De sami energie van Sirius

Naast de inwijdingen van de Plejaden (Qotokuna) zijn er meer inwijdingen gericht op de sterren (Chaska’s) door de Q’ero, of medeleerlingen aan mij doorgegeven. Een andere inwijding die te maken heeft met de sterren is de inwijding van Sirius. Om precies te zijn de inwijding in het licht van Sirius (Tuta Chaska) .

Deze inwijding heeft zowel een mannelijke als vrouwelijke component. Dit in tegenstelling tot de inwijding van Orion die mannelijk is en de inwijdingen van de Plejaden waarvan wordt gezegd dat ze vrouwelijk van energie zijn. Voor de oplettende lezer. De Hanaq Pacha (bovenwereld) zelf is mannelijk van energie. Sommige paqo’s zeggen om die reden dat alle sterren mannelijk van energie zijn.

De inwijding van Sirius

In het Inca-sjamanisme is Sirius een belangrijke ster. Volgens de overlevering komt onze medicijnbundel (de mesa) en ons inzicht in onze opdracht hier vandaan, onze helderheid. Het verbinden met deze ster kan op dit gebied ook verder helpen. Deze inwijding wordt gegeven aan mensen die het pad van de pampamesayoq willen gaan volgen. Maar deze inwijding van Sirius wordt tevens gegeven aan healers die spiritueel hun weg kwijt zijn en ook aan mensen die in het algemeen “van het padje af zijn geraakt.” Daarmee wordt bedoeld dat ze niet in staat zijn om de bestemming van hun ziel op aarde te leven. Ze lopen telkens vast en kunnen geen positief gebruik maken van hun talenten. Deze inwijding zorgt ervoor dat je veel stabieler wordt hier op aarde.

Trefwoorden:

  • Je pad kwijt
  • Niet je talenten kunnen benutten
  • Slechte gronding
  • Je niet thuis voelen op aarde
  • Een sterkere verbinding met je medicijnbundel (mesa / misha / mestana) en medicijnstenen (khuya’s)

Deze inwijding wordt als onderdeel van de opleiding gegeven aan de cursisten die de opleiding Inca sjamanisme volgen. Bovendien is het mogelijk om deze inwijding in een persoonlijke sessie te ontvangen. Deze inwijding is ook online via Skype te ontvangen. In beide gevallen duurt de sessie anderhalf uur.

kushka tuta chaska inwijding van sirius