijn Stevens

Martijn Stevens – hoofddocent

Martijn Stevens is de oprichter van Blue Kachina en zal deze workshop zelf verzorgen. Hij is opgeleid door de Q’ero sjamanen uit Peru en is recent door de FourWinds Society erkend als Munay-Ki practicioner. Deze workshop bevat zowel de oorspronkelijke vorm van de Munay Ki als aanvullingen die komen vanuit de brede kennis die Martijn heeft opgedaan tijdens zijn training en in de jaren erna.

Hij ontving de Munay-Ki voor het eerst in 2011. Het was het begin van zijn pad in het Inca-sjamanisme. Tot op de dag van vandaag wordt hij intensief getraind door diverse sjamanen uit de Andes traditie.

Agnetha Stevens

Agnetha Stevens is de medeoprichter van Blue Kachina. Haar weg kenmerkt zich door levenservaring en opoffering. Ze werd al op zeer jonge leeftijd moeder en heeft daardoor een krachtige verbinding met kinderen en nieuw leven. Door deze levensles kan ze andere vrouwen helpen die vastlopen.

Zij ontving de Munay-Ki in 2012 en is in de jaren erna opgeleid als sjamaan van moeder aarde. Ze geeft inwijdingen en healingen in haar eigen praktijk. Daarbij richt ze zich naast kinderen ook op volwassenen die op zoek zijn naar rust en overgave.

Agnetha-Stevens

Aan deze pagina wordt op dit moment gewerkt…