De pi-stone of donut is het middel waarmee de Munay-Ki inwijdingen worden doorgegeven. Sommige cursisten vinden de maat, de vorm en de kleur van belang. Zelf zeg dan altijd dat het vooral van belang is dat je weet waar hij voor staat, dat het symbool staat voor het energieveld dat vanuit ons hart om ons lichaam heen staat. Dat laat ik dan zien door de donut op de kant te zetten en te laten voorstellen dat hij opgeblazen wordt. Maar, waar staat deze donut nog meer voor?

Sinds een paar weken wil ik al een stukje schrijven over waar de donutvorm voor staat, maar ik had geen inspiratie. Vandaag kwam ik een video op het Internet tegen die gaat over de donut. In deze video wordt uitgelegd waar de vorm overal terugkomt en waar hij symbool voor staat. Want hij staat symbool voor de verbondenheid met het hele universum. Cursisten die de laatste inwijding van de Munay-Ki hebben hebben de reis gemaakt van het ego naar het goddelijk bewustzijn. Zij hebben geleerd dat we allemaal met elkaar verbonden zijn door een kosmisch veld. Dit veld heeft de vorm van een donut en komt overal in terug.

De pi-stone die je ontvangt na je laatste inwijding zal je doen herinneren dat we via het veld allemaal met elkaar verbonden zijn. De steen zelf is dus niet van belang, je kunt ook inwijdingen geven zonder, maar wel het bewustzijn dat je contact kunt maken met dit veld. Mensen die dit bewust doen, kunnen gebruikmaken van de mogelijkheden van dit veld.
Het contact maken van dit veld, wordt ook wel beschreven als het “openen van je hart.”

Omdat beelden meer zeggen dan woorden:
Stoor je niet aan de snelle stem. We leven in een snelle tijd en het lijkt wel alsof al die oude kennis nu vrijkomt. Geniet ervan…

Geef een antwoord

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.