In het weekend van 3 en 4 november 2012 is er door de paqo’s Don Mariano en Don Dante lesgegeven aan de School for Inca Shamanism in Kerkdriel. Tijdens deze lessen is er veelvuldig gesproken over de voorspellingen van 2012. Het ging daarbij vooral over het feit dat veel mensen bang zijn voor wat er gaat gebeuren. Deze angst zorgt voor een bijna zelf vervullende werking van de apocalyptische voorspellingen. “Stop feeding fear.” Is wat Don Mariano, de “hoofdpaqo” van de Inca School ons vertelde. “The only thing that will happen on the 21th of december 2012 is that the vibration will change. And as result our capability of seeing the world will change as well. We will enter a whole new realm. It will be a change in consciousness”

Mijn eigen uitleg:

Is dit een plotselinge gebeurtenis? Nee, dit proces is al jaren gaande. Maar tot nu toe was de frequentie van dit nieuwe bewustzijn niet vast. We schoven erin en verloren het weer. De komende weken tot aan 21 december 2012 zullen we in toenemende mate deze nieuwe frequentie van bewustzijn in ons leven integreren. Dat betekent dat we onszelf en de wereld anders gaan zien. Vanaf 21 december 2012 is dit bewustzijn een feit. We kunnen de wereld dan niet meer anders zien omdat de zender waar we op afgestemd zijn die van de nieuwe frequentie is.

Dat betekent dat het erg belangrijk wordt om tijd en rust te nemen om je eigen schaduwkanten te bekijken. Want door dit nieuwe bewustzijn is het spelen van spelletjes met anderen en jezelf verleden tijd. Het advies is dus om vanaf 12 december 2012 bewust dit proces aan te gaan. Dat betekent mediteren: ogen dicht en naar binnen gaan. Ontmoet jezelf en zie waar je hulp kunt gebruiken. Heel die delen van jezelf die dit nodig hebben. Doe dit bewust.

In de tijd die komen gaat zullen we onszelf gaan ontmoeten. Dat is de voorspelling van de Q’ero. Laten we ons hart openen zodat het een mooie ontmoeting wordt.

Van links naar rechts: Dennis (de tolk van de paqo’s), Don Mariano en Don Dante.

Deze uitleg is gegeven door Don Mariano, tijdens de opleiding Pampamesayoq bij Serena in Kerkdriel. Elke fout in deze uitleg is een gevolg van een verkeerde vertaling en is volledig mijn eigen verantwoordelijkheid.

Geef een reactie

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 30 reviews.