Persoonlijke sjamanistische sessie

Persoonlijke sjamanistische sessie2018-04-03T06:08:02+00:00

ratelNaast de cursussen worden er ook persoonlijke sessies aangeboden. Het doel van deze sessies is dat ik jou help bij het opnieuw activeren van het zelf herstellend vermogen van je lichaam en geest. Hierdoor kun je sneller van ziekte herstellen en je algemene weerstand te verhogen. Met een enkele of meerdere persoonlijke sessies kan ik je helpen als je:

 • het verleden los wilt laten
 • op zoekt bent naar een pad dat beter bij je past
 • angsten hebt die je tegenhouden
 • jouw kracht en levensenergie terug wilt krijgen
 • meer in je kracht wilt komen te staan
 • meer vanuit je hart wilt leren leven
 • gewoon wat hulp nodig hebt

Tijdens deze persoonlijke sessies wordt er van verschillende methoden gebruikgemaakt traditionele Peruaanse behandelmethoden die afkomstig zijn uit het Inca sjamanisme.

Verschillende sessies

Door opgedane ervaringen werk ik alleen nog met sessies van anderhalf uur voor healingen. Vaak zijn er twee of meer sessies nodig om tot een goed resultaat te komen bij soul retrievals en extracties.

Voorbeeld van een Q’ero healingsessie

 • Een zeer diepgaande sessie waarbij de hucha rumi en een illuminatie worden uitgevoerd.
 • Een sessie waarbij iemand die burn out is geraakt volledig wordt gerest en op een nieuw pad wordt gezet.
 • Een vervolgsessie waarbij een extractie/soul retrieval worden uitgevoerd om een trauma, dat bijvoorbeeld verbonden is met (seksueel) misbruik, te behandelen.
 • Een (vervolg)sessie die onderdeel is van een serie van inwijdingen.

Opbouw: 15 minuten intake, 1 uur behandeling/inwijdingen, 15 minuten nabespreken.

 99,00

Contact opnemen voor een Q’ero healing

Voorbeeld van een intensieve halfjaarlijkse reinigingssessie

Dit is een healing die door de Q’ero paqo’s zelf ook wordt gedaan als je daar een sessie boekt. Het enige verschil is dat ik er anderhalf uur in plaats van een uur voor uittrek. Deze sessie is zeer geschikt om ieder halfjaar te herhalen en zo de flow in je leven te behouden.

Per persoon zal de opbouw en de invulling van de sessie verschillen. Wel kun je jouw voorkeuren aangeven, maar laat je vooral verrassen door de mogelijkheden. Traditionele Peruaanse behandelmethoden zijn erg krachtig en er zijn al vele bijzondere resultaten mee behaald.

 125,00

Contact opnemen voor een intensieve reinigingssessie

Traditionele Peruaanse behandelmethoden

Een pampamesayoq (priester / genezer in de Andes traditie) heeft een verbinding met een andere werkelijkheid. Dat betekent dat hij of zij een medium is dat werkt tussen ons fysieke niveau en het niveau van de geest. Door deze verbinding is het mogelijk om diep gewortelde blokkades los te maken en healing te bieden op vele vlakken. Traditionele Peruaanse behandelmethoden worden bijvoorbeeld ingezet als een cliënt is vastgelopen in zijn of haar leven (burn-out) of op zoek is naar nieuwe mogelijkheden (nieuw baan). Door het gebruik te maken van technieken zoals bijvoorbeeld: hucha rumiilluminatie, extractie, soul retrieval en/of inwijdingen kunnen verloren gewaande energie en talenten van mensen weer worden ontdekt en hersteld. Ook kunnen diepgewortelde trauma’s tot op de kern worden getransformeerd.

Inwijdingen

De inwijdingen uit de Munay-Ki, Nusta Karpay, Hatun Karpay en Qotokuna Karpay zijn ook in persoonlijke sessies te ontvangen. Daarbij krijg je dezelfde informatie en inwijdingen als in een groep, maar met meer persoonlijke aandacht. De inwijdingen die je tijdens een inwijdingstraject ontvangt kunnen ook gebruikt worden tijdens in een healingstraject. Het komt voor dat cliënten in plaats van een healing een inwijding ontvangen. Dit kan je ook helpen om weer terug te komen op het pad dat bij je past.

Lees hier wat het verschil is tussen een healing en een inwijding.

De praktijkruimte

Deze sessies worden uitgevoerd door Martijn en vinden plaats in een huiskamer. Het doel hiervan is om een ontspannen sfeer te bieden waarbinnen jij je op je gemak voelt en er al snel vertrouwen ontstaat.

Omdat sommige sessies en inwijdingen lang kunnen duren heb ik een fijne behandeltafel uitgezocht. Deze tafel heeft een dikke bekleding en heb ik speciaal uitgezocht zodat jij zonder problemen lange tijd op de tafel kunt liggen.

Behandeltafel

Praktisch

Een afspraak maken kan door te bellen met 0575-561171 of te e-mailen. Agnetha beheert de agenda en helpt je verder.

 • Probeer op tijd te zijn voor een sessie. Liever 10 minuten te vroeg, dan te laat. Als je te laat bent gaat dat vaak van de tijd af die ik voor je heb ingepland en dat zou jammer zijn.
 • Draag het liefst wat wijder zittende kleding tijdens een sessie en neem sokken mee. Het kan zijn dat je lange tijd op de behandeltafel ligt en dat kun je het beste zo prettig mogelijk voor jezelf maken.
 • 1 op 1 inwijdingswegen mogen per sessie worden betaald als dat beter uitkomt. Daarmee kun je de kosten spreiden.

Mocht je interesse hebben in producten uit de webwinkel (2be-Aware) zoals Florida Water of Palo Santo, dan kun je die bestellen via de webwinkel en eventueel meenemen naar huis na afloop van een sessie. Wij hebben zeer veel bijzondere (Peruaanse) producten op voorraad en bijna alles wat ik zelf gebruik tijdens de sessies is ook te koop. Ik wil echter niet teveel de nadruk leggen op de verkoop van producten tijdens een sessie om het zo puur mogelijk te houden. Maar mocht je wat speciaals zoeken, bestel het dan van te voren via de webwinkel of meld het even als je bij me bent.

Alle tarieven en voorwaarden op een rij.

Meer informatie over mij kun je hier vinden.

De healings die ik aanbied zijn enkel ter ondersteuning van de normale geneeskunde. Raadpleeg bij twijfel daarom ook altijd een arts.

Ervaringen met de persoonlijke sessie

Op 17 februari ben ik bij Martijn geweest voor een intensieve behandeling. Na een te lange tijd te veel van mezelf gevraagd te hebben, was ik op/moe. Een dag na de behandeling voelde ik me al een stuk ‘lichter”, ontdaan van negatieve energie, gevoed met positieve energie. Ik voel me weer beter in mijn eigen kracht staan, heb weer voldoende energie voor de hele dag. De Reiki voel ik beter dan ooit stromen. Dit is een proces dat nog steeds door gaat, voel me iedere dag iets sterker worden, voel me weer meer dichter bij mezelf, ik was mezelf behoorlijk kwijt geraakt. Voor mij was dit zeker niet de laatste keer, ik voel me dankbaar.

Kitty Wissink
Energetisch Welzijnsspecialste / Adarsha

Nieuwsbrief

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.