Dit is een artikel dat ik al een tijdje wil schrijven, maar dat ik heb uitgesteld omdat het confronterend gaat zijn voor veel mensen.

bekeken8Vooropgesteld, dit artikel is geen aanzet tot ongezond leven. Dat is absoluut niet mijn bedoeling, want een mens voelt zich beter in een goed verzorgd lichaam. Dat is een feit. Mijn intentie is wel om wat heilige huisjes omver te trappen.

Hart en vaatziekten zijn de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Er wordt ons vertelt dat deze ziekten veelal worden veroorzaakt door onze westerse levenswijze. Verkeerd eten en drinken en teveel stress. Ik geloof best dat daar een deel van de oorzaak in te vinden is, maar het is volgens mij niet de hoofdoorzaak. Er is ons bijvoorbeeld jaren vertelt dat het eten van vet vlees slecht zou zijn voor onze aderen. Ze zouden letterlijk dichtslibben. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dit dit slechts gedeeltelijk waar is. Er is ontdekt dat de stoffen die aderen dicht laten slibben juist in het magere gedeelte van het vlees zitten.

Als ik in mijn directe omgeving kijk zie ik veel mensen bezig met hun gezondheid. Ze eten bewust, drinken bewust en gebruiken producten die zogenaamd goed voor ze zijn. Toch loopt een loopt deel met een te hoge bloeddruk rond of krijgen ze hartklachten. Hoe kan dat? Hoe kan het zo zijn dat steeds meer dertigers zoveel beginnende hart en vaatziekten hebben? Hier heb ik wel een idee over. Het is namelijk zo dat voeding niet de basis is van ons leven. Er is een factor die vele malen onmisbaarder is dan gezond eten en drinken.

Is het zo dat stress de oorzaak is van al die toegenomen klachten? Voor een deel zou ik zeggen dat dit zeker het geval is. We moeten voldoen aan de standaarden van onze samenleving en we onszelf opleggen en dat zorgt voor stress. Een last die niet gedragen kan worden. Maar is dit dan de oorzaak van al die klachten die ik om me heen bij mensen zie? Nee, ik denk het niet. Er is een factor in ons leven bijgekomen die we met open armen hebben ontvangen, maar die funest is voor onze gezondheid. Die factor heet verstoringen van het magnetisme.

Hoe kan de verstoring van het magnetisme in de wereld om ons heen de oorzaak zijn van de toegenomen hart en vaatziekten? Dat is simpel. Onze cellen worden beïnvloed door magnetisme.

Cel magnetisme

celEen cel, van laten we zeggen het hart, is zo geprogrammeerd dat het middels osmose stoffen aan kan trekken die het nodig heeft om te leven en om te blijven werking. Deze osmose werkt doordat de binnenkant van de cel een andere poling (zuidelijk) heeft als de buitenkant van de cel (noordelijk). Het zogenaamde celmembraan. Door deze specifieke werking kan een cel dus dat aantrekken wat het nodig heeft om te functioneren en dat afstoten wat het ziek zou maken.

Een kleine verstoring van een aantal microvolt kan de werking van een cel te niet doen. Dat betekent dat je de bron hebt gelegd voor ziekte. De cel gaat een omgekeerde werking vertonen. Het trekt aan waar het ziek van wordt en stoot af wat het nodig heeft om te werken. De basis en schoonheid van ons leven is zo simpel als een kind dat met magneetjes speelt. Wij zijn het die er onbewust mee omgaan.

Dit wetende laat je dus ook heel anders naar alle goedbedoelde adviezen van voeding kijken. Het heeft zeer weinig zin, tot geen zin om dure voeding of supplementen te gaan gebruiken als je cellen het gewoon niet op kunnen nemen omdat hun werking verstoort is.

Zelf merk ik dit het sterkst als we een tijd buiten de deur geweest zijn. Als ik dan weer thuis ben krijg ik ineens enorm veel trek in bepaald eten. Alsof mijn lichaam aangeeft dat er tekorten zijn ontstaan. Ook zeggen vrienden vaak dat eten bij ons beter smaakt dan thuis. Hoewel het hetzelfde eten is. Ons huis is ontstoord.

