machu picchu peruWe hebben goed nieuws voor iedereen die in september jongstleden niet mee kon doen met de tweede groep van de opleiding Inca sjamanisme. In september 2018 starten we met een nieuwe groep. Er is veel belangstelling en wij merken dat we ontzettend leuk vinden om meer mensen deze prachtige traditie bij te brengen. Daarnaast voelen we de noodzaak. Wij worden gestuurd door de kosmos (met bijzondere toevalligheden) om nu stappen te gaan zetten om een groter aantal mensen op te gaan leiden in het Inca sjamanisme.

Het Inca sjamanisme bevat leringen die 50.000 jaar oud zijn. Deze mystieke leringen stellen ons in staat om ons weer te gaan verbinden met de natuur om ons heen. Juist de verbinding met de natuur is zo hard nodig in de tijden waarin we leven. We zijn als westerse mensen zo ver verwijderd geraakt van onze bron en onszelf. Deze opleiding geeft je een mogelijkheid om die verbinding terug te vinden. Daardoor kun je de harmonie in jezelf en je omgeving leren herstellen. Op die manier worden we weer een met al die hoeders van de aarde overal ter wereld. We zien dat we hetzelfde doel hebben als de Maori’s, Hopi, Sioux, Q’ero, Aboriginals en vele vele anderen die de aarde (pachamama) eren en beschermen tegen uitbuiting.

De nieuwe op te leiden groep van september 2018 kan gaan profiteren van alle ervaringen die we tijdens de vorige groepen hebben opgedaan. Zo is er al een structuur ontstaan in de lesstof en is de digitale leeromgeving online. Verder hebben we alle tips en opmerkingen verwerkt om een nog mooiere ervaring te kunnen bieden.

Voel jij je geroepen?
Het is vanaf vandaag al mogelijk om je in te schrijven voor deze opleiding die jouw visie op het leven voor altijd zal veranderen. Meer informatie is op deze pagina van de opleiding Inca sjamanisme terug te vinden.

 

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 30 reviews.