Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van chumpi?

Wij bieden een online basis opleiding om als Chumpi Paqo aan de slag te gaan. Dit is vooral geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken. Het pad van Chumpi is een ander pad dan dat van de Pampamesayoq. Er zijn overeenkomsten, maar ook verschillen. Het grootste verschil is dat dit nog meer toewijding en respect van je vraagt en dat je meer ceremoniën uitvoert. Tijdens deze meerjaarse opleiding wordt je stap voor stap ingewijd in de wereld van de Chumpi Pacha. Met elk stapje bouw je meer vertrouwen op en ontdek je hoe de krachtige energie in je lichtlichaam wordt geweven. Je wordt meer dan ooit uitgedaagd om je over te geven.

Dit is een energie die je helpt, zuivert, harmoniseert en beschermt. Pas als je niveau van energie voldoende is gegroeid gaan we aan de slag met de Chumpi Khuya’s. Want dat is slechts de fysieke representatie van de wereld van de Chumpi. De lessen voor de opleiding Chumpi Paqo worden door mij (Martijn Stevens) gegeven. In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in dit pad. Ik ben in die jaren ondergedompeld in de ervaringen van het werken met de Chumpi wezens. In de lessen ontvang je mijn vertaling van de kennis en vaardigheden die ik van de Chumpi Masters heb mogen ontvangen. Daarom is deze opleiding zeer geschikt voor mensen die het prettig vinden om les te krijgen in het Nederlands.

Het accent van de opleiding ligt op het zelfstudie. Dit is een pad dat je zelf bewandeld en waarbij er een interactie is met de wereld van de Chumpi. Tijdens de opleidingsmomenten zullen we ceremonies doen en praten we over de codetaal die de voorouders van de Inca’s hebben achtergelaten. Codes die gebruikt worden om de energie aan te roepen en te gebruiken. Je leert hoe je jezelf en je omgeving kunt helen met deze Chumpi energie. Ook krijg je diepgaande uitleg over de krachten die schuilgaan achter de bekende Chumpi khuya’s. Als jij het pad van vreugde kunt bewandelen, dan bezit je de juiste levenshouding om de verbinding te maken.

Je krijgt van ons de sleutel om krachtiger, liefdevoller, respectvoller en bovenal gelukkiger door het leven te kunnen gaan. Dit is je kans om een bijzondere reis te gaan maken die het mogelijk maakt om jouw talenten te ontdekken. Word jij blij van online lessen? Dan is dit iets voor jou.

Eind dit jaar beschikbaar

IK WIL ME AANMELDEN

Of..
Wordt je juist niet blij van les op locatie op een vaste tijd en vaste plaats? Wil jij een volledige online opleiding volgen waarbij je meer vrijheid hebt? Dat is een nieuwe mogelijkheid die we bieden in deze bijzonder tijd. We hebben een volledige online variant van de opleiding tot Chumpi Paqo.

Nu beschikbaar

ik wil meer weten over de opleiding op locatie

Data opleidingsmomenten basisopleiding via Zoom (wordt opgenomen)

Dit wordt later bekendgemaakt.

Aan deze pagina wordt hard gewerkt.