Vasoconstrictief

Een andere uitwerking van magnetisme op ons lichaam is dat het of vaatverwijdend of vaatvernauwend werkt. Dat ligt aan de poling. Als je pech hebt en je slaapt op een plek waar een sterk noordelijk gepoold veld door je bed loopt, dan loop je de kans dat je daar ziek van wordt. Hiermee is de basis voor menig hart en vaatprobleem gelegd. Dus als je last hebt van een hoge bloeddruk, denk er dan eens aan om verder te kijken dan je tot nu toe hebt gedaan.

De oorzaak

stoorsporenMaar wat veroorzaakt dan die verstoringen? Het antwoord is simpel.Vroeger was het alleen de werking van de aarde zelf in de vorm van water en breuklijnen. Tegenwoordig zijn het vooral door de mens gemaakte verstoringen die dezelfde uitwerking hebben.

Elke zender van het mobiele 2g, 3g, 4g of zelfs 5g netwerk is een gerichte antenne die een stoorspoor door het landschap trekt. Dit stoorspoor zal de cellen van elk organisme dat zich op het spoor bevindt aantasten en de werking ervan beinvloeden. De kern van het leven, het cel magnetisme, wordt veranderd en daarmee de hele werking van het organisme.

Onze hele leefomgeving wordt steeds verder verziekt door alle niet harmonische frequenties van draadloze apparaten die ons worden opgedrongen in elk aspect van ons leven. Helaas lijken we het onszelf aan te willen doen. Want die handige “Wearable met die App” kan toch niet de oorzaak van mijn hoge bloeddruk zijn? Of de oorzaak dat ik zo slecht slaap de laatste tijd?

Hormonen

Een andere gevolg van een verstoorde celwerking is een verstoord hormoonbeeld. Hormonen zijn de regelaars van onze lichaamsfuncties. “Alles is hormonen”, heeft iemand me ooit vertelt.

De belangrijkste hormonen die worden verstoort zijn:

  • Melatonine (dag en nachtritme, jetlag, bioritme)
  • Dopamine (zorgt voor voldoening en een goed gevoel)
  • Serotonine (het gelukshormoon)

Alleen de bovenstaande verstoringen kosten de samenleving jaarlijks al miljarden euro’s. Deze hormonen staan zijn namelijk de basis voor een krachtig en gelukkig individu. In de plaats daarvan slikken meer dan anderhalf miljoen Nederlanders antidepressiva, om nog maar te zwijgen van het aantal bloeddruk verlagende medicijnen dat wordt voorgeschreven.

Hoe merk je dat je wordt beïnvloed? Zijn je kinderen abnormaal vroeg op? Wordt je niet uitgerust wakker na een nacht slapen. Duurt het lang voordat je in slaap valt? Dat zijn tekenen dat er een verstoring is. In een geharmoniseerd huis zul je namelijk kort nadat je in bed gaat liggen de onweerstaanbare drang krijgen om te gaan slapen. Een juiste aanmaak van melatonine zorgt hiervoor.

100% kans

ziekenhuisHet mooie van deze kennis is dat het ook ten goede kan worden gebruikt. Je kunt er ook mee helen. Maar dat kan pas als wij ons bewust worden van dat er een verband is tussen onze afnemende  gezondheid en de omgeving waar we ons tegenwoordig in bevinden.

Het is mijn stellige overtuiging dat mensen die ziek zijn geworden er zeer goed aan doen om hun huis te (laten) ontstoren. Pas dan hebben zij 100% kans om hun ziekte te overwinnen. Want zoals we nu weten werken pas op dat moment alle cellen in ons lichaam zoals ze zouden moeten doen. Medicijnen, kruiden en preparaten zullen 100% worden opgenomen. Deze kennis zou aan de basis kunnen staat van elke behandeling. Maar helaas investeren wij liever in ziekenhuizen met Wi-Fi en met grote richtzenders op het dak. Zo ziek is onze maatschappij inmiddels geworden.

Hopelijk zal dit artikel mensen aan het denken zetten. Wij betalen namelijk een wel erg hoge prijs voor onze zogenaamde technologische vooruitgang. Met ons leven….

Mijn uitleg is sterk versimpeld om het leesbaar te houden voor iedereen. Maar, wil je meer hierover weten? Lees dan hier verder…

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.