Dit wil ik graag met jullie delen. Dit stukje vertegenwoordigt, in andere woorden, mijn visie.
De laatste weken krijg ik hier regelmatig vragen over. Het is voor mij nu dus tijd om dit stuk te plaatsen.
Vooral de waarschuwing over het misbruik van technologie kan in onderstrepen. Alles wat er nu gebeurd, is al eerder gebeurd. Lang geleden.

Maak er geen drama van. Dit is waarheid, het is nu en het is belangrijk om te weten, maar laat het ook weer los…

Het is ontzettend belangrijk dat we beseffen dat we in de dagen van verandering zitten, het is niet langer te ontkennen.

De energie die binnenkomt is onvoorstelbaar en er is geen mens die het kan tegenhouden.

James Gillian heeft zich enkele dagen teruggetrokken en is teruggekomen met wat hij noemt een geweldige “download” aan informatie. Hij vertelt erover in de video onderaan dit artikel. Hier volgt eerst de Nederlandse tekst van wat James te vertellen heeft.

Ik ben net terug van Vision Quest in de bergen en ik heb daar een geweldige hoeveelheid informatie ontvangen van de Plejadiërs. Het is ontzettend belangrijk dat we ons realiseren dat we in de dagen van verandering zitten, dit kunnen we niet langer ontkennen. Het is ook niet langer een profetie, het is een wetenschappelijk feit. De aardbevingen en vulkanische activiteiten zijn erger dan ooit tevoren, het extreme weer, de geweldige onweersbuien. En daarnaast wordt er heel veel gerommeld met techniek. En daar wil ik het nu even over hebben.

Want we gaan nu een vergelijkbaar tijdperk binnen als in de tijd van Lemurië en Atlantis. Er is wel een verschil met toen want nu is er meer momentum om over te gaan in het ascentieproces. En daarom moeten we wel naar het verleden kijken, zodat we dit in de toekomst niet weer opnieuw creëren. En de fout die ze toen maakten is dat ze teveel vertrouwden op technologie. Ze gebruikten dit om alles te controleren en te manipuleren. Ze probeerden zelfs de natuur te domineren met technologie.

Ook nu kun je het zien als je naar de voedselproductie kijkt. Ook nu is het weer het domineren van de natuur in plaats van het werken met de natuur. Het is een beweging die zich steeds verder verwijdert van de natuurwetten of zelfs de universele wetten. En daar hebben we allemaal mee te maken. En iedereen weet dat als je wegloopt van de universele wetten, dan steekt het welbekende karma de kop op die weer zorgt dat alles gebalanceerd wordt. In die oude tijden had je dus de mensen die het intellect aanbaden, de wetenschap en ze wilden de technologie gebruiken om te controleren en domineren voor hun eigen gewin. En hetzelfde zien we nu terug in onze politiek, waar je in feite maar één partij hebt, gecontroleerd door de Elite.

Aan de andere kant heb je ook steeds meer mensen die de “Law of One” omarmen. Het meest belangrijke daarin is, doe niemand kwaad. Zolang je je daar aan houdt en ook rekening houdt met het milieu, zou je vrij moeten zijn om een gelukkig, liefdevol, welvarend leven te leiden, in harmonie met de natuur. Je zou niet onderworpen moeten zijn aan het kunstmatig gecreëerde gebrek en de kapitaalvernietiging ten koste van mens en natuur.

En dat is het punt waarop we nu zijn aangekomen. In de oude tijden kreeg de tirannie de overhand en kregen de mensen die wel liefdevol waren geen kans. En dat is wat er nu ook weer ongeveer gebeurt, maar deze keer komen de mensen die zich aan de “Law of One” houden naar voren en laten van zich horen. En de aantallen mensen die dit doen nemen steeds sneller toe. Kijk maar wereldwijd naar de Occupy beweging en andere groepen die erin slagen om tirannen aan te pakken.

Het is wereldwijd en veel groter dan wij ons kunnen voorstellen. Het lijkt alsof onze “God Zelf” bezig is met een invasie van de aarde. Iedereen wacht op de landing van de buitenaardsen, op de invasie die moet gaan komen. Maar, het is al gebeurd. Het zijn de zielen die zijn neergedaald en bezit hebben genomen van een lichaam.

Ik heb een heel belangrijke boodschap van de Plejadiërs. Zij zijn degenen die hier meer genetisch materiaal op aarde hebben uitgezet dan welk sterrenvolk ook. Ze zijn niet alleen betrokken bij dit project. Er zijn andere sterrenvolken die ook meehelpen in deze belangrijke overgangsfase. Maar omdat de Plejadiërs hier op aarde het meest genetisch zijn vertegenwoordigd zijn zij volgens de universele wetten degenen die hier de scepter zwaaien, zij hebben de leiding. En ook omdat zij de originele stichters waren van zowel Lemurië en Atlantis hebben ze als het ware ook een soort karmische verplichting.

Het is belangrijk voor mensen om te weten dat ze heel subtiel te werk gaan. Ze werken bijvoorbeeld aan het bewustzijnsgrid (raster) en ze werken met het energiegrid. Ze zorgen voor verschuivingen op het hoogste niveau. En het is aan ons om dit handen en voeten te geven. Er zijn zoveel mensen die denken dat de Plejadiërs hier zullen landen, de militairen zullen ontwapenen, de tirannen in kleine kooien zullen stoppen en ze ergens dumpen op een planeet ver weg.

Maar, zo werkt het niet. Ze komen hier niet zodat wij afhankelijk van hen zouden worden, ze willen geen macht bij ons mensen wegnemen. Ze zijn hier om ons te helpen; onszelf te helpen. Juist nu in deze tijd is het heel belangrijk om de natuur in te gaan en één te worden met haar. Want ook de natuur is in beweging. Wij zullen al die eerder genoemde verschijnselen zoals aardbevingen, onderdeel van de veranderingen in het weer, in versterkte mate gaan meemaken. Dit is ook statistisch bewezen, maar we weten niet precies waarom dit gebeurt.

Waar de wetenschappers nu echter net achter zijn gekomen zijn is, dat ook de zon een grote rol hierin speelt. Naast de normale cycli die we kennen voor de zon, zoals de perioden van elf jaar, zijn er ook nog grotere cycli. Wij staan als zonnestelsel op dit moment op één lijn met de Plejaden, ook komen we zo meteen op één lijn met het Galactisch Centrum. De aarde en het hele zonnestelsel zullen worden blootgesteld aan deze geweldige fluctuatie aan magnetische en energetische invloeden. Ook de zon reageert hierop en stuurt ons meer en ook heftiger zonnevlammen die de planeet raken.

Wanneer deze energiestromen de aarde raken zal alles uitzetten, groter worden. Alles gaat weer terug naar de basis. Dit betekent ook dat veel oude “issues” naar boven zullen komen, oude wonden, trauma’s, verkeerde beslissingen uit het verleden. Dit heeft veel emotionele uitbarstingen tot gevolg en sociale veranderingen. Het enige wat we kunnen doen is ons hiervan bewust zijn, als het ware meedrijven en toestaan dat het gebeurt en vooral dat we ons verleden loslaten. Laat gaan die oude dingen. Heb de moed om te helen, heb de moed om te huilen als je die behoefte voelt.

Mannen moeten meer in contact komen met hun emotionele lichamen en stoppen met die macho spelletjes die al zo lang gaande zijn. De vrouwelijke energieën komen nu in golven op ons af. Het grootste deel van de energie van de Plejaden is vrouwelijk. De energie die binnenkomt is onvoorstelbaar. Er is geen mens die het kan tegenhouden. En de mens is druk met al zijn speelgoed, hun observatieapparatuur en hun frequentieapparatuur. En dat is allemaal zinloos want al deze technologie zal straks niet meer werken.

Uiteindelijk zal het elektriciteitsnet wegvallen, de bankpassen zullen niet meer werken, geen internet, niets zal meer werken. Ik vindt het ook niet leuk om dit te moeten vertellen, maar het is de werkelijkheid. Het oude systeem moet in elkaar storten voordat het nieuwe kan komen. En de nieuwe energieën zijn fenomenaal, de nieuwe technologie kun je je gewoon niet voorstellen op dit moment. Er manifesteert een soort eindtijdproces waarin je veel uitdagingen tegenkomt.

De hogere wezens zijn er om ons te steunen tijdens deze overgang. Wij kunnen inhaken op hun energie. Ze zijn als het ware onze grote broers en zusters. Maar, het is net zoals met een baby: Als je die altijd blijft dragen, zal het nooit leren lopen. En wij moeten leren om te kruipen, te lopen, te vallen en weer op te staan. Dat zijn allemaal dingen die wij zelf moeten doen.

Samengevat: Ze zijn hier om ons te helpen en vooral om ons te ondersteunen bij het onszelf helpen. Er is een bekende spreuk uit de Bijbel: De mens wikt en God beschikt. En dat is er wat er nu gebeurt met de tirannen. Al hun plannen zullen falen. En dan nog een spreuk: God helpt hen die zichzelf helpen. Dus, als je op weg bent en je hebt ervoor gekozen om een gelukkig, liefdevol leven in overvloed te leven en daarbij anderen te dienen, dan zal je hulp ontvangen.

Als je de neerwaartse spiraal kiest van afscheiding, controle, dominantie en hebzucht, dan zal ook dat versterkt worden en vervolgens in elkaar storten, omdat dat niet in overeenstemming is met de frequentie waar we op deze aarde naartoe gaan.

De Plejadiërs zijn hier om ons te helpen met deze sprong in onze evolutie die we op dit moment meemaken. Zij hoeven niets te ondernemen tegen de oude systemen. Die zullen zichzelf vernietigen. Het heeft alles te maken met frequenties. De mensen die niet meegaan zullen in de toekomst niet meer in staat zijn om op aarde te incarneren omdat de frequentie hier te hoog zal zijn.

Het enige wat we moeten doen is in onze kracht blijven, ons concentreren op liefde en vrede en ons bewust zijn dat we een Goddelijk recht hebben om een gelukkig en liefdevol leven te leiden in overvloed. En dat is het bewustzijn wat nu op onze planeet groeit.

Alles wat ik kan zeggen is: Riemen vast en hou je goed vast want het wordt een wilde rit. En laat niemand je liefde en je kracht van je afnemen. Want de kracht zit binnenin je.

Bron: httpsv://www.youtube.com/watch?v=KpzvMVmtPTA

2 reacties op “De rol van de Plejaden in deze tijd

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.bluekachina.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 30 reviews.