Blue Kachina Academy

Sjamanisme opleiding online in termijnen betalen

Wil jij in samenwerking met de hoeders van de aarde jouw rol gaan spelen bij het ontwaken van de mensheid? Wacht dan niet langer. Dit is het moment om jouw plek in te nemen.

Producten
Aantal
Prijs
Online sjamanisme opleiding in 36 termijnen
 89,00 / maand voor 36 maanden
-
+
 122,00

Gegevens

Winkelmandje

Product
Totaal
Online sjamanisme opleiding in 36 termijnen × 1
 89,00 / maand voor 36 maanden
Subtotaal  122,00
Totaal  122,00
Terugkerende totalen
Subtotaal  122,00 / maand voor 36 maanden
Terugkerende totalen  122,00 / maand voor 36 maanden
Eerste verlenging: 1 juli 2023

Betaalmethode

Alle transacties zijn veilig en versleuteld. Creditcardgegevens worden nooit op onze servers opgeslagen.

We respecteren uw privacy & gegevens

Voordelen van de online opleiding

  • Geen reistijden
  • Geen verblijf en reiskosten
  • Flexibel je leermomenten en plaatsen bepalen
  • Met community van gelijkgestemde zielen
  • Gespreide betaling in 36 maanden
  • Wij beschermen uw privacy

  • 100% tevredenheid gegarandeerd

  • Uw gegevens zijn veilig

14 dagen niet goed geld retour

We garanderen dat je tevreden bent met deze online opleiding. Als dat niet zo is kun je contact met ons opnemen. Binnen 14 dagen na aankoop retourneren we 100% van je aankoopbedrag.

Toen ik bij Blue Kachina begin wist ik niets van het sjamanisme en had me blind ingeschreven omdat iets me sterk aantrok. Nu bijna twee jaar verder is mijn leven behoorlijk veranderd. De wereld van de energie heeft zich aan mij geopenbaard en ik ben veel meer “in tune” met mijn omgeving. Tijdens dit pad val ik van de ene verbazing in de andere. Sjamanisme brengt je in contact met het magische aspect van het leven. Ik kan mijn leven niet meer voorstellen zonder en kijk uit naar alle mooie dingen die ik nog mag gaan ontdekken.

https://www.mijntempel.nl

Thomas Boots
Personal coach bij Mijn Tempel (huidige student)

De opleiding bij Blue Kachina heeft veel voor mij betekend. Hier leerde ik mezelf met mijn gave beter begrijpen. De behandelingen en inwijdingen zette dan ook alles in beweging. Het Inca sjamanisme maakte de spirituele wereld duidelijk en tastbaar voor mij. Het is veel omvattend en niet religie gebonden waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen met interesse in spiritualiteit. Ik heb deze drie jaar ervaren als een warm bad omgeven door gelijkgestemden. Een plek waar ik mijn vragen kon stellen en kon leren en oefenen met eeuwen oude kunde. Ik ben zeer dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Het heeft gemaakt dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet en in mijn kracht ben gaan staan.

http://www.incahealing.nl

Rosa Balrak
Sjamanistisch Healer bij Inca Healing (opleiding afgerond)

De kennismakingsworkshop van Blue Kachina heb ik van iemand cadeau gekregen. Aangezien het sjamanisme me altijd heel erg heeft getrokken wist ik meteen dat dat niet voor niets was 🙂 Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde ik dat dit het pad was wat ik mocht gaan bewandelen. Echt een gevoel van thuiskomen.
Inmiddels zit ik in het 2e jaar van de opleidingen en ik ben heel dankbaar voor alle veranderingen die er in mijn leven hebben plaatsgevonden. Het loslaten van oude pijnstukken en oude patronen hebben voor zoveel verlichting gezorgd. Ik ga met zoveel meer plezier door het leven en elke keer sta ik versteld wat het met mensen doet in mijn praktijk. Het werken met energie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mezelf ben gaan waarderen om wie ik ben. Mijn hooggevoeligheid waar ik jarenlang heel veel last van had en niet wist hoe ik ermee om moest gaan heeft plaatsgemaakt voor kracht. De kracht om mensen te begeleiden in hun pad naar bewustwording en heling.
De opleiding is voor mij een prachtig cadeautje aan mezelf en dat gun ik iedereen

www.with-joy.nl

Joyce Berenschot
Praktijk voor massage, healing & holistische therapie