Via onze webwinkel 2be-Aware kun je bij ons Florida Water kopen uit Peru (Aqua de Florida) voor een lage prijs en snel en veilig geleverd.

De laatste tijd vragen veel mensen ons wat dit Floridawater eigenlijk voor een product is. Hieronder volgt een omschrijving van deze en onze andere spirituele colognes.

Florida Water (Agua de Florida)

florida water cologne gebruikDit is een gereedschap dat bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero paqo’s uit Peru. Zij gebruiken het om het energetisch lichaam mee te reinigen. Dat doen ze vaak voordat ze met een sessie of een workshop beginnen. Het is eigenlijk een soort van “Eau de Cologne”, maar dan met een krachtigere en frissere geur. Dit water heeft een rijke traditie en kent in spirituele en sjamanistische kringen vele aanhangers.

Spuwen

Zelf gebruik ik dit krachtige middel om er ruimtes mee te reinigen en om er energie mee te harmoniseren. Daarbij is mij geleerd dat je het in je mond kunt doen (Pas op: het smaakt vies en het prikt!) en het uit kunt spuwen als een vuurspuwer. Hiermee verdeel je de vloeistof on kleine druppeltjes en kun je er een groot gebied mee bereiken. Ook wordt het zo door mij gebruikt om het op een plek te spuwen die je hebt geopend en gereinigd van zware energie.

Verdelen

Een tweede toepassing is om het op de handen te doen en het te verdelen over de handen. Vervolgens ga je met je handen over je lichaam. Je wrijft als het ware over je armen, gezicht, hoofd, benen enzovoorts. Je kunt dit ook doen zonder je lichaam aan te raken. Hiermee schoon je het energielichaam en verfris en verkwik je jezelf. De frisse geur wordt namelijk als erg aangenaam ervaren.

Er zijn nog meer toepassingen voor Florida Water, maar deze moet je meer in de letterlijke vorm van het schoonmaken en de geur zoeken. Je kunt het als parfum dragen en je kunt er je huis mee schoonmaken door er een dopje van in een emmer met water te doen. Het is dus een zeer breed inzetbaar middel.

Florida Water (Agua de Florida) of Aqua Sacral?

Naast Florida Water bestaat er ook Aqua de Sacral. Dit wordt op de markt gezet met een prachtig verhaal over een legende en heeft een behoorlijke prijs. Dit Aqua de Sacral zou een extra krachtige opvolger van Florida Water moeten zijn. Helaas ben ik van mening dat de poging niet is geslaagd. Het ruikt muf en ben totaal niet onder de indruk van de geur en de kwaliteiten. Voor mij dus een duidelijke afknapper. Dit hoeft niet te betekenen dat je dezelfde mening moet hebben, want er zijn veel mensen die het een prachtig middel vinden. Voor mij gaat dat dus niet op.
Als je een goed middel zoekt om een ruimte of je energielichaam te reinigen, dan raad ik het echte Florida Water aan.

Gegarandeerd het echte Florida Water (Agua de Florida)

Florida Water (Agua de Florida) is verkrijgbaar in 270 ml, 70ml en 22ml. De 270 ml variant gebruik ik voor healingen. De 70ml variant is een mooie cadeauversie om weg te geven. De 22ml variant is vooral erg geschikt voor in de mesa. Hiernaast wordt er tegenwoordig ook Florida Water in spuitflesjes verkocht. Dit zijn geen officiële producten. Je weet dus ook niet of je zuivere of met water of met chemicaliën verdunde colognes koopt. Daarnaast is het verboden om verpakkingen van fabrikanten na te maken.

Als je zeker wilt zijn van kwaliteit ga je voor de echte verzegelde flessen Florida Water (Agua de Florida) van 270, 70 of 22 ml.

Assorti 2Andere populaire colognes van Lanman en kemp, de makers van Florida Water (Agua de Florida)

Ruda Water (Colonia de Ruda)

Tegenwoordig gebruik ik naast Florida Water ook Ruda Water. Dit is een goedje waar je eerst even gewend aan moet raken. Het ruikt een beetje als een toiletspray, maar schijn bedriegt. Mijn ervaringen met dit Ruda Water zijn erg goed. Je kunt het goed gebruiken in tijden van intense kritiek en grote uitdagingen. In Peru wordt deze cologne gebruikt als bescherming tegen afgunst en vijandigheid en tegen andere negatieve energieën. Het wordt gebruikt om innerlijke stabiliteit te verkrijgen en minder mentale spanning. Daarnaast wordt het gebruikt om financiële voorspoed te verkrijgen.

Een prachtig middel dat ik tegenwoordig met succes inzet tijdens mijn sessies.

Kananga Water (Aqua de Kananga)

Een ander middel dat niet mag ontbreken in mijn verzameling van colognes is Kananga Water. Dit wordt ook wel gebruikt bij extracties. Kananga Water ruikt sterk naar Ylang Ylang wat een sterke sensuele geur is. Zelf gebruik ik het om een zachtere atmosfeer te scheppen.

Rozen Water (Aqua de Rosas)

Het rozen water is niet echt mijn ding. Sommige mensen zweren erbij, maar ik heb er nog niet echt een nuttige toepassing voor gevonden anders dan in het water om het huis schoon te maken.

Lotus en Viooltjes Cologne (Colonia de Lotto y Violetas)

Een lekkere zoete geur die bij ons vooral gebruikt wordt om het huis mee te reinigen.

Patchouli Cologne (Colonia de Pacholi)

Deze cologne gebruik ik regelmatig. Het schept inderdaad een dromerige sfeer en omdat ik gek ben op houterige en kruidige geuren is het een van mijn favorieten.

Sandelhout Cologne (Colonia de Sándalo)

Deze laatste cologne uit ons aanbod gebruik ik ook regelmatig, maar meer als ik wil gaan mediteren.

Wij spelen veel met de verschillende geuren. Te vaak dezelfde geur gaat vervelen. Door verschillende geuren te gebruiken blijven ze lekker.

Cest si bonC’est si Bon colognes zijn andere colognes uit Peru van de maker van Florida Water.
Deze colognes zijn gemaakt van de extracten van kruiden en hars.

Citrica Cologne (Agua de Citrica)

Deze cologne staat net als Florida Water (Agua de Florida) bekend om haar frisse en heldere geur.

Citrica Cologne bevordert het zelfvertrouwen en geeft kracht en vitaliteit waardoor het concentratie vermogen toeneemt. Het versterkt de geestelijke balans. Zo activeert het de geest, het ontspant en geeft lichtheid en vitaliteit. Het helpt je met het nemen van besluiten, reinigt en brengt duidelijkheid in niet voltooide processen uit het verleden.

In Peru wordt het gebruikt om te beschermen tegen zwarte magie en geesten.

Claveles Cologne (Agua de Claveles)

Anders dan Florida Water (Agua de Florida) staat deze cologne bekend om haar zoete, warme en kruidige geur.

Claveles Cologne is een geur die onze hersenactiviteit stimuleert en een balancerend effect heeft. Het zorgt voor aangename dromen en zorgt ervoor dat wij ons deze de volgende dag beter kunnen herinneren. De geur van kruidnagel zorgt tevens voor ontspanning en helpt on het oude los te laten. Hierdoor zorgt het voor innerlijke vreugde en vrede.

Jazmin Cologne (Agua de Jazmin)

Deze cologne staat bekend om haar zoete, sterke, exotische en bloemige geur.

Jazmin Cologne 221ml Agua de Jazmin helpt bij emotionele problemen die zijn oorsprong vinden in relaties en op seksueel gebied. Het ondersteunt ons vermogen om te kunnen geven en opent onze zintuigen voor schoonheid. Het geeft ons zelfvertrouwen en fungeert als een natuurlijk antidepressivum. Ook wordt economisch succes bevorderd.

Violeta Cologne (Agua de Violeta)

Deze cologne staat bekend om haar zoete en raadselachtige geur. Violeta Cologne helpt om een echt gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Het helpt de ervaringen uit het verleden te vergeven om weer het gevoel van liefde terug te krijgen.

Pusanga Cologne (Agua de Pusanga)

Deze cologne staat bekend om haar droge, verfrissende, sensuele en motiverende geur. Pusanga Cologne 221ml Agua de Pusanga is de geur van passie en verlangen. Het is een combinatie van bladeren, bloemen, stengels en wortels uit de diepten van de Amazone.

Pusanga Cologne wordt in Peru gebruikt voor erotische liefdesrituelen en bevorderd de verleiding van het andere geslacht.
Buiten Peru staat het bekend als een afrodisiacum.

Lavanda Cologne (Agua de Lavanda)

Deze cologne staat bekend om haar heldere, sensuele en rustgevende geur. Het bevorderd ontspanning, werkt kalmerend en helpt bij slapeloosheid. Lavanda Cologne wordt in Peru gebruikt om gedachten te transformeren.

Canela Cologne (Agua de Canela)

Deze cologne staat bekend om haar warme en kruidige en sensuele geur.

Kaneel Water is ideaal om het huis in perfecte staat achter te laten. Het stimuleert onze creativiteit en heeft een kalmerende werking.
Het lost spanningen op, verminderd angsten en het gevoel van eenzaamheid en versterkt onze aura.

Amaryn Cologne (Agua de Amaryn)

Deze cologne staat bekend om haar zoete, aantrekkelijke en vrouwelijke geur. Geïnspireerd door de verleidelijke vrouw die altijd krijgt wat ze wil. Ze trekt de aandacht van mannen en domineert de verleiding.

Abut Cologne (Agua de Abut)

Deze cologne staat bekend om zijn kruidige, frisse en mannelijke geur. Omhult de man met een mysterieuze charme, wekt de passie in hem en geeft moed. Het heeft een opwindend effect op de andere sexe.

Via onze webwinkel 2be-Aware kun je al deze colognes uit Peru kopen voor een lage prijs en snel en veilig geleverd.