Dit zijn uitspraken en beoordelingen van mensen die de opleiding volgen, een inwijding hebben ontvangen of een workshop hebben gevolgd.

De Nusta Karpay die ik in juni 2016 heb mogen ontvangen was een bron van herkenning en warme vreugde. De meditatieve reis naar Peru was thuiskomen. De kennismaking met de nusta’s voelde als een hereniging met mijn sisters. Met name Mama Occlo is mijn grote steun en toeverlaat. Het was dan ook niet meer dan logisch om de Nusta Blossoming ook te doen en mijn band met de nusta’s nog sterker te maken. Ik ontmoet ze in mijn dromen, in mijn gebeden, in mijn dochters en in de spiegel. Sinds de blossoming voel ik me nog dankbaarder voor het leven en stroomt het ook aan alle kanten. Ik voel me rijk en krachtig!

Marjolein Vos
moeder en inspirator / Wombfulness

Wat fijn om de lessen Inca sjamanisme te volgen. Elke les valt er weer meer op zijn plek en krijg ik inzicht in de diepe kennis die lange tijd verborgen is geweest. Mooie inwijdingen die op mysterieuze wijze doorwerken in mijn dagelijks leven.

Atmani Blok

De opleiding Siwar Q’enti voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen. Ik heb nu 5 opleidingsdagen achter de rug en mijn indruk is dat het geheel mooi wordt opgebouwd. Ook is het zo dat in deze dagen al meer dan voldoende materiaal is verstrekt waarmee je als cursist aan de slag kunt. Fijn is ook dat er ruimte is voor herhaling van aangeboden stof zodat het nog beter gaat beklijven. Ik ben momenteel meer dan tevreden over het gebodene.

Wolf Rappard
fysiotherapeut, beoefenaar sjamanisme / Taytancis

Ik heb twee weken terug de eerste inwijding van de Hatun Karpay ontvangen van Martijn. Inca sjamanisme is voor mij helemaal nieuw, maar zowel het contact met Martijn als de healing en inwijding voelden veilig en vertrouwd. Dat was heel fijn want ik heb een hoop gevoeld en gehuild tijdens de inwijding. Ik vind het lastig om de ervaring zelf te beschrijven, maar het gevoel nu twee weken later vind ik heel bijzonder. Ik voel me sterker en vrijer, maar ben ook benieuwd naar wat de komende tijd me gaat brengen. Heel fijn dat er na de inwijding de mogelijkheid was om via mail contact te hebben over mijn ervaring en vragen want hé, zo’n inwijding is geen dagelijkse kost voor mij zal ik maar zeggen?

Elke

Ik verkeer nog steeds in een fase waarin ik vanuit een traditionele opvoeding, probeer te schakelen naar de traditionele Peruaanse rituelen.Het is een verbazingwekkende reis waarin ik op zoek ben naar de sjamanistische wijsheid. Vooral mn persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop. Overal om me heen is het Licht van het Pad dat ik ga. Ik prijs me gelukkig dit Pad te mogen gaan!

Jaap Flokstra
gepensioneerd / Zur Jagd

Bijzonder als je verlangt om je clienten nog meer te vrijheid in hun lijf te mogen geven dan wat ik deed met masseren in allerlei therapieën.
En dan zit je ineens in het 2 jaar en mag je de meest bijzondere trancereizen maken, inwijdingen en healingen ontvangen waardoor je je verlangen werkelijkheid mag geven! De meest mooie transformaties maak ik mee voor mezelf en mijn clienten! Het is echt Magie. Diepe dankbaarheid dan mijn wens is uitgekomen. Voor diegene die het verschil in de wereld willen maken, kom en doe met ons mee!

Monique Bernardus
Massage Therapeut / Sjamanistische Healer / Moon Lijfpraktijk

Alles komt voor mij samen in dit eerste jaar van deze opleiding en ik ben er vol van. Acupunctuurpunten, mediumschap, sterren en planeten, chakra’s, de (energetische) dieren en plantenwereld van moeder aarde. Ik voel me net een spons en dat zal voorlopig wel even zo blijven de aankomende jaren. Een uitwringen af en toe ;-). Ik ben blij met het leraarschap van jou Martijn en de sterke inwijdingen die jij en Sydney doorgeven. Je geeft kennis met je hart door en laat zien dat waar je les in geeft ook in je eigen leven toepast. Het is fijn voor mij dat Agnetha en jullie dochter aanwezig zijn, ook al is dat niet tijdens de les. Dat voelt als een kloppend geheel en is een warme bedding waarin geleerd kan worden. Ik heb om een groep gevraagd, een familie waar ik kan blijven groeien…de wet van aantrekkingskracht, Ha! Ik voel enorm veel dankbaarheid en ben blij dat ik ben gebleven…..;-)
En nu…huppakee lekker doorvliegen!

Amber Schulze
Essentiewerker: shiatsutherapeut, familieopsteller, coach, healer / Essentiewerk