Wij bewegen mee met de wereld zoals die vandaag de dag is. Dat betekent dat we doorgaan met de opleiding en de praktijk conform de richtlijnen van het RIVM.

De praktijk

Omdat we een contactberoep hebben werken we wel op het lichaam met onze handen en met sjamanistische gereedschappen. Al deze deze gereedschappen worden na een sessie gereinigd of vervangen.

In onze praktijk is niet meer dan één client tegelijk aanwezig. Er zijn desinfectiemiddelen in de vorm van handzeep en Agua de Florida beschikbaar. Ook dragen we een mondmaskers. Een dag voor voor de afspraak nemen we contact met je op en vragen we of er gezondheidsklachten bekend zijn. Indien er twijfel is annuleren we de afspraak.

Na elke sessie wordt de kamer gedesinfecteerd en wisselen we de bedekking van de behandeltafel en de hoofdsteun. Vaak vindt er maar één afspraak per dag per kamer plaats.

Florida Water Peru (Agua de Florida) 270 ml 3 stuks

Opleiding

Voor de opleiding maken we gebruik van twee locaties. De Kerkhorst en de Bakkershoeve. Alle activiteiten bij de Bakkershoeve vinden buiten plaats. Op deze locatie is het mogelijk om 100% van de tijd op anderhalve meter van elkaar te blijven.

Voor de Kerkhorst is dat wat lastiger, maar we

  • Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig
  • Er zijn looproutes
  • Ingang = ingang en uitgang = uitgang
  • Je neemt je eigen eten en drinken mee
  • Lunchen doen we buiten

— in bewerking —

Bestaande groepen:
Sinds maart 2020 zijn we van les op locatie omgeschakeld naar les op afstand. Daarbij gebruiken we Zoom als communicatiemiddel. Op de data van de opleidingsdagen vinden er Zoom sessies plaats die als doel hebben om te informeren en om informatie in te winnen. Via de online leeromgeving krijgen de studenten hun lesstof, video’s en hun huiswerk. Daarnaast is er een wekelijks meditatieavond op de dinsdag. Deze wordt ook via Zoom uitgezonden en is later terug te kijken.

Vanaf 1 juni gaan we weer op locatie lesgeven waarbij we ons houden aan de anderhalve meter norm.

Groepen die in september 2020 starten:
Wij gaan ervan uit dat we in september weer op locatie kunnen lesgeven. We houden ons daarbij aan de voorschriften die er vanwege de COVID-19 van kracht zijn.

Mochten we wel weer in een lockdown terechtkomen dan kunnen we volledig online les gaan geven. Daarbij maken we gebruik van materiaal dat we in het verleden hebben opgenomen. Ook zullen we nieuwe video’s gaan maken en gebruikmaken van live streaming. De voorbereidingen hiervoor worden in deze zomer getroffen. Daarnaast schuiven we dan met onderwerpen en lesstof over de jaren. Dat betekent dat je in jaar 1 een onderwerp kunt krijgen dat in jaar 2 thuishoort. We ervaren de afgelopen maanden dat dit positief wordt ontvangen. 

Samengevat doen wij er alles aan om je een kwalitatief hoogwaardige opleiding te bieden.