Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen2018-12-04T07:28:23+00:00

Dit zijn uitspraken en beoordelingen van mensen die de opleiding volgen, een inwijding hebben ontvangen of een workshop hebben gevolgd.

De opleiding Siwar Q’enti voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen. Ik heb nu 5 opleidingsdagen achter de rug en mijn indruk is dat het geheel mooi wordt opgebouwd. Ook is het zo dat in deze dagen al meer dan voldoende materiaal is verstrekt waarmee je als cursist aan de slag kunt. Fijn is ook dat er ruimte is voor herhaling van aangeboden stof zodat het nog beter gaat beklijven. Ik ben momenteel meer dan tevreden over het gebodene.

Wolf Rappard
fysiotherapeut, beoefenaar sjamanisme / Taytancis

De Nusta Karpay die ik in juni 2016 heb mogen ontvangen was een bron van herkenning en warme vreugde. De meditatieve reis naar Peru was thuiskomen. De kennismaking met de nusta’s voelde als een hereniging met mijn sisters. Met name Mama Occlo is mijn grote steun en toeverlaat. Het was dan ook niet meer dan logisch om de Nusta Blossoming ook te doen en mijn band met de nusta’s nog sterker te maken. Ik ontmoet ze in mijn dromen, in mijn gebeden, in mijn dochters en in de spiegel. Sinds de blossoming voel ik me nog dankbaarder voor het leven en stroomt het ook aan alle kanten. Ik voel me rijk en krachtig!

Marjolein Vos
moeder en inspirator / Wombfulness

Ik verkeer nog steeds in een fase waarin ik vanuit een traditionele opvoeding, probeer te schakelen naar de traditionele Peruaanse rituelen.Het is een verbazingwekkende reis waarin ik op zoek ben naar de sjamanistische wijsheid. Vooral mn persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop. Overal om me heen is het Licht van het Pad dat ik ga. Ik prijs me gelukkig dit Pad te mogen gaan!

Jaap Flokstra
gepensioneerd / Zur Jagd

Ik heb twee weken terug de eerste inwijding van de Hatun Karpay ontvangen van Martijn. Inca sjamanisme is voor mij helemaal nieuw, maar zowel het contact met Martijn als de healing en inwijding voelden veilig en vertrouwd. Dat was heel fijn want ik heb een hoop gevoeld en gehuild tijdens de inwijding. Ik vind het lastig om de ervaring zelf te beschrijven, maar het gevoel nu twee weken later vind ik heel bijzonder. Ik voel me sterker en vrijer, maar ben ook benieuwd naar wat de komende tijd me gaat brengen. Heel fijn dat er na de inwijding de mogelijkheid was om via mail contact te hebben over mijn ervaring en vragen want hé, zo’n inwijding is geen dagelijkse kost voor mij zal ik maar zeggen?

Elke

Nieuwsbrief

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.