Tijdens de lesdagen in 2013 heb ik mijn spirituele naam van de paqo’s mogen ontvangen. Mijn naam is Siwar Q’ente en voor mij staat dit voor mijn kwaliteiten als mens en ziel. De heilige kolibrie heeft de mogelijkheid om tussen de drie werelden te kunnen reizen: de onderwereld, de middenwereld en de bovenwereld en de energie van de ene naar de andere over te brengen. Hierdoor ontstaat er een soort van kruisbestuiving tussen de werelden.

Het medicijn / de kracht van de kolibrie neemt onze nectar en verbindt ons met het universum zodat we altijd verbonden zijn met het grote web van het leven. Ze helpt ons om onze rol in het grote geheel te begrijpen.

Het verhaal van Siwar Q’ente

De legende vertelt ons dat de vleugels van de kolibrie niet sterk genoeg waren om zelf naar de bovenwereld te kunnen vliegen. Om toch informatie uit de bovenwereld op te kunnen halen werd daarom de condor op pad gestuurd door de Inca’s. De kolibrie verschuilde zich echter onder de vleugels van de condor en liftte zo mee naar de bovenwereld, naar Wiraqocha (God van de Inca’s). Iedereen wist dat je Wiraqocha niet in het gezicht aan moet kijken als je bij hem kwam. Dus toen de condor bij Wiraqocha kwam en deze hem de informatie gaf, keek hij netjes weg zoals hem was geleerd. Op moment kwam de kolibrie onder de vleugels van de condor vandaan en vloog rondjes om Wiraqocha om uiteindelijk op zijn rechterschouder te landen. Omdat de kolibrie het gezicht had gezien van Wiraqocha, werd ze vanaf dat moment Siwar Q’ente, “The Royal Hummingbird.” Vanaf dat moment is de kolibrie de wegwijzer in de spirituele werelden en een bemiddelaar in het sjamanistische ontwakingsproces.

Siwar Q’init onderstreept het grote proces van het openen van het hart waarbij ze je eraan zal herinneren dat je niet groot en sterk hoeft te zijn om moed en lef te hebben. De kolibrie zal met je meegaan op reis en je kunt er zeker van zijn dat ze er voor je is als de grote transformatie van het openen van je hart zich voltrekt en het grote licht van de schepper uit jouw open begint te schijnen. Kolibrie laat je zien dat alles mogelijk is. Ze heeft tenslotte de schepper in het gezicht gekeken en werd daardoor de grote begeleider.

bron: https://bryanmorse.wordpress.com/2012/10/27/royal-hummingbird-siwar-qenti/

Mijn rol in dit leven is dan ook om mensen de weg te wijzen naar het open van het hart. Ik heb de schepper in de ogen gekeken, ik ben niet bevreesd, ik ben in staat om dingen te doen die onmogelijk lijken, ik kan jou leren om hetzelfde te doen.

Mijn naam is (verbonden met de kracht van)

Siwar Q’ente

In Munay…

 

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.