Mosoq KarpayDe Mosoq Karpay is een inwijding die sinds ongeveer 2012 door de Q’ero wordt doorgegeven. Het is een inwijding die is gericht op de nieuwe tijd waar we nu in leven. Door deze nieuwe tijd zijn de drie werelden veel meer met elkaar verbonden. Hierdoor is het eenvoudiger om contact te krijgen met de frequenties van andere dimensies.  Deze openen zich letterlijk voor ons als televisiestations die ineens in ons zenderpakket te voorschijn komen.

Door deze inwijding is het eenvoudiger om deze nieuwe frequenties te ontvangen en de energie die erbij hoort door te geven. We worden een kanaal voor deze energie via onze handen. Het is hoog tijd om de ziener in onszelf te ontdekken, om ons derde oog te openen, als gereedschap voor healingen en inwijdingen. Maar ook als gereedschap in ons dagelijks leven.

Mosoq Karpay inwijding

De inwijding van de Mosoq Karpay is erop gericht om het fysieke lichaam voor te bereiden op het ontvangen van de hogere frequenties. De handelingen van de wijding zijn erop gericht om deze frequenties in het fysieke lichaam uit te nodigen via de handen van de gever en de stenen van de mesa.

Anderzijds wordt deze inwijding gebruikt als een vernieuwing van de Hatun Karpay inwijdingen. Hierbij dient de inwijding ook als nieuwe afstemming met alle voorgaande inwijdingen. In Peru is het de gewoonte om net voor het regenseizoen, in augustus, deze inwijding te ontvangen. Daarmee maken ze zowel Pachamama als de Apu’s weer “wakker”.

Als je deze inwijding wilt ontvangen moet je eerst de Hatun Karpay afgerond hebben. Als je deze inwijding door wilt gaan geven is het de bedoeling van je een jaar wacht na het ontvangen van deze inwijding. De energie moet eerst goed worden verwerkt. Sinds maart 2016 geef ik ook de Mosoq Karpay zelf door.

* Deze inwijding is niet hetzelfde als de Mosoq Karpay inwijding uit de Munay-Ki.

 229,00

Contact opnemen voor een Mosoq Karpay sessie

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,whatsapp” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]