Oefendagen: Healingtechnieken van de Q’ero

Sinds 2 april 2016 ben ik niet meer betrokken bij het organiseren van de oefendagen. Mijn energie gaat nu zitten in de de opleiding. De oefendagen waren de perfecte speeltuin om deze opleiding vorm te geven. Met dankbaarheid in mijn hart voor deze kans is het nu tijd voor mijn volgende stap.

Deze workshops zijn bedoeld als een soort van verdieping en verbreding na en naast de alle inwijdingen en healingen die je kunt ontvangen. Door deze workshops te volgen en bewust te gaan werken met wat je hier leert, kun je jezelf energetisch onderhouden.

shamans
De reden dat ik me op deze workshops richt is omdat ik liever heb dat mensen met zichzelf aan de slag gaan dan dat ze afhankelijk worden van mij. Een healing kan erg geschikt zijn om iemand uit de put te trekken en een duwtje in de goede richting te geven, maar daar stopt het voor mij ook bij. De inwijdingstrajecten zijn weer met name geschikt om mensen een andere wereld te laten zien en ze vrij en onafhankelijk te maken. Deze workshops gaan daarin nog een stap verder. Ze zorgen ervoor dat mensen blijven werken aan zichzelf en de verantwoordelijkheid voor hun eigen energetische gesteldheid op zich nemen.

De workshops staan op zich en je hoeft niet een voorgaand deel te hebben gevolgd om in te kunnen stromen. Wel kan het zijn dat voorgaande onderwerpen nogmaals worden behandeld. De theorie van alle technieken die er tijdens de workshops worden behandeld zijn terug te vinden in het boeken die horen bij de opleiding Pampamesayoq die ik heb gevolgd.

 • https://www.trophonios.nl/uitgaven/the-path-of-the-energetic-mystic-part-1/
 • https://www.trophonios.nl/uitgaven/the-path-of-the-energetic-mystic-part-2/
 • https://www.trophonios.nl/uitgaven/the-path-of-the-energetic-mystic-part-3/
 • https://www.trophonios.nl/uitgaven/the-path-of-the-energetic-mystic-part-4/

Deze kennis is openbaar geworden door deze uitgaven en wat is er mooier dan het in het Nederlands te leren van iemand die zelf de opleiding met succes heeft doorlopen.

Oefendagen met introducees

Inmiddels is begin 2015 de opzet van deze workshops veranderd en zijn het oefendagen geworden voor (oud) Serena studenten. Er wordt tijdens deze dagen veel kennis en ervaring uitgewisseld. Naast dat het erg gezellig is, doen we de paqo’s en de traditie eer aan door te laten zien dat we samen kunnen werken. Tijdens deze oefendagen zijn er ook introducees ook welkom. Ik was zelf een van de organisatoren, dus als je interesse hebt om mee te doen, laat het me dan weten.

De vorige workshops in deze reeks:

 • De Hilversumse Meent: 2 april 2016 Nusta Karpay masterclass (deel 2)
 • Brummen: 20 februari 2016 Nusta Karpay masterclass (deel 1)
 • Weesp: 31 oktober 2015 Serena oefendag (extractie met kristallen en de rite of the womb).
 • Velp: mei 2015 Serena oefendag (hucha rumi en andere reinigingstechnieken).
 • Weesp: maart 2015 Serena oefendag (inwijding van Orion en illuminatie).
 • Velp: december 2014 Serena oefendag (despacho en anchanchus).
 • Warnsveld:
 • Warnsveld:

Interesse